Na pomoč – kamp prikolica v Straškotu med 15-31.7. najamem nujno
imela rezervirano od januarja,danes izvedela, da lastnik nalagal
Od novembra do januarja sem pregledala vse oglase in našla prikolico v najem na otoku pagu v terminu od 15. julija za 14 dni. Z lastnikom sva se dogovorila (bil je zelo prijazen), da gre junija dol, da mi pošlje fotke in se junija dogovorimo za plačilo in vse. Večkrat sem vprašala, če smo torej dogovorjeni za dopust ( 2x sva zelo dolgo govorila po telefonu, poslala sva si več mailov, vse lepo in krasno) in ker me je vseeno skrbelo, sem komaj čakal junij (prej nisem hotela biti sitna – gospod ima mojo cifro in moj mail naslov, če bi me rabil) in danes mi piše, da je prikolica oddana, da je januar že daleč in da je pač oddal drugi družini??? Vse se mi je sesulo. Za dopust zelo šparamo, ne privoščimo si veliko, ugodno varianto sem našla, a prej res vse prebrskala, ker letos bila želja po pagu (vsako leto gremo drugam). Otroka že do januarja vesta za Pag, vse slikce smo preučili, varčujeta za igrala, vesta kje naj bi se sprehajali … z možem imava seveda rezerviran dogovorjen termin. Sedaj vas ne prosim za nasvete, sem sama žalostna preveč. lepo pa prosim, če kdo pozna koga, ki bi oddajal prikolico na Pagu v Straškotu (lahko tudi v drugem kampu blizu Novalje), da mi posreduje njegov kontakt. Prikolice nemške firme so za nas žal predrage.
Mi lahko kdo pomaga. ne vem kaj naj rečem otrokom. Ni nam z rožicami postlano, a vsako leto naredim vse, da gremo na morje v kamp in se posvetimo drug drugemu… ko bi mi jok zdaj pomagal…
Hvala vsem, ki si boste vzeči čas in pomislili na kakšno rešitev. Če ne drugega, bo dobrodošel tudi kakšen kontakt za ugoden najem apartmaja, čeprav do sedaj smo vedno bivali v prikolici, tam nam je najlepše.
Hvala!
Obupana mamica
Glede najemanja prikolice bodi zelo previdna, ker so vse sorte barabe.
Ena družina se je enako kot ti dogovorila z nekom za prikolico. Dva dni pred odhodom so se dobili, plačali so mu zahtevano za 14 dni, on jim je dal ključ in jim zaželel lepe počitnice. Ko so prišli v kemp, so ugotovili, da tam ni nobene take prikolice in ne pod tistim izmišljenim imenom. Lahko so se samo še obrnili domov in konec je bilo počitnic na morju. Ugotovili so, da sploh ne vedo, kdo in od kje je bil ta človek, ker so se dobili samo enkrat v kafiču. Povedal jim je seveda eno izmišljeno ime.
Drugače pa je za julij kar težko dobiti kaj še prostega, še posebej po ugodni ceni. V sezoni lastniki sami koristijo, pa sorodniki, izven sezone pa oddajajo. Upam, da ti bo uspelo in boste uživali na morju.
A na celi hrvaški obali ni nobenega drugega kraja kot Straško? Ma daj nehaj komplicirat in težit tvojim, da je to edini kraj na svetu. A tvojim otrokom se bo sedaj pa svet sesul, ker bi takoooooooo radi šli v Straškota, kjer še nikoli niso bili?!
Ubogi otroci, ker si jih tako naučila. Očitno ne zate, ne za tvoje otroke ne obstaja “druga možnost”.
pa ne napadajte takoj noooo¨!!! Pač si je zamislila dopust v prikolici, v tem kraju in je verjetno res jezna, da se lastnik ni držal dogovora. Grdo od njega. Je pa res, da verjetno ne bo problem najti kaj drugega, recimo kak apartma v Novalji, kjer jih je malo morje. Avtorici želim, da najde še boljšo varianto, če ne bo šlo drugače ji jaz pomagam najti apartma:) Pa lep pozdrav
Hvala vsem, ki razumete in res skušate pomagati. Ne ni najhujša reč na svetu, če se ti sfiži dopust na željeni destinaciji. In tudi do sedaj nismo nikoli hodili v velike kampe (vsaj odkar imava otroke), tokrat pa smo kamp izbrali skupaj in naredili načrte (prejšnja leta smo hodili v mini, netusristične kampe, ki so meni super, letos pa bi bil dopust prilagojen željam otrok, ki sama pridno varčujeta, če dobita kakšen evro, pač za vsa igrala in vse kar je v Sraškotu.
Z možem kempirava že celo življenje, imela sva brako prikolico veliko let, potem star avtodom, a usoda je pač čudna in “izgubili” smo vse. Zadnja leta najamemo kamp prikolico nekej v povprečju za 40 € na dan (50 je maksimum) in si privoščimo 14 dni dopusta. Takrat se posvetimo drug drugemu, se družimo in skupaj zabavamo, tudi kaj privoščimo, kar čez leto ne.
Kamp opremo si ne bi sposojala, ker vem sama kaj vse potrebuješ in nikoli opreme nisem rada posojala, ker pač svoje čuvaš in rabiš vsako leto. pa četudi, bi si jo, nimamo zadosti velik avto, da bi zložili notri še šotor in vso opremo za kuhanje.
Žalostna sem, ker pač verjameš in zaupaš ljudem, jaz tepka! otrokom bomo pač razložili, a še vedno bom hvaležna, če mi kdo lahko predlaga apartma, ki bo v neposredni bližini kampa oz na tej poti relacija kamp-Novalja, da se bomo lahko kopali in sprehajali enako kot, če bi bili v kampu. Težko pišem želje, ker poznam vse samo iz neta. pa sploh ni važno zame, a otorka sta se navduševala tudi nad vožnjo s trajektom:).
Razvajena? Celo leto je veliko dni, ko delam cele dneve in nimam časa, vsak prosti trenutek namenim družini. In ja, dopust mi pomeni vse na svetu.
Če torej ima še kdo kakšno idejo se priporočam. Vsem, ki pa me kritizirate, pa vseeno hvala, vsak ima lahko svoje mnjenje, a pomislite vsaka družina ima svojo zgodbo in vsak ima razloge za določena dejanja, želje. Vi jih ne poznate ane? 🙂
Pa srečno!
Glej, če iščeš apartma blizu kampa in računaš, da boste potem koristili vse, kar straško ponuja, ti predlagam, da se malo zamisliš in povprašaš še za kakšno mnenje glede tega, ker mi smo šli lahko na obisk k prijateljem v Straško in je bila cela štala na vhodu, da kao ne smemo noter nest ničesar, kar je za kopanje in podobnih stvari.
Kaj je tako strasno nujnega, za kar otroci sparajo? Pa da tega ni v drugih campih? Kjer poleti ni glasne maldine, ki hodi zvecer v Zrce, zjutraj pa vsi zadati posedajo po Novalji?
In v campu se dnevno kopanje placuje. Kr je edino prav. In ni poceni. Pozabi, da boste prisli vsak dan v camp peš ali z vlakcem. In med campom in Novaljo ni nic posebnega. Sama Novalja pa nima plaze, razen ce ti je kopanje med vrvmi colnom gušt.
Mi smo bili tam, otroci so uzivali, ampak ne zaradi placljivih zadev. Amapkzato, ker smo imeli hisico res tik ob vodi, ker so imeli druzbo, ker smo se sprostili, hecali, igrali, kopali, kuhali stvari, ki jih doma ne, …… Ples zvecer, trampolini, vse sorte plastika, ki jo prodajajo….. Brez veze.
Forum je zaprt za komentiranje.