Najdi forum

na novo instalirani WIN

Težave imam pri registraciji, ceprav sem upostevala kodo, ki jo imam na razpolago na CD-ju s katerega sem naložila WIN XP-je. Ali jih je potrebno registrirati ali le aktivirati ali nič od tega? Kako to naredim, ko pa ne prime nobena koda?

Prosim za pomoc

ti samo aktiviraj – seveda če imaš legalne windows-e.

drugače pa pokliči na št. (01) 584 61 22

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Če ti ne uspe aktiviranje XP-jev prek interneta, izberi aktiviranje po telefonu. Številka, kamor moraš poklicati, se ti bo izpisala na zasloni (izbrati moraš Slovenijo). Operater te bo vodil naprej in ti na osnovi tvoje kode na zaslonu sporočil kodo za aktivacijo OS.

sem poskusila mnogo cifer, pa nic, pa me zanima, ce se ti WIN ugasnejo po 30 dnevnem roku, ce ti jih ne uspe aktivirati?

Dobila si jasna odgovora. Ponavljam, če imaš legalno verzijo XP-jev, jo lahko aktiviraš prek spleta, če to ni možno pa s pomočjo MS Slovenija.
Zavrti številko in stvar boš rešila.

Nisi povedala kakšno verzijo Xp-jev imaš ali je to legalna kupljena verzija, ali je to verzija, ki ti jo je prinesla teta s Krvavca. Vsekakor pa je velika verjetnost da nobena koda ki jo imaš ni prava. Če imaš verzijo od tete :), lahko greš kodo poiskat na stran , sam tega ti nisem jaz povedal. Ampak ne obiskuj te strani če nimaš res dobrega antivirusnega programa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close