Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na poročilih pravijo, da poroka med tino in golobom ni bila legalna

na poročilih pravijo, da poroka med tino in golobom ni bila legalna

oglejte si prispevek na siol planet. da bi moral znat jankovič tud italijansko ker gre za dvojezično območje

Je to edino, kar ima PV ponuditi Sloveniji? Res žalostno, da se s to ohcetjo tako ven mečeta.

Gey se poroči s prostitutko,živi in vara pa jo z moškim.Če so ji plačevali da mu je spremlhevalka,ji sedaj plačujejo da mu je žena?V parlamentu imamo ogromno parov ki so samo poročeni v resnici pa geyi in lesbe,imamo bolne ljudi.Objaviš knjigo za otroke da si ližejo riti s kakci in postaneš minister,nateguješ kužke in postaneš minister,podpiraš pedofilijo in postaneš minister,… Kakorkoli Tini je uspelo.Se ne obremenjuješ kaj si drugi mislijo,bolj ko si pokvarjen,bolje ti gre.

Ni bila legalna. Zaradi občinske insignie. Moral bi imeti državno. V imenu občine se nihče civilno ne poroči.

Itak je poroka samo fasada. Resnica je, da je on gej, ona prostitutka. Nič ne more tega spremeniti.

In najbolj me boli, da me je tako nateg… Volila sem ga tudi zaradi tega, ker je bil družinski človek, ker je imel tri otroke in ker je vsak večer šel iz Lj. domov, da je bil z družino. LAŽNIVEC.

Priznam, tudi jaz sem ga volila. Takrat se je to zdela dobra odločitev. Zdaj mi je žal in verjamem, da drugega mandata ne bo dobil. Veliko nas je takih, ki razmišljamo podobno.

Ti levaki niso sposobni organizirati niti ene poroke, in taki nam vodijo državo?!?! Kaj si ja nor?!?!

Odgovor na objavo uporabnika
movzes, 23.09.2025 ob 19:21

Je to edino, kar ima PV ponuditi Sloveniji? Res žalostno, da se s to ohcetjo tako ven mečeta.

@movzes siol je televizija desne opcije, tja je sel tudi ta svetina nazaj in tudi urbanija… ONI so tisti, ki jim gre ocitno poroka v nos in si bodo vse mogoce izmisljevali…

da so tako obsedeni z njima, da jima zelijo se poroko razveljavit, to vse o njih pove… to je delo desnjakov s. cem se ukvarjajo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close