Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na plažo brez psa

Na plažo brez psa

Odgovor na objavo uporabnika
pikimepiki, 05.07.2024 ob 09:52

Kak’ mi grejo na živce ti cucki in njihove cuckoljubice na jezerih…Zakaj ne rečem cuckoljubci, ampak cuckoljubice? Zato ker cuckoljubcev ni, so lastniki psov. In ti se obnašajo drugače kot cuckoljubice.

Lastnika psa ima psa in ne ljubčka. Nikoli ne boš videl, da bi moški prišel namakat svojega pesa tja, kjer v vodo hodijo ljudje in otroci. Peljal bo svojega pesa na nek drug neobljuden konec, mu metal palco, pes bi plaval – stran od ljudi.

Samo cuckoljubice se namakajo s svojimi cucki tam, kjer se kopajo ljudje in otroci. Moških ne boš videl, da hodijo s svojimi psi v vodo in se tam cuckajo, to delajo samo ženske.

“Ooo, Fiki, ooo, kok-dobr-ja-pejt-Fiki, a o paše-Fiki, a ne, oooo Fiki, dej-plavej-Fiki.” To delajo samo ženske.

T’ko da, CUCKOLJUBICE, NE NAMAKAJTE SE MI SVOJI CUCKI TAM, KJER SE KOPAJO LJUDJE IN OTROCI!

Nimam nič proti lastnikom psov, proti cuckoljubicam pa ja.

OOo, fiki, hahaha 🙂

30 let nazaj smo hodili na morje v apartma v ne tako turistično razvit kraj. Zelo pogosto so na plažo prišle ovce. Ne zato da bi se sončile in ne za to da bi plavale, ampak so jedle rastlinje, ki je poganjalo na divji obali. Zdaj ko vas berem tu gor, ugotavljam da bi vas večino zadela kap.

Na žalost smo ljudje tudi na obalah uničili naravo in si prisvojili prostor. Včasih se je betoniralo na polno, zdaj na plaže stresajo majhne kamenčke. Zato da zaslužijo. Da pride truma ljudi, ki cele dneve poležava na plažah in svinja. Pojdite kdaj zvečer pogledat kakšne so plaže. Polne smeti, cigaretnih ogorkov. Eni niti ne odnesejo brisač, blazin. In potem se ti ljudje vsajajo kako psi niso čisti. Mimogrede a je kaj drugače če se majhen otrok polula na kamenčke ali se pes?

Pa da ne bo pomote. Moj pes ne leži cele dneve na plaži na soncu. Je v senci na terasi ob morju. Tudi jaz ne ležim cele dneve na plaži, ker bi bila takoj rdeča. Zato vedno plačamo malo več tako da smo tako blizu morja, da se lahko grem v kopalkah brez brisače malo shladit v morje.

Da se vrnem k psom. Ko gre v morje, gre na pasji plaži. Zato ker ne želim da se potem moker stresava po ljudeh ki jim ni do tega. On to naredi nagonsko. In tega se bi morali zavedat tudi tisti, ki poležavajo na pasjih plažah brez psov.

Želim pa si da bi bilo več ljudi bolj obzirnih do drugih. Da bi se zavedali da niso edino sonce daleč naokoli.

Butalka, 05.07.2024 ob 07:56

Upoštevajte table.. Psi na plažah so prepovedani. Kopanje psov v morju pa tudi.

Na določenih plažah niso prepovedani in se tudi smejo kopati v morju.

Na divji plaži nimaš pravice težit zaradi psa! Kaj naj naredimo nekadilci, ko se vaš dim v nas usmeri? Pa ko vaša južnjaška muzika moti vse okoli? Ko se vaša mularija lovi po tujih brisačah in spotika ob torbe?
Še misliš da je pes problem?

Pred kratkim smo bili na morju, lezali in kopali smo se na  mestni plazi, naraven drobni kamen. Naenkrat voham smrad po urinu in iztrebkih in ze lepi koticek ni bil vec za uporabo. Naslednje jutro na sprehodu zagledam kako se pes podelo na pesek. Lastnik ne mrdne, pocaka, da pes opravi in gre naprej. Pa tud ce pobere, se zmeraj kaj ostane, dovolj, da smrdi. A mora moja brisaca biti natopljena smradom, se otrok ne more igrati v pesku? Samo zaradi tega, ker lastniki nimajo osnovnih manir, nocejo razumet, da ne zelimo da so psi na plazi, da scsijejo, sirjejo tam, ko ljudje lezijo in se kopajo.

Prava butalka si, 05.07.2024 ob 21:24

Na divji plaži nimaš pravice težit zaradi psa! Kaj naj naredimo nekadilci, ko se vaš dim v nas usmeri? Pa ko vaša južnjaška muzika moti vse okoli? Ko se vaša mularija lovi po tujih brisačah in spotika ob torbe?
Še misliš da je pes problem?

Še, ja!

Psi na plaži so eden največjih razlogov, da smo si omislili čoln. Tako se lahko kopamo, kjer ni vse ponesnaženo od psov. Govorim tudi o jutranjih in  večernih sprehodih, ko psi opravljajo potrebo, potem se pa otroci igrajo ali pa ležimo in smrdi za znoret!

Pes ima kosmata ušesa.

Kjer se ljudje kopajo, se ne smejo psi, saj le ta lahko ugrizne če se počuti ogroženega v slučaju da kakšen otrok cofota, ali oa spodrsne na kakšni skali ali kamnu. Sploh pa ko pride pes iz vode, se otrese in starim pač ni ravno do tega da se pes otrese zraven drugih ljudi ali celo na brisači.

Ne vozite pse v množico kopalcev!

Zaradi takih objestnezev, se kakšnemu spita in bo začel se na plaži postavljati meso s steklom.

Ko ena stran namerno izova, se vedno najde kdo ki mu gre kaplja čez rob…in se poslužujejo bolnih idej. Kot na primer kolesarji off road je nekdo žice napeljal med drevjem…pa še polno takih pacientov.

Če imate pse bodite odgovorni, imejte jih radi in pod nadzorom, da jih bodo tudi drugi imeli radi

daj mir, 05.07.2024 ob 10:12

Pes je živo bitje kot ti in se ima pravico kopati in sončiti.

Ja na plažah za pse..imam rada pse ampak, da se mi otresa po brisači in taca po njej to pa ne….pa da vidim psa celi dan na vročini, na sprehod gre po vročem asfaltu……to pa me zelo moti….nori lastniki…….

Načeloma nisem ravno ljubiteljica psov, a večina psov na plaži me ne moti, ker so vzgojeni, ubogajo, se držijo lastnika (torej ne tavajo naokrog med ljudmi) in so mirni. A tu pa tam se najde kak pes, ki je vse drugo kot zgoraj opisano. Prejšnji teden sem doživela na plaži, da se je privlekla ena družina z enim živčnim pesjanom, ki so ga komaj obvladali in je renčal in lajal na vsakega, ki je šel mimo njih.

Tudi če ste pasjeljubci užaljeni in prepričani, da je vaš pes najbolj zlato bitje na svetu, se mi vlačenje psa s sabo na nabite plaže ne zdi primerno. Floskula “naš nič ne naredi” pač ne drži vode. Pes je žival in ne veš, kdaj se lahko odloči, da bo “kaj naredil”. Marsikje so označene plaže za lastnike psov in tja bi s psi morali hoditi. Razumem, tudi pes rad plava, mu prija osvežitev v vodi in je lepo, da se jim to omogoči – a ne kjerkoli. Za to bi povsod morale biti ločene plaže.

Aaa, pesa vlečejo na DVA TISOČAKE, in je to, spet ŽENSKA! Na Jezerski stog 2040 metrov svojega cucka vleče, spet ŽENSKA. In potem njenega cucka rešujejo s helikopterjem.

Jaz sem tista, ki tukaj bentim na j e b e n e pese in njihove motene lastnice. Veliko sem na naravnih kopališčih. In včeraj spet j e b e n e pese privlečejo med ljudi na obljudeno plažo. So nekateri, ki pese držijo ob sebi na povodcu, sprehodit jih grejo stran, ohladiti tudi v potok ali nekam stran, kjer se ljudje ne kopajo.

Potem pa imaš motence, eden je namočil pesa, ga je imel na povodcu, ampak kaj ima za namočit j e b e n e ga pesa na plaži med ljudmi? Tam zraven je obilo priložnosti, da gre j e b e n ega pesa namočit stran, zgoraj v reko. Ampak ne, tukaj med ljudmi ga more namočiti. Ga pa vsaj plavati v vodo ni pustil.

Potem pa ena ŽENSKA, kakopak, samo ŽENSKE to počnejo, nisem videla enega moškega, ki bi na obljudeni plaži pesa pošiljal plavat. Sej ni hotel iti, pa ga je še potiskala noter v vodo, potem mu je tenis žogco metala. Med ljudi, ki plavajo tam.

J e b e n e motene ženske in njihovi cucki!

Morje285, 05.07.2024 ob 14:14

Ne maramo vsi psov.Ce bi jih, bi jih najverjetneje imeli sami. Niti se ne zelimo kopati z njimi in lezati na mivki, kjer se je maloprej poscal ali posral vas pes.

Zatorej uzivajte s svojimi ljubljencki, ampak na za to predvidenih povrsinah.

Obstajajo plaze za pse. Uporabite jih.

Vasi psi na obicajno plazo pac ne sodijo. Ocitno boste razumeli sele, ko vas bodo udarili po denarnici.

mi tudi ne maramo vaših nevzgojenih pamžov ko serjejo in ščijejo kar v morje  da o tuljenju in nevzgojenosti sploh ne govorim.. 100x raje sem z 500 “cucki” kot z enim tvojim odvratnim pamžom

pikimepiki

28.07.2024 ob 18:58 zadnji odgovor 28.07.2024 ob 20:16

Aaa, pesa vlečejo na DVA TISOČAKE, in je to, spet ŽENSKA! Na Jezerski stog 2040 metrov svojega cucka vleče, spet ŽENSKA. In potem njenega cucka rešujejo s helikopterjem.

Psica se šola za reševalnega psa. Ti zdaj kaj potegne ali?

Najbolj smešen mi je folk, ki skače v luft in se buni ob bohinjskem jezeru, ko pridem s psom in gre pes v vodo… dokler jih ne seznanim, da so v bistvu oni v prekršku, ker sta kopalni območji samo dve – ob gostišču Kramar in v Ukancu. Povsod drugje grem jaz lahko s psom na povodcu do in v vodo prej, kot ti z brisačo na “plažo”. Potem me pa čukasto gledajo, ko da so z Lune padli. Pa sem obziren in se izogibam ljudem, ampak vedno se pa najde pametnjakovič, ko greš mimo.

Da ste ljudje čisto enostavno TEČNI ?

Opažam, 29.07.2024 ob 11:51

Da ste ljudje čisto enostavno TEČNI ?

Res je. In to čedalje bolj.

Zelo tečni. Letos je pes ostal z najstnico doma. Bil je pa že tudi z nami na morju. Imamo pozitivno izkušnjo s plažo v Puli. Pasjo namreč. Tam je kotiček samo za pse in njihove lastnike. Kopajo se skupaj. Spuščeni, na vrvicah, kakor kdo presodi. Voda ostane lepa. Vsi tam zadovoljni. Psi in odrasli in otroci. Vse, kar je tam. Tam je tak mir in v zraku popolna toleranca do življa izven morja in v morju, da smo se šli letos tja kopat brez psa. Ne moreš verjeti, kakšni packi smo ?

Se samo meni zdi, da je tota @pikimepiki ena histericna zenska, ali se komu?

Skratka, motijo nas cucki, kolesarji, turisti, migranti, starci, otroci, ženske 40+ in še marsikaj in marsikdo. Še dobro, ker potem ne vidimo svoje tečnobe.

Butli, 05.07.2024 ob 12:15

Boli me supak za tvojega cistega psa. Scije in serje po plazi, odpoklicati ga ne mores, vsi gledajo, a bo zagrabil kaksnega otroka v obraz al kaj…

Ce lahko ti hodis s cuckom povsod, lahko tudi jaz z svojima dvema konjema. Pac se malo bolj uscijeta in poserjeta, sta pa ful prjazna in ce koga ponesreci brcneta la pa zgazita, je to zihr njihova krivda.

Plaze za konje!!!!!

Bravo. Jaz pripeljem krave. Pa da vidimo potem cuckoljubce, ki mislijo, da jim je vse dovoljeno.

Aja, histerična Pikimepiki, veliko sem na naravnih kopališčih, že leta.

In tukaj se je ena oglasila, ki ob Bohinjskem jezeru rine svojega pesa tja, kjer se ljudje kopajo.

In kaj opažam. Svojega jebenega cucka na plaže, četudi nikjer ne piše “Prepovedano za pse”, ker na naravnih kopališčih tega ni, svojega jebenega cucke med ljudi na plaži in v vodo RINEJO ZGOLJ IN SAMO ŽENSKE!

Zelo redko, pa še tega imam za poženščenega cuckoljubca, moški zgolj pomoči svojega pesa in gre. PRAVI moški lastniki psov, peljejo svojega pesa nekam stran na vodo, kjer se ljudje ne kopajo, me mečejo palce, se pes namoči.

A samo ženske, poudarjam, SAMO ŽENSKE rinejo svoje j e b e n e cucke tja, kjer se kopajo ljudje. Še potiskajo jih v vodo, pa sploh ne bil šel.

Moški lastniki psov so skorajda vsi prisebni, ženske so pa skoraj vse MOTENE. Preberite si zgoraj post OOO, FIKI, ta prigoda je resnična!

cuckarje / pesjanarje in podobno golazen zapliniti in sežgati
So se razpasli kot kuga

Jaz se grem enostavno pos.cati na brisače forlka s cucki ☺

pikimepiki, 05.07.2024 ob 10:14

Ja nej se pes kopa in sonči, samo ne tam, kjer v vodo hodijo ljudje in otroci.

Ljudje  IN otroci. Zanimiva kategorizacija, iz katere sklepam, da otroci niso ljudje ;). Morda bi morala biti ena plaža za ljudi, druga pa za pse in otroke?

Sicer pa so tudi meni odvratno babe s psi, ki jih imajo za svoje otroke. In ja, za pse so namenjene posebej označene plaže. Če se doma namakajte v isti kadi in spite v isti postelji, vaš problem. Normalni ljudje tega ne počnemo.

Nisem še videla, da bi pes pustil na plaži toliko svinjarije kot jo ljudje.

Ja čakajte malo, kam pa vaš kuža gre na potrebo če ste na morju? Med drugim pasji kakec je zdrav za kožo in ni narobe če opravi v vodo! Sol razgradi, vse je naravno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close