Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na plažo brez psa

Na plažo brez psa

Upoštevajte table.. Psi na plažah so prepovedani. Kopanje psov v morju pa tudi.

Razen na posebej označeni plaži za pse

Ne hodim na mestne plaze. Prevec idiotov se tam sprehaja. Z mano ne bos imela problemov. Pa pa

Kak’ mi grejo na živce ti cucki in njihove cuckoljubice na jezerih…Zakaj ne rečem cuckoljubci, ampak cuckoljubice? Zato ker cuckoljubcev ni, so lastniki psov. In ti se obnašajo drugače kot cuckoljubice.

Lastnika psa ima psa in ne ljubčka. Nikoli ne boš videl, da bi moški prišel namakat svojega pesa tja, kjer v vodo hodijo ljudje in otroci. Peljal bo svojega pesa na nek drug neobljuden konec, mu metal palco, pes bi plaval – stran od ljudi.

Samo cuckoljubice se namakajo s svojimi cucki tam, kjer se kopajo ljudje in otroci. Moških ne boš videl, da hodijo s svojimi psi v vodo in se tam cuckajo, to delajo samo ženske.

“Ooo, Fiki, ooo, kok-dobr-ja-pejt-Fiki, a o paše-Fiki, a ne, oooo Fiki, dej-plavej-Fiki.” To delajo samo ženske.

T’ko da, CUCKOLJUBICE, NE NAMAKAJTE SE MI SVOJI CUCKI TAM, KJER SE KOPAJO LJUDJE IN OTROCI!

Nimam nič proti lastnikom psov, proti cuckoljubicam pa ja.

Pojdite tja kjer so table da so psi prepovedani .

Na naravnih kopališčih ni tabel ‘psi-prepovedani’. Vse poletje sem na naravnih kopališčih.

In na teh imaš takele cuckoljubice, kot poudarjeno, moški (lastniki psov) tega nikjer ne delajo, da se takole cuckajo s svojimi pesi tam, kjer v vodo hodijo ljudje in otroci.

Moškim je ta koncept jasen, cuckoljubicam pa ne.

Pes je živo bitje kot ti in se ima pravico kopati in sončiti.

Ja nej se pes kopa in sonči, samo ne tam, kjer v vodo hodijo ljudje in otroci.

Odgovor na objavo uporabnika
pikimepiki, 05.07.2024 ob 10:14

Ja nej se pes kopa in sonči, samo ne tam, kjer v vodo hodijo ljudje in otroci.

Zakaj pa ne? Ti si verjetno ana od tistih, ki je proti nutrijam?

???? a ce pes tam plava kot ti in tvoj otrok-a se voda umaze? ????

A pa vi veste kam je speljana kanalizacija in kam se spira gnojnica s travnikov? Hvala za tole ????

A veš v čem je ogromna razlika med tabo in psom?

Ti in tvoj mulc se bosta v morje mirno poscala in če bo sila še posrala. Pes pa nikakor.

Sam bi raje plaval med psi kot med tvojimi izločki.

kjer se kopajo ljudje in otroci. 

?

Najraje grem na plažo s psom. In mi je čisto vseeno kaj si kdo misli, moji psi so bolj čisti od nekaterih ljudi.

Boli me supak za tvojega cistega psa. Scije in serje po plazi, odpoklicati ga ne mores, vsi gledajo, a bo zagrabil kaksnega otroka v obraz al kaj…

Ce lahko ti hodis s cuckom povsod, lahko tudi jaz z svojima dvema konjema. Pac se malo bolj uscijeta in poserjeta, sta pa ful prjazna in ce koga ponesreci brcneta la pa zgazita, je to zihr njihova krivda.

Plaze za konje!!!!!

vsak dojenček v plenicah je 1000x bolj nehigieničen od vsakega plavajočega psa… 🙂

Ne maramo vsi psov.Ce bi jih, bi jih najverjetneje imeli sami. Niti se ne zelimo kopati z njimi in lezati na mivki, kjer se je maloprej poscal ali posral vas pes.

Zatorej uzivajte s svojimi ljubljencki, ampak na za to predvidenih povrsinah.

Obstajajo plaze za pse. Uporabite jih.

Vasi psi na obicajno plazo pac ne sodijo. Ocitno boste razumeli sele, ko vas bodo udarili po denarnici.

Nimam psa, niti me nekaj ne motijo. Na plaži pošiljajo otroke lulat “za drevo”, polno čikov po kamenčki, zatlačeih v kakšnih luknjah… razne smeti itd. Tudi človeški drek ni bil nobena izjema v grmovju. Torej bi lahko imeli še plažo za nekadilce, brez malih otrok… brez starih (z povečano možnostjo inkotence itd). Aja pa pasje dlake bi lahko bile v morju! … torej kosmati deci, vsaj na brazilsko, jajca vas ima verjetno večina kosmate

Zakaj jim pa nič ne rečete?

Imam psa, pa ne prenašam, da se mi tuj moker pes strese v bližini. Pes mora biti na povodcu in kjer ni ostalih kopalcev. Tu ni debate. Tudi kopati se mora s ta dolgim povodcem, če odpoklic ne prime.

Taki egoistični lastniki psov mečejo slabo luč na vse ostale, ki skrbno pazimo, da ne motimo okolice.

msolivija, 05.07.2024 ob 14:41

Zakaj jim pa nič ne rečete?

Imam psa, pa ne prenašam, da se mi tuj moker pes strese v bližini. Pes mora biti na povodcu in kjer ni ostalih kopalcev. Tu ni debate. Tudi kopati se mora s ta dolgim povodcem, če odpoklic ne prime.

Taki egoistični lastniki psov mečejo slabo luč na vse ostale, ki skrbno pazimo, da ne motimo okolice.

A zakaj jim nič ne rečejo? Zato, ker 98% ljudi tule, ki pljuva čez pse in njihovo “razgrajanje” po plažah, dejansko sploh nima nobene take izkušnje. V zadnjem časi je pač moderno in “IN” pljuvati po psih in lastnikih psov.

A misliš da je dejansko kdo od pametnjakovičev tule, ki vpijejo da imajo ženske male psičke za lizanje  …khmmm… kaj takega v resnici videl ali doživel?

Biciklisti in pasjeljubci, postajajo zelo nadležni. Potrebno bo nekaj  spremeniti. Hvala za razumevanje!

Tukaj nekdo primerja otroke, in pse. Pametnemu popolnoma dovolj!

takole ti povem, 05.07.2024 ob 14:56

A zakaj jim nič ne rečejo? Zato, ker 98% ljudi tule, ki pljuva čez pse in njihovo “razgrajanje” po plažah, dejansko sploh nima nobene take izkušnje. V zadnjem časi je pač moderno in “IN” pljuvati po psih in lastnikih psov.

A misliš da je dejansko kdo od pametnjakovičev tule, ki vpijejo da imajo ženske male psičke za lizanje  …khmmm… kaj takega v resnici videl ali doživel?

aja to sploh pomislila nisem :/

Plavi, 05.07.2024 ob 15:17

Biciklisti in pasjeljubci, postajajo zelo nadležni. Potrebno bo nekaj  spremeniti. Hvala za razumevanje!

Se strinjam za kolesarje. In žal večino pasjih lastnikov.

Imam psa, vedno grem na plažo za pse. Bolj me motijo tisti, ki nimajo psa in pridejo na plažo za pse in zavzamejo sončnike, ki so v prvi vrsti namenjeni lastnikom psov. Naj pa povem, da se pes nikoli ne bo polulal ali pokakal kar med brisačami, nekje blizu. Itak pa moj pes na plaži ni spuščen, je privezan, kar naj bi po mojem mnenju bil vsak.

Bina668, 05.07.2024 ob 15:47

Imam psa, vedno grem na plažo za pse. Bolj me motijo tisti, ki nimajo psa in pridejo na plažo za pse in zavzamejo sončnike, ki so v prvi vrsti namenjeni lastnikom psov. Naj pa povem, da se pes nikoli ne bo polulal ali pokakal kar med brisačami, nekje blizu. Itak pa moj pes na plaži ni spuščen, je privezan, kar naj bi po mojem mnenju bil vsak.

Moti me, da se sprehajajo, otrok je, priteče pes, ker mu zadiši. Nikoli ne ves. Poleg tega se nekateri psov bojimo in je res grozno biti na takšni plaži, kjer so psi prepovedani, a jih lastniki vseeno imajo. Samo v vodo jih ne spustijo.

Noro in neodgovorno, nespoštljivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close