Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na morje v miren, majhen kraj

Na morje v miren, majhen kraj

Pozdrav!
Radi bi rezervirali letošnji dopust pa nimamo ideje kam bi sploh šli. 2 leti zapored smo hodili v majhno vasico v okolici Šibenika, v prikolico. Zdaj bi jo pa mahnili malo južneje, tam od Splita naprej.
Iščem in iščem, pa me nič ne prepriča. Predvsem bi radi, da ni gužve, da nas bo res malo na plaži, da je senčica (ni pa nujno, saj imamo šotor za na plažo), plaža z majhnimi kamenčki, ugodno za majhne (1 in pol in 3 leta) otročke, torej plitva voda, ne takoj globoka, pa da smo lahko čimbliže morju. V poštev pride najem prikolice v kampu, torej želeli bi kak mičken kamp do 50 prikolic, če se le da.
Če ne bomo našli prikolice, pa lahko tudi apartma, samo da je blizu morja, in ni gužve, to nam je najbolj pomembno.
Hvaležna bom za vsak namig. Upam, da se najde kaj za nas.
Hvala in lp 🙂

Prizba na Korculi – V mirnem delu ob peščeni plaži, pošljem več informacij če te zanima. Ne bo vam žal!

Ja prosim za več informacij in če se da še kakšno sliko prosim 🙂
barbara.sodar@gmail.com
HVALA! 🙂

Tudi mi iščemo miren kraj brez gužve. Radi bi samo apartma ob plaži (max. 50m oddaljen) in pa MIR, da ni brisača na brisači. Pozna kdo kak tak kraj?

Na Pelješcu je veliko takih krajev. Malo pobrskaj.

Priporočam otoke brez avtomobilov. Raj na zemlji.

Na samem, skoraj na vasi (celo kakšna kokoš in koza pride mimo), zjutraj sveže fige. Hiška v starem dalmatinskem stilu, z žarom in visečo mrežo v senci, zvečer teleskop. Eko poraba vode, zvečer rajši petrolejka, kot el.luč….
Res, da ne tik ob morju, a zato stran od gruče turistov…12 min do plaže…blizu tudi rafting in hribi….kraj Šestanovac…med Splitom in Makarsko….
zame po dolgih letih dopust brez ure in najboljšim rezultatom ob koncu: spočita!

Miren, majhen kraj: Milna na Hvaru, super je. Lani sva s partnerjem bila tam v apartmajih. Pa še do mesta Hvar ni daleč. Res ni gužve – zelo majhna vasica z nekaj konobami in trgovinico, ki je bolj kiosk. Dva manjša zaliva s kamenčki; tretji zalivček je pa malce težje dostopen, z otroci tja verjetno ne bi hodili.

V Milni je tudi manjši kamp, v času najinega bivanja tam (avgust) se mi sploh ni zdelo gužve. Parcele so razporejene po terasah, mislim da je tudi za senco kar poskrbljeno.

Pozdravljena,

bi mi lahko poslala kakšen kontakt lastnikov, pa kakšno sličico? Najlepša hvala!

utrinkica@gmail.com

Zaton pri Šibeniku je zelo miren kraj,nikjer gužve,na plaži veeeliko naravne sence.Toplo priporočam.Se vračamo že 5 leto zapored in apartmaji so zelo ugodni ,do 50 € za 6 oseb.
Zaton je zakon.

[code]
ZATON
zaton

Re: Na morje v miren, majhen kraj

10.07.13 22:21

Zaton pri Šibeniku je zelo miren kraj,nikjer gužve,na plaži veeeliko naravne sence.Toplo priporočam.Se vračamo že 5 leto zapored in apartmaji so zelo ugodni ,do 50 € za 6 oseb.
Zaton je zakon.
[/code]

Ojla..
Zaton, bi lahko dobila kaj več podatkov? Mi tudi iščemo še app za 5 oseb..
mi lahko pošlješ na mail kaj več: zaeriko@gmail.com

Hvala

Mi hodimo v apartmaje na otoku Olib, z vozilom prideš na otok, si odpelješ stvari do hišice, nato pa ga vrneš v luko in tam pustiš do konca dopusta, resnično raj na zemlji.

Informacije: dejan.ravs@gmail.com

Podstrana malo naprej od Splita, plaža dolga tak, da se namestiš kjer ti paše, mali kamenčki, bari z hrano in pijačo na plaži tak, da si lahko cel dan na plaži greš vmes na kaki burger pico al pa kaj, če si lačen skočiš v pekarnico/trgovino, zvečer dogajanje če pa si čez glavno cesto pa je tud podhod. če je mrzlo pa na ogled splita al pa v omiš:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close