Na plažo brez psa
Mene psi ne motijo dokler imam jaz pred njimi mir.
Ko se pa zgodi, da lastnik psa pusti prosto naokoli v morje in po mojih brisačah in oblačilih, se pa moja strpnost neha.
Ja jaz sem prosila lastnico, da ima svojega psa pri sebi, ker se je otresel na mojo brisačo in oblačila. Ker moja prošnja ni zalegla in sta bile dve proti meni in sta potem psa namerno vozili mimo mojih stvari, dase je otresal, sem s tem seznanila šefa plaže, da zadevo uredi. Gospa je morala zapustiti plažo s psom, saj je bila tabla/ psi prepoved /ali bi poklical redarja in kazen. Gospa je užaljeno in cepetajoče zapustila plažo. Tako, da obrnite se na plavalnega mojstra, ta pa na šefa javne plaže. Tudi sicer lahko pokličete redarje ali policijo. In se izda globo.
pikimepiki, 05.07.2024 ob 09:52
Kak’ mi grejo na živce ti cucki in njihove cuckoljubice na jezerih…Zakaj ne rečem cuckoljubci, ampak cuckoljubice? Zato ker cuckoljubcev ni, so lastniki psov. In ti se obnašajo drugače kot cuckoljubice.
Lastnika psa ima psa in ne ljubčka. Nikoli ne boš videl, da bi moški prišel namakat svojega pesa tja, kjer v vodo hodijo ljudje in otroci. Peljal bo svojega pesa na nek drug neobljuden konec, mu metal palco, pes bi plaval – stran od ljudi.
Samo cuckoljubice se namakajo s svojimi cucki tam, kjer se kopajo ljudje in otroci. Moških ne boš videl, da hodijo s svojimi psi v vodo in se tam cuckajo, to delajo samo ženske.
“Ooo, Fiki, ooo, kok-dobr-ja-pejt-Fiki, a o paše-Fiki, a ne, oooo Fiki, dej-plavej-Fiki.” To delajo samo ženske.
T’ko da, CUCKOLJUBICE, NE NAMAKAJTE SE MI SVOJI CUCKI TAM, KJER SE KOPAJO LJUDJE IN OTROCI!
Nimam nič proti lastnikom psov, proti cuckoljubicam pa ja.
Meni grejo pa na živce take na polpismene kure kot si ti. Pa kaj si morem, tud takšni morate tlačit zemljo ?♀️
Lanska izkuŝnja..po obisku vsaj 10-ih plaž .zmaga pripada pasji plaži. Najčistejša,najtišja, najbolj uvidevni so-kopalci..in še sence dreves je bilo za vse dovolj. Tudi otroci družin s psom se mi zdi da so po večini dosti bolj kulturni, umirjeno razigrani..žal nam ni na peš dosegu tako da za hitro osvežitev bomo tudi letos šli na bližnje plaže, za več ur pa absolutno ne.
Tile pasjeljubci pretiravajo. Zakaj morajo vlačiti te cucke povsod. V največji vročini, ko si človek želi kopati v jezeru, v tem primeru Bohinjskem, te čaka katastrofa. V Ukancu, dobrih 200 metrov obale, čisto na koncu, sence zelo malo v nedeljo ob 16h ogromno ljudi, in majke vsaj 30 psov. Si predstavljate, na tako majhni obali, si vsak privleče s seboj psa. In ti potem veselo bevskajo, skačejo sem in tja. Kot da je nekdo pesjak iz zavetišča preselil na obrežje. Tole ni ničemur podobno. Si izboriš majhen košček, ki seveda smrdi po psih, celo nekaj ostankov pasjih prigrizkov leži tam in te mine, da bi bil tam. Samo neka nepravilna kretnja, in že je kakšen ubožček prestašen in te oblaja. Res samo skočiš v vodo, zaplavaš malo dlje od obale, ker itak so v plitvi vodi psi, potem pa se čim prej pobereš do Savice in kam v gozd, ker tole preseravanje s psi, je preseglo vse meje. Če imate psa, ga imejte zase, ne za vse druge. Ker se vprašam, zakaj pa kravam ne dovolijo, da bi se pasle čisto do obale jezera in vsake toliko še šle pit vodo v jezero. Saj krave si tudi zaslužijo osvežitev. Krave so tudi prijazne in jim je všeč, če jih malo počohaš za ušesi. Pa še moteče niso, kot psi.
Zadnjič je pustila soseda psa v apatrmaju, ker mu je vroče in odšla na plažo. Pes je lajal brez prestanka. Sosede to ne gane, na plaži ga ne sliši. Po dveh urah neumornega in nadvse nadležnega laježa se najde drugi sosed, pred apartma vrže 3 petarde in pesek je utihnil. Gospod ima brezplačno pivo pri vseh nas kadar želi
Kruto, se strinjam. Ampak za božjo voljo, 7 hišic bo sedaj poslušalo nabijanje psa? Ne.
Tukaj ena piše, da Ukanc ob Bohinjskem jezeru je za vikende j e b e n i pesjak.
Res je.
Še ena prigoda o cuckoljubicah. Iz 2023. Tam ob edinem pomolčku v Ukancu, kjer se gre v vodo, se ena cuckoljubica naštima s svojim pesom. Ji čofa po vodi tam okol’ pomola. Čofa gor pa dol tisti cucek tam, kjer ljudje v vodo hodijo.
Potem ga dvigne v brisačko, ja, svojo brisačko, je cucek njen imel, in ga naštima na brisačko gor direkt na ta edini pomolček, in je cucek gor kraljeval, dokler se ona ni odločila, da gre.
Ob istem času je en moški ven iz zaliva Ukanc, tam proti Savici, metal palco pesu v vodo, torej stran od ljudi, nemoteč.
Se najde tudi kakšen poženščen moški, ki se s svojim pesom namaka v zalivih, kjer se ljudje kopajo, ampak to je v razmerju 1:20 glede moški-ženske. Ženske pasjeljubice so adijo-pamet.
Ne vem, zakaj je treba psa pripeljat na plažo, kjer je jasno označeno, da ni namenjena psom. Če imaš psa, ki gre s tabo na dopust, je prva stvar, da preveriš, kje so pasje plaže. Nima sploh veze, kakšen je pes, kako je čist ali nečist, koliko uboga, kje opravlja potrebo…, na plaži, ki je jasno označena, da ni za pse, nima pes kaj iskat. Ljudje, ki pridejo na takšno plažo, so tam z razlogom. Ali se psov bojijo, so nanje alergični, jih preprosto ne marajo in ne želijo v bližini, imajo majhne otroke, ki psov niso vajeni ali kaj tretjega. Ni pomembno. Oni so izbrali sebi primerni plažo.
Drugo je, da se ti nekdo brez psa nariše na pasji plaži in proba bit pameten. Tam pač nimaš kaj sikat. Prav tako na divjih plažah, kjer ni oznak, niti ni “uradna” plaža – tja lahko pride kdorkoli.
Na tole temo me je spomnil vikend, ki je za nami in en današnji zapis na X, da je ena gospa pripeljala svojega cucka na hotelski zajtrk in je ta njen cucek prosto šetal med mizami. Gospod pove, da ima tudi psa, ampak da tu mu ni ok, da se en pes sprehaja med mizami hotelskega zajtrka.
In ta pretekli vikend, eno od naravnih kopališč v Sloveniji, je bilo nekaj moških lastnikov s psi na povodcu, so sprehajali svoje pse, so jih namočili daleč stran od ljudi, čisto na drugem koncu, kjer nobeden ne gre v vodo.
Ampak lej, spet se je našla ena jebena cuckoljubica. Tokrat mlajše dekle, ki bo zrasla v enako ubrisano cuckoljubico. Privleče svojega cucka v vodo direkt tam, kjer notri hodijo družine z otroki. In gre z njim plavat.
Kjer koli so pritožbe od teh jebenih pesov, so lastnice ZGOLJ IN SAMO ŽENSKE, ŽENSKE!!
Vse po vrsti lastnice psov so jebeno ubrisane, jebeno motene.
Malo pasja, 05.07.2024 ob 15:56
Bina668, 05.07.2024 ob 15:47
Imam psa, vedno grem na plažo za pse. Bolj me motijo tisti, ki nimajo psa in pridejo na plažo za pse in zavzamejo sončnike, ki so v prvi vrsti namenjeni lastnikom psov. Naj pa povem, da se pes nikoli ne bo polulal ali pokakal kar med brisačami, nekje blizu. Itak pa moj pes na plaži ni spuščen, je privezan, kar naj bi po mojem mnenju bil vsak.
Moti me, da se sprehajajo, otrok je, priteče pes, ker mu zadiši. Nikoli ne ves. Poleg tega se nekateri psov bojimo in je res grozno biti na takšni plaži, kjer so psi prepovedani, a jih lastniki vseeno imajo. Samo v vodo jih ne spustijo.
-
Noro in neodgovorno, nespoštljivo.
Ni fora, da bi bili psi umazani, ampak, da lahko koga poškodujejo, ugriznejo dojenčka, predvsem veliki psi so nevarni.
ah ja, imam težave zaradi psov, pred leti me je napadel spuščen pes, dobila sem par šivov in inekcijo proti tetanusu, od takrat se jih izogibam v velikem loku. Odpovedat sem se morala sprehodom, kopanju v jezeru in morju…, tudi v lokale vec ne hodim saj so to vse točke kjer se nahajajo psi. Zelo sem žalostna, saj mi je gibanje zelo omejeno, lastniki pa se ne zavedajo, da smo tudi taksni kot jaz, ki se jih zelo bojimo.
A spet ŽENSKA!
Sej vam pravim, nekateri poznate moje poste za nazaj na te jebene pese.
In povsod, kjerkoli so kakršnekoli pizdarije, pritožbe, …. so lastnice ZGOLJ IN SAMO ŽENSKE!
Jebene motene cuckoljubice.
Ta vikend bom spet nekje na enem od jezer in spet me bo znervirala jebena ženska s svojim jebenim cuckom.
Sem stopila že v drek v travi, v scalino jebenega cucka pred liftom in zraven mene je plaval en jebeni pes ene jebene motene cuckoljubice.
Butalka, 05.07.2024 ob 07:56
Upoštevajte table.. Psi na plažah so prepovedani. Kopanje psov v morju pa tudi.
Nop, ne bo držal. Kuža ne sme samo na tisto plažo, kjer je izrecno prepovedano. Mi sicer hodimo samo na pasje plaže, ampak samo zato ker ga nikakor ne morem naučit da bi se obrisal v brisačo ha, ha. Tako, ne pametuj o stvareh o katerih nimaš pojma.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.