Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na pomoc!

Na pomoc!

Lepo prosim pomagajte s predlogi.
Namrec, deset dni se ze dogaja, da mi nekdo (vem kdo) v moji odsotnosti hodi v stanovanje in dela skodo na opremi. V dveh mesecih sem zamenjala ze dve kljucavnici in vedno najde nacin, da odklene, pusti sled in zaklene za sabo. Mislim, da se je k nam v stolpnico kar preselil, ker je vedno nekje v blizini. Policija hodi samo gledat, recejo naj namestim kamero in gredo. Baje tudi posnetek s kamero na sodiscu ne velja nic. Hodil je tudi ponoci, sedaj sem namestila zapah, tako da imam vsaj ponoci mir.
Vceraj mi je poskodoval tudi avto.

Ima kdo kako resitev lepo prosim.

Če menjaš ključavnico, kako bi ti potem nekdo drugi hotel po stanovanju in s kakšnim namenom, če ničesar ne odnese? Sumiš koga, kdo bi naj bila ta oseba? Si se morda razšla s fantom, je kdo jezen nate? Si bila, preden se ti je to začelo dogajati, pod kakšnim hudim psihičnim pritiskom/stresom? Si vznemirjena in napeta ves čas? Zelo težko živiš sama? Mogoče bi bilo dobro, da bi obiskala kakšnega psihologa oz. psihiatra?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tudi če kamera ne bi pomagala na sodišču, bi pa na policiji. Na sodišču bi pa pričanje policajev pomagalo.

Čeprav je primer zelo nenavaden, sploh me čudi neukrepanje policije, pa bi morda znali pri tem pomagati detektivi, ampak to seveda ne bo zastonj.

Matjazko!

Prosim, ne posiljaj me se ti k psihiatru. Sem popolnoma prisebna oseba. Ja razsla sem z prijateljem
in sicer zato, ker sem ugotovila, da si je dal naredit moj kljuc in vedno, ko sem bila odsotna, je saril
in vohljal po mojem stanovanju zaradi svoje motnje – bolestno nezaupanje. Razsla sva se korektno,
cisto enako, kot obicajno, le da ni vec prisel niti poklical, ker je bila taka situacija, da sva oba vedela
da je konec. Zaradi previdnosti, mu nisem nicesar ocitala, niti ga zalila, skratka NIC. Dva meseca je dal mir, sedaj pa se dogaja to, kar sem opisala zgoraj. Nisem pisala, da mi krade, dela mi skodo na opremi. Ali ni to dovolj srhljiv obcutek, da ves, da nekdo hodi po tvojem stanovanju in pusca sledi, s katerimi ti da vedeti, da te obvladuje??? Niti ne vem kaksne namene ima. Prepricana sem, da imam v stanovanju tudi kamere, kako bi sicer vedel, kdaj grem od doma. Ve tudi, kdaj se vracam, ker vedno pobegne pravi cas, da se nikjer ne srecava. Ce dobim detektiva, da odkrije kamere, in ce zopet zamenjam kljucavnico, bo zopet nasel nacin, da bo prisel v stanovanje. To je za njega izziv. S tem mi kaze moc in nadvlado, pa se stroske mi povzroca.
Morda me zeli zastrupit! Prebavne tezave sem ze imela.

Pa se to. Ce so kamere v stanovanju, in ce jih dam montirati tudi jaz, ga mogoce ne bo vec?
Ali se motim? Je se kje kaksna zanka,

Kako škodo pa ti dela na pohištvu? Lahko opišeš par primerov? Si ga kdaj prej zalotila pri tem, da vohljal po tvojem stanovanju? Kaj je pa iskal?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nabavi si psa ali oddaj stanovanje za nekaj časa ali si vzemi čas in bodi prisotna 24 ur na dan v stanovanju ali kupi alarmno napravo, ki bo močno tulila ob vsiljivcu (tebi poslala sms, da je nekdo v bajti) ter bila povezana s policijo…
Kamere imaš lahko v svojem stanovanju, saj je on vsiljivec ne ti…seveda, če je vse to res:).

Marko, to je dolga zgodba.
Veckrat se je rad pohvalil, kako njegov svicarski nozic dobro reze. Sedaj verjamem. Dva okvira
vrat imata polno malih pikic, ker je odrezana barva, v kuhinji beli elementi (vrata) prav tako, udarjen
predal, da je barva razpokala, okvirji pri slikah luknjasti ali spraskani, posoda obtolcena, praske na
balkonu, zareze na stekleni mizi, zareze na steklokeramicni plosci, pljunek na oknu in se in se.
Vem kdo je zrel za psihiatra, vendar to nisem jaz.

Pljunek na oknu bi bil zelo zanimiv za policijo, ker po njem lahko najdejo kdo ga je pljunil (dnk). 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close