Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice na morje za par dni – Cres, Lošinj

na morje za par dni – Cres, Lošinj

S kolegico bi skočile za par dni na morje, zanimata naju predvsem lokaciji Cres in Lošinj, nimava pa pojma, kako do sobe za samo par dni. Kje bi lahko dobila kakšno informacijo o oddajanju sob za par dni na omenjenih lokacijah. Za vsak namig se zahvaljujeva!

Midva s kolegom bi sla tudi na morje, kaj pa ce bi sli skupaj? 🙂
Samo eno podvprasanje; kaj se pa kaj dogaja na omenjenih lokacijah?

Mi kar gremo pa se pustimo presenetiti, vprašamo tiste, ki ponujajo ob cesti, malo pogledamo, poiščemo agencijo ob obali,…
To zdaj, ko imamo 2 otroka, prej pa samo ziheraško, ampak life te bo peljal na pravo mesto!
Živa

Bojan25, upam da se tam, kjer bove, ne dogaja nič, ker ne iščeva zabave, ampak mir in počitek. Radi bi bili sami, saj gre za utrjevanje prijateljstva – obe imava namreč fanta in se zadnje čase bolj malo vidiva. Veliko bi plavale, spale…sicer pa, so na Cresu ali Lošinju sploh lepe plaže? Enkrat samkrat sem bila na turneji po obeh otokih (takrat smo še šotorili), vendar po spominu bi rekla, da so tam ostre skale v vodi, drobnega peska (pa ne milim mivke) ni ali je?

Tole z utrjevanjem prijateljstva se dobro slisi! Kaksne so plaze tam, ne bi vedel… drugace me pa malce skrbi vreme v naslednjih dneh…

na Cresu je lepa plaža…..plaža iz majhnih kamenčkov.
Ni nekih skal…in niti v morju ni skal.
Aja….dogaja pa se ne nič, cisto NIČ……. Tako da ti priporočam Cres (Martinščica). Za Lošinj ne vem…..po moje je tam bolj živahno…

Na Cresu je čudovito, prav tako na Lošinju. Vedve se kar zapeljita, potem pa dol poiščita, vedno se najde kakšna sobica za prespat. Lošinj je bolj kamnit oz. skalnat. Ko bosta na Cresu, pojdita na Lubenice, po možnosti s čolnom, če imata možnost. Pa na marelo ne pozabita, ker ni naravne sence. Uživajta..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close