Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Na plaži sem se zdel ulegel zdraven dveh mladih italinjank

Na plaži sem se zdel ulegel zdraven dveh mladih italinjank

Kot sem dejal, sem šel danes na skrito plažo, nikjer ni bilo nikogar pa grem in tam ležijo dve mlade italijanke in se pogovarjajo. Naredim se neumnega in rečem po njihovo sem prvič tukaj a poveš kaj je tam naprej pa take in one vse navdušene tam je pa to in to, sem rekel, no bom šel potem malo pogledat, a vaju kaj moti če se  tačas tukaj dam. So rekle prijazno ni problem. Ena ima 19 druga pa 17 let. Pol tam ležim in sem šel prej spet do njih pa rečem, kle zdej ni nobenga a bi vaju motilo če se malo nag posončim pa rečeta da ne da je divja plaža in kar naj. In zdej ležim kle nag in se mi je seveda dvignil je čist trd in opazujam njihovo reakcijo. Una 17 letnica je že opazila in rekla uni drugi, kot sklepam in se nasmihajo zdej. kmal si ga bom namazal z oljem pa ga začel drkat. Pišem kasnej pa povem kako je.

Nimaš ti pare za plažo, kaj šele za Italijanke. To vse stane. Fantazija je pa zastonj. Pa objavljanje po forumu isto.

Da si ga ne boš prehladil….ni še tako toplo??????.

Odgovor na objavo uporabnika
OMG, 29.04.2025 ob 13:38

Da si ga ne boš prehladil….ni še tako toplo??????.

Na mrzlem se mu itak sfrknil.? Se bosta Italjanki začeli na ves glas režat, ne da se bodo le nasmihale.?

A to zgodbo si skopiral iz vročega kaja ???

Evo vedel sem, ob takem vremenu se vedno kje pojavi kakšen drkadžija.

Odgovor na objavo uporabnika
Sovražim Janšo !!, 29.04.2025 ob 13:57

Evo vedel sem, ob takem vremenu se vedno kje pojavi kakšen drkadžija.

to je marko iz kp. on je stalni obiskovalec te plaže in verjeli ali ne včasih mu uspe, saj tujci ga ne poznajo. danes je še kulturen zgleda da je vzel tablete, drgač pride od zadaj in si ga zdrka na kakšno žensko pa ji špricne po njej. poleti ko je bolj vroče s sabo prinese ša napihljivo veliko modro blazino , pride z ruzakom, sam men ni jasno keri je tak grdosija lahko všeč, sja je napol plešast, grd, star tam čez 50, zamorjen , že na daleč se mu vidi da ni gladek.velik je ene 180 cm pa čokat, brez babe seveda kera bo imela takega kretena

Fuj, sluzavec

pol si se pa zbudil z prstom v riti ?

Ga je že policija odpeljala, se javi, ko pride iz pripora

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close