Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na planet tv oznanila, da pričakuje 13.otroka

Na planet tv oznanila, da pričakuje 13.otroka

Odgovor na objavo uporabnika
klllop, 24.10.2021 ob 18:16

OMG pa kaj je ta ženska stroj za rojevanje? Pa koga to briga kaj ta baba samo seksa? Meni se gabi. zastonj delovna sila je to pa otroci morajo skrbeti za otroke. Država jim je posodila računalnike.

saj  ne “seksa” – nastavi 1x letno. To ni seksanje  iz užitka -to je nastavitev za načrtni razplod in štep za keš. Taki osebki nikakor ne uživa v seksu kot najvišje razviti sesalci, ki jim je dan tak užitek- delujo po principu kulk jih bo Buh dau – ima štacuno odprto samo za reprodukcijo in ne za užitek.

Desperadodajka, 24.10.2021 ob 20:12

Blesavka, 24.10.2021 ob 19:55

Meni to ni normalno. Spet nov otrok na grbi drugih otrok. Mogoče je za prve tri res skrbela ona, potem pa skrb za sorojence prevzamejo starejši otroci. Pa prostovoljna gasilka, pa pevka, pa gradbenica, hiperaktivma oseba z motnjo pozornosti, 100 stvari bi naenkrat počela, pa še sama ne ve kaj. Ubogi otroci, ki sploh niso imeli staršev. Kdaj jim je brala pravljice, se z njimi učila brat, računat??? Nikoli, ker so za to poskrbeli starejši otroci. Kdaj si je za vsakega posebej vzela pol ure časa na dan, ker mali otroci to rabijo??? Nikoli, ker ni bilo časa za take stvari.

To je načrtovanje družine po zdravi kmečki pameti.

po doktrini  in zapovedi inštitucije RKC je to – ne veri, ampak inštituciji RKC.

VETER V OKTOBRU, 25.10.2021 ob 13:16

Raztegnjena vagina, 25.10.2021 ob 11:32

mene pa zanima kako sploh sexa a je to iz užitka? ne vem če sploh še kaj čuti, po tolkih porodih, pomojem  njena vagina sigurne ne more biti takšna kot npr, po 3 porodih! Mislim, da more met fajn uničeno in raztegneno. Sexa samo, da se dec sprazne in da ne gre drugam! Moje mnenje.

Tale je pa nizka! Brigaj se zase in za svojo…….

Pustite žensko pri miru. Verjetno ste ji fouš. Če ima rada otroke, naj jih ima. Upam, da otrokom ni hudega.

Nismo vsi enaki. Nekateri niso sposobni imeti niti enega. (se že vnaprej opravičujem tisti, ki jih iz zdravstvenih razlogov ne morejo imeti).

Če bi res imela rada otroke, bi jih imela 3, max 4. Ona ima rada predvsem sebe in je rada v centru pozornosti. Kaj lepšega kot narediti si 13 oboževalcev, ki se tepejo za tvojo pozornost…

Ženski ste fouš. Je lepa, zelo dobro izgleda, ima lep glas, poje, je uspešna in ima veliko otrok. Vsi skupaj ji ne sežemo niti do gležnjev.

VETER V OKTOBRU, 26.10.2021 ob 13:51

Ženski ste fouš. Je lepa, zelo dobro izgleda, ima lep glas, poje, je uspešna in ima veliko otrok. Vsi skupaj ji ne sežemo niti do gležnjev.

Domov si jo pelji. Sori, to pač ni noben zgled, pa če jo še tako kujejo nevemkam. To je iskanje pozornosti in nič drugega. Otroci so postranska zadeva tu, žal.

Jole majole (kili kili kili jaka zaka)

Avtor besedila: Mojca Pavlič

Avtor glasbe: Gregor Bezenšek ml.

Kili kili kili jaka zaka joko ama bum bum bum. Kili kili kili jaka zaka joko ama bum. Ole majole, kili kili kili bum bum bum. Ole majole, kili kili kili bum. Ko so vstali indijančki, zjutraj sonca ni bilo. Brž so zlezli iz šotorov in zapeli pesmico. Kili kili kili jaka zaka … Sonce se ni prikazalo, oblaki črni so ga skrili. Dež bo, dež je že kazalo, na ves glas so kar zavpili. Kili kili kili jaka zaka … Uuuuuu … So timpančke v roke vzeli, bobnali so, še bolj peli. Sonce se je prikazalo in bili so vsi veseli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close