Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na pomoč – Dopolnilno zdravstveno zavarovanje – kje?

Na pomoč – Dopolnilno zdravstveno zavarovanje – kje?

Status dijaka mi je potekel 31.8.2025,  zato sem si uredil obvezno zdravstveno zavarovanje – samoplačnik.
Najkasneje v roku 1 meseca, torej do 30.septembra pa si moram urediti tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje.
Čas imam še v ponedeljek in torek.

Prosim, če mi lahko pomagate z nasveti, kje se mi najbolj splača odpreti DOPOLNILNO zavarovanje?

Hvala vsem in lep pozdrav!

v golobnjaku

vse skupaj urediš na zzzs, plačuje se pa okol 70 evrov na mesec vse skupaj..

Pojdi na csd

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose, 27.09.2025 ob 13:17

vse skupaj urediš na zzzs, plačuje se pa okol 70 evrov na mesec vse skupaj..

A se ne odpre dopolnino zavarovanje na zavarovalnici Triglav, Vzajemni ali kje drugje? Na zzzs sem uredil samo obvezno zavarovanje!

Še to povej da si za svobodo !

Dopolnilnega zavarovanja ni več, oziroma da bom bolj natančen, PROSTOVOLJNO dodatno zdravstveno zavarovanje niso ukinili kot so obljubljali, ampak so ga spremenili v obvezni davek na neumnost, prej pod grdim janšo si imel možnost izbire, si ali nisi  dodatno zavarovan, danes v svobodi pa moraš biti ker drugače sploh ne moreš, dobiš pa za tisto obvezno dodatno zavarovanje nevidno uslugo, podobno kot v primeru zavarovanja za dolgotrajno oskrbo, dajatev je, storitve ni !

Anonimno 6019, 27.09.2025 ob 13:04

Status dijaka mi je potekel 31.8.2025,  zato sem si uredil obvezno zdravstveno zavarovanje – samoplačnik.
Najkasneje v roku 1 meseca, torej do 30.septembra pa si moram urediti tudi dopolnilno zdravstveno zavarovanje.
Čas imam še v ponedeljek in torek.

Prosim, če mi lahko pomagate z nasveti, kje se mi najbolj splača odpreti DOPOLNILNO zavarovanje?

Hvala vsem in lep pozdrav!

S katere hruške si pa ti padel? Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja že nekaj časa ni več, ne obstaja. Kdo te je nahecal glede tega. Zdaj je vse skupaj Združeno v obvezno zdravstveno zavarovanje. In če si si ga uredil je to to. Nimaš drugega

Kako 70 €, a ni samo obvezni zdravstveni prispevek 37.17 €?

Mene ni, 27.09.2025 ob 13:45

S katere hruške si pa ti padel? Dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja že nekaj časa ni več, ne obstaja. Kdo te je nahecal glede tega. Zdaj je vse skupaj Združeno v obvezno zdravstveno zavarovanje. In če si si ga uredil je to to. Nimaš drugega

Torej, ko sem plačal 37,11 je to to, ne rabim ničesar več? Zartrose omenja 70 evrov, zato mi ni jasno?

Anonimno 6019, 27.09.2025 ob 13:48

Torej, ko sem plačal 37,11 je to to, ne rabim ničesar več? Zartrose omenja 70 evrov, zato mi ni jasno?

na zzzs ko sem si v primeru brezposelnosti urejala zdravstveno zavarovanje, je bilo obvezno zdravstveno zavarovanje 33,09 in obvezni zdravstveni prispevek(to kar je bilo prej dodatno zavarovanje) 35 evrov. če nimaš tega obveznega, pač doplačuješ k storitvi, kot prej, če nisi imel dodatnega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close