Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na Sardinijo – na pomoč!

Na Sardinijo – na pomoč!

Prijatelji imajo prostor v apartmaju in so nas povabili na dopust na Sardinijo. Tja bi šli z avtom in trajektom, časa za odgovor imamo do jutri.

Mika me… sem pa tudi skeptična: je predeleč za dvoletnika? Kakšni so trajekti? Pokrajina? Koliko ur vožnje je do Lavorna?

Mi zna kdo reči kakšno spodbudno? Lahko tudi negatvno. Tehtnica pač mora nem prevesiti 🙂

Hvala!

Kraji fantastični, primerni za dvoletnika. Vožnje do Livorna okoli 6 ur. Trajekte si pa malo na internetu poglej. Če želite normalno ceno je potrebno kar zdej rezervirat sicer znajo biti nesramno dragi.

Absolutno ja! Nimate kaj razmišljat.

Vožnje je 6 ur, toliko kot do severne Dalmacije, pa za tam nihče ne komplicira. Trajekt bo za otroka doživetje. Je zelo velik, z veliko prostori ima tudi igralnico, tako da vam ne bo dolgčas. Plaže pa so prekrasne, peščene, primerne za male otroke.Jaz sploh ne bi premišljevala, ampak bi takoj šla. No če sem poštena imam že kupleno karto.

Srečnica. Ti bi pa še pomišljala.

Kar pojdite. Preko Coris-a si uredite zdravstveno zavarovanje in uživajte. Trajekti so odlično opremljeni z otroškimi igrali ter precej veliki….

Če imate možnost, sprejmite. Vse je v redu! Narava, plaže, morje, lepo je. Pa tudi primerno za dvoletnika. Jaz ne bi odklonila.

sardinija je eden najinih najlepših dopustov… Ne razmišljaj preveč, rezervirajte trajekt in pojdite, uživali boste!

Sam ne razmišljaj preveč sicer grem jaz namesto vas :-))

Vsem prisrčna hvala za spodbudo!

Moram reči, da mi je veliko lažje. Z možem sva se v tem večeru – tudi po vaši zaslugo – odločila, da gremo. Otrok bo spal v avtu, po kopnem bomo potovali ponoči.

Če ima kdo kakšen link od ponudnika trajektov bom pa tudi hvaležna. Slišala sem, da so eni trajekti (je že ena zgoraj omenila) zares nobel za otročke.

Hvala vsem še 1x!!!Lahko noč!

Evo link:

Glede otroka na trajektu ne skrbi, vozi samo ene 10, 12 ur. Mi smo šli z dvoletnico v Grčijo (25 ur) in je uživala. Ne rabiš toboganov in bazenov (čepravjevse to na trajektu), najdeš kako družino z majhnimi otroki in je.

poglej še sardinia ferries…imajo tudi hitrejše trajekte, npr. take ki vozijo iz piombina-le 5 ur!

do livorna si pa v 6 urah-mi smo šli zgodaj zjutraj in so otroci še spali v avtu…

srečno in uživajte-sardinija je super!

http://www.google.si/search?hl=sl&q=traghetti+sardinia&meta=

Ma, babnce, krasne ste!

:-)))

Hvala! Mi smo že čist navdušeni!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close