Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na morju

Na morju

Zanima me kaj mislite vi moški o ženskah, ki gredo same na morje. Jaz in moje dve prijateljici smo šle same za 4 dni na morje. Vse imamo otroke in partnerje. Ko smo se s kom pogovarjale in povedale, so nas vsi sumljivo gledali. Me pa smo prišle samo žurat. Stare smo med 28 in 31.

Bilo je super, veliko čveka, lišpanja, kopanja in sončenja ter plesanja. To pa je tudi vse in nobeden naših moških ni zganjal ljubosumja, ker nas poznajo in vedo da nam lahko zaupajo. Ko pa sem v službi sodelavki povedala, da grem sama na morje, pa me je samo grdo pogledala in očitajoče rekla, pa enoletno punčko boš pustila samo štiri dni !!!??

Kaj pa mislite vi?

isto.
enoletne punčke ne bi pustila pri možu za 4 dni.
kasneje, ko bi bila večja in bi razumela kam grem,
pa da se vrnem ipd. pa se mi ne zdi nič takega,
če greste same na morje.

Vse je stvar dogovora med dvema in če vama to uspeva taka mera zaupanja se ga le držita in ne oziraj se na sosede in sodelavke.

Itak, da je to ok. Jaz grem tud sama obvezno vsako poletje za teden dni s kolegicami. To je normalno, gre samo za zaupanje. Ni mi do tega, da bi svojemu partnerju (skupaj že 10 let) omejevala, da pa tja ne sme ali kaj podobnega in tudi nočem, da bo kdo mene omejeval. Hočem nekaj časa samo zase. Nekateri to razumejo, da grejo sami v shoping, rekreacija ipd.
Meni pa je zelo pomembno, da grem nekam in se imam fajn. Če bi ga želela prevarati, bi lahko to naredila tudi če sem doma in se mi ne bi bilo treba voziti nekam…

Lp, Tanja

Vsako leto grem čisto sama na morje, imamo prikolico v kampu in mi je škoda, da bi bila prazna nekaj časa. Pa me sploh ne briga, kaj si mislijo, čeprav opazim veliko zanimivih moških pogledov.

Svetilnik …po pravici povedano … z nobenim ne jaz, ne katera druga. Čeprav je bilo možnosti (in to ne slabih) koliko hočeš.

Če ne verjameš pa je tvoj problem.

ok…. ko sem bral tvoj post, sem si mislil: pa kaj to sprašuješ, ko veš, da te bodo vsi nadrli da si nepoštena, neresna in ne vem kaj še vse……. ampak morm rečt, da so me odgovori prijetno presenetili :))) ….ok razen svetilnikka, za njega pa itak vemo, da nima 100 pik………..

aja…. glede tvoje trditve: se tut men ne zdi nič nenavadnega, al pa čudnega, če gre kdo sam na morje. Vsak rabi en oddih (TUDI od družine – žal :))). In če se z možem razumeta in si zaupata glede tega, potem ne vidim, kje bi lahko bil problem…..

LP

Remedy

Bravo punce. Tudi otroci se morajo od nas spočit.

moj bivši je tudi sam hodil na morje s klapo ,no je vsekakor bivši,ker eni tega ne toleriramo.Zame ni svoboda to da žuram do onemoglosti par dni in pozabim na vse ,to je slo mimo ,pa nisem stara 29 let,to je lovljenje mladosti in norosti,sej ne pravim da morasta bit zvezana skupaj,ampak ko si v zvezi,se obnašaj kot da si v zvezi.

“Bravo punce. Tudi otroci se morajo od nas spočit.” A že po enem letu?

Sicer nimam nič proti takim “izletom”, če možu res zaupaš otroka za 4 dni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj je možu pomagala njegova mama, ki je super ženska in mimogrede tudi on ni bil doma ampak z otrokom in starši na morju v njihovi hiši. So se tud fajn meli, ker je pikica pravi cukrček.

No pa moj je šel sam (no s prijatli) na smučanje v Avstrijo za tri dni, ker je pravi smučarski fanatik – torej je imel tudi nekaj dni zase. No mi že obljublja, da bo se bo letos tudi šel se vozit po celcu, ker si je kupil posebne smučke za celi sneg.

Obrni ti to kakor čes, gledam z moškimi očmi, ampak ni to to. Kakšen dan eno letnega otroka še pustiš, štiri dni se mi zdi malo preveč. Ampak, če se z možom razumeta v teh pogledih je pa itak vse O.K.

Če ti je dal povod za to pisanje, začuden pogled sodelavke,da si pustila za 4 dni samega enoletnega otroka, ne vem zakaj sprašuješ o tem na moškem forumu.
Verjetno si vedela, da bodo odgovori, kar se tiče, otroka odobravajoči.
Jaz pa bi ti rekla takole: tudi midva z možem imava togledno (vsak si mora kaj privoščiti sam nekaj zabave, sprostitve), ampak pustiti enoletnega otroka za 4 dni zato, da bi se ti naplesala in žurala? Mislim, da lahko sto storiš v kaj manj kot 4 dneh!
Kar se pa tiče samo zabavanja, pa mislim da sem zasledila na drugem forumu, da si neki punci predlagala, da naj naredi fanta ljubosumnega tako, da gre s prijateljicami ven žurat, se zabavat – da tako si naredila ti in je potem (po krizi) postal spet žrebec??

Torej, ni mi jasno, ali na vsake forumu pišeš drugače, ali pač ne hodiš s prijateljicami na morje le za svojo sprostitev (in ne izkoristiš “dobrih priložnosti – tako si sama napisala – da bi s kom kaj imela).
Ali pa iščeš pri moških (ki niso občutljivi na materino odsotnost pri majhnih otrocih)o tej temi opravičilo in potrdilo, da si ravnala prav?

Nisem hotela biti nesramna, če je morda tako izpadlo.
Lp, Blažka

Mislim, da si dovolj stara, da bi te moralo eno figo brigati, kaj si drugi mislijo o tebi.

Prav ste nardile… po mojem.

svaka vam čast! To da se zmenite da greste, da greste in da tipi niso čist znoreli, ko ste same šle 🙂

Ja redki smo taki, da bi pustili svoje boljš polovice za par dni same nekam.. kamorkol.

Jani

Oh, dejte no “če možu res zaupaš otroka za 4 dni” ???
Pa kaj je mož kakšno manj razvito bitje, da ne more 4 dni poskrbet za otroka??? MORA poskrbet za otroka, saj je tudi njegov.
Po tej strani je čisto prav, da se mamica za nekaj dni umakne, če je otrok samo njena skrb je čisto možno, da sta oba utrujena drug od drugega.

Sicer pa tema je drugačna: tudi me gremo kdaj pa kdaj kam same, dve, tri ali štiri prijateljice in čisto zares ga ne serjemo z drugimi. Kopamo se na bolj izoliranih plažah, opravljamo in klepetamo, da se kar kadi, privoščimo si kosilce, večerjico, zvečer pa kramljamo in pijemo cuba libre, včasih do poznega, da je drugi dan kar malo težko vstat. Doslej se še nobena ni zapletla v kako aferico in dvomim, da bi se to zgodilo, ker nimamo tega interesa. NO, vsaj zase lahko rečem tako.

da je ena navadna kurbica ki se je šla drajsat naokoli.
kva si pa panža na svet prpravla če se ti ne da z njim ukvarjat

tle si pa vse točke zgubu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close