na pomoč
lp!
ker sem želela spremembo sm odšla do brizerja..po nasvetih in pregovarjanju sm se odločila za frufru (postrani)…moj problem pa je da imam zelo skodrane lase, in mi frufru sploh ne paše, pa še frizerka me je preveč ustrgla…rezultat je groznaaaaa čupa, počutim se tako grozna da ne upam iz hiše…dobesedno… v glavo sm ko ena ovca… kaj lahko naREDIM???? se pri frizerju da podalšati samo sprednje lase in koliko bi to koštalo, ali je možna še kajsna rešitev..
hvala in lep dan
poizkusi z likalnikom za lase. Sicer ne priporočam uporabo likalnika brez zaščite pred toploto. Ti pa svetujem res dober likalnik in sicer od GA.MA.Uvoznik je studio MA iz Kranja tel.st.04 23 67 600. Stane okrog 20.000 sit, samo je res profesionalen.Ne vem, sicer ce ga prodajajo tudi ostalim, ki niso obrtniki, vprašaj.Lahko pa poveš, da sem te jaz napotila in mislim, da ti ga bodo prodali.Ali pa ti bodo povedali v katerem frizerskem salonu, ki ti je najbližji, ga lahko kupiš.Prav tako fashionista produkt za zaščito las pred toploto.!
To je trenutno najboljša rešitev pri skodranih laseh in je čisto enostaven za uporabo. Če ti tudi zllikane šiške ne bi bile všeč, si pač ravne zaližeš s pomočjo laka za lase v eno stran.Tako se lahko sploh ne vidi, da imaš šiške.
Zelo dobro pa tudi izgledajo pri taki frizuri, zlikani le posamezni čopki.Tako dobiš kombinacijo ravnih in kodrastih las, namazanih z gelom ali s čim podobnim in prideš do modne frizure. Samo malo domošljije uporabi in izkoristi to kar imaš.
Ne priporočam pa ti likalnike iz proste prodaje, če nisi 100%, da je res v redu.Pri nas se je že zgodilo, da si je stranka kupila cenejšega a ni bila zadovoljna in je prišla še po tega, ki sem ti ga omenila.
To je vse, samo brez panike!:)
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.