Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice na morje s tremi otroki-kje najbolj ugodno

na morje s tremi otroki-kje najbolj ugodno

Zdravo!
Imamo 3 otroke in je ponavadi v hotelih problem, ker zahtevajo, da vzameš večjo sobo in je potem stvar precej draga, čeprav mi ne potrebujemo veliko prostora, ker smo doma navajeni na majhno, poleg tega na morju nismo veliko v sobi:)
Otroci so stari 1, 5 in 7 let. Ima kdo kakšno izkušnjo, nasvet, v katerem hotelu bi prišli čim ceneje skozi. Če je v hotelu še kaj prostega, bomo že preverili.
Hvala vam za kakšen dober predlog in lep večer!!!

Nam so v Aurori v Malem Losinju dovolili imeti tri otroke v druzinki sobi, najmlajsa je bila v dodatni posteljici.

Drugace pa apartmeji in mobilne hiske.

Depandanse Adria v Njivicah na Krku imajo zakonsko in 2 dodatni postelji, ma je prostor še za kakšno otroško. Moraš pa hodit jest v hotel Beli Kamik.

Pine Beach Pakoštane vprašaj. Hiške so slamnate, vse ostalo pa prilagojeno otrokom (od igral, mivka v vodi, ki je nizka, itd.) in imajo posebne popuste za večštevilčne družine. Pa še all inclusive je, hrana zelo primerna tudi za otroke. Vprašaj na TA Odisej, Potepuh, Kompas ….

V kamp ali pa doma, to je najceneje.

Zdravo!
Imamo 3 otroke in je ponavadi v hotelih problem, ker zahtevajo, da vzameš večjo sobo in je potem stvar precej draga, čeprav mi ne potrebujemo veliko prostora, ker smo doma navajeni na majhno, poleg tega na morju nismo veliko v sobi:)
Otroci so stari 1, 5 in 7 let. Ima kdo kakšno izkušnjo, nasvet, v katerem hotelu bi prišli čim ceneje skozi. Če je v hotelu še kaj prostega, bomo že preverili.
Hvala vam za kakšen dober predlog in lep večer!!![/quote

Pa dobr, da jih do zdele nisi naštepala več kot tri a ne? A ti jih je bog dal? Bog da pa vzame tudi.

Na to bi pa morala mislit preden si si omislila tri sončke.

[/quote]

… komentarju pa mene srh spreletava. V čem je tvoja težava?

tud mama večih otrok

[/quote][/quote]

… komentarju pa mene srh spreletava. V čem je tvoja težava?

tud mama večih otrok[/quote

Maš razlog za srh? Reveže na svet, da Bo svet lepši. A ne?

Iz prve roke povem, da so družinske hišice že za celo sezono zaseden. Največ imajo hišic A2, ki so edine še fraj…

Delam v agenciji in ti povem, da bodo povsod zahtevali, da imata 5 in 7 letnika svoje postelje, ker ne morete spati eden na drugemu. Poleg tega ne moreš pričakovati, da bodo otroci do ne vem katere starosti kar vsi gratis kot da jih ni zraven, saj to ni fer do tistih, ki imajo samo enega ali nobenega otroka, da bi kar vsi plačali ceno. Navsezadnje otroci tudi morajo nekaj jesti, bog pomagaj, ampak tako je.

Do kakšnega 3.leta marsikje dovolijo, da je otrok brez ležišča in gratis. Vendar imaš ti še dva zraven, ki se jih ne more kar neupoštevati, tako da žal nimaš šans, da vas kdo sprejme v sobo z manj kot 4 ležišči. Pa naj bo apartma ali hotel, povsod so pravila ista.

Glede cene… kakorkoli obrneš, otroci gratis ali ne gratis… cene so, kakrše so, nemogoče pričakovati je iluzorno. Lahko pa postaviš šotor in vas nihče ne bo komandiral, koliko ležišč rabite, lahko spite tudi eden na drugem,če ste res tako vajeni. :))

Sonot in Johore, tudi če se hecata, verjemita, da se vse vrača trojno. Nekoč se bosta tega spomnila, tako kot sem se morala jaz. Miicka, ti pa čimprej po slamo v hlev in jo skozi uho previdno porini noter, da se hrček nasiti. Razumi, da lačen ne more poganjati kolesa. Zate avtorica: Poglej na straneh s kuponi oz. popusti, tam imaš veliko zelo ugodnih variant, tudi do -70% ceneje kot pri agencijah. Je tudi za 6 – 8 članske družine oz družbe. Mi smo ravno s pomočjo teh kuponov letos šli že 2x na dopust, odpravljamo se še tretjič v avgustu na Ciper.
Zdaj se pa monovke požrite, ja sigurno smo na socialki. Ps: Smučali bomo tudi.

Eni navadni reveži ste, kot je videti, ker morate hodit na kupone na dopust, ker za normalen dopust nimate. S tem se res ni kaj hvaliti. Verjamem, da ste na socialki, zato imate dosti dopusta, oziroma ste vedno frej.

Eni navadni reveži ste, kot je videti, ker morate hodit na kupone na dopust, ker za normalen dopust nimate. S tem se res ni kaj hvaliti. Verjamem, da ste na socialki, zato imate dosti dopusta, oziroma ste vedno frej.[/quote]

Vidiš tu si pa kiksnila. Ti greš na en dopust na Hrvaško in zagoniš za ta dopust preko agencije ali pa sama toliko kot jaz za 3. Italija, Hrvaška in Turška stran Cipra. Mislim, da tukaj ni catch v pomanjkanju denarja pri meni, ampak pomanjkanju možganov pri tebi. Naslednje leto gremo v Egipt in Tenerife. Se že veselim 😉 S kupončki. Ampak vidim, da je veliko takih primerov tam po kmetijah, ko pač uporabljajo navidezno (tisto za konje, kako se že reče?:D), da vidijo samo naravnost. Npr. Kupovala bom samo v Mercatorju, brisače bom prala samo na 90, na dopust bom šla samo preko sončka, v nedeljo pri maši buhnedej, da kdo ni zlikan.
To, ko se jaz znajdem in bolj uživam na dopustu kot ti. To, da sva midva doma in več fukava kot ti medtem ko sta otroka zastonj v vrtcu, pa ni moj problem. Na koncu ti tvoja delovna doba ne bo koristila nič, vidiš že zdaj kakšne so penzije? Na koncu bova na istem jaz brez in ti z delovno dobo. No, jaz bom še vedno hodila na več dopustov kot ti, pa še nohte imam zrihtane na kupon, pa še k frizerju sem šla na kupon aveš. Takšno me mož veliko rajši med vsem prostim časom ki ga imava “razveseli”. Ti pa garaj. Pa lep pozdrav.

Ti problemi – pri dopustih z več kot dvema otrokoma – so več ali manj omejeni na naš ljubi Balkan. Če greš drugod po svetu, so 3 otroci povsem nekaj običajnega, temu primerna je tudi ponudba in ni teh čudnih omejitev.

Pa glede tega, do kdaj so otroci zastonj. Šli smo na križarjenje – za 1000 evrov vsi 4 (otroka zastonj – do 12. leta so zastonj), kabina, hrana, vse.

Moj nasvet torej – stran od Slovenije in Hrvaške 🙂 Ugodno, lepo in drugače. Sigurno se splača že zato, ker ne bo takih komentarjev, kot jih zaslediš tu.

Pa lep dopust!

Eni navadni reveži ste, kot je videti, ker morate hodit na kupone na dopust, ker za normalen dopust nimate. S tem se res ni kaj hvaliti. Verjamem, da ste na socialki, zato imate dosti dopusta, oziroma ste vedno frej.[/quote]

Vidiš tu si pa kiksnila. Ti greš na en dopust na Hrvaško in zagoniš za ta dopust preko agencije ali pa sama toliko kot jaz za 3. Italija, Hrvaška in Turška stran Cipra. Mislim, da tukaj ni catch v pomanjkanju denarja pri meni, ampak pomanjkanju možganov pri tebi. Naslednje leto gremo v Egipt in Tenerife. Se že veselim 😉 S kupončki. Ampak vidim, da je veliko takih primerov tam po kmetijah, ko pač uporabljajo navidezno (tisto za konje, kako se že reče?:D), da vidijo samo naravnost. Npr. Kupovala bom samo v Mercatorju, brisače bom prala samo na 90, na dopust bom šla samo preko sončka, v nedeljo pri maši buhnedej, da kdo ni zlikan.
To, ko se jaz znajdem in bolj uživam na dopustu kot ti. To, da sva midva doma in več fukava kot ti medtem ko sta otroka zastonj v vrtcu, pa ni moj problem. Na koncu ti tvoja delovna doba ne bo koristila nič, vidiš že zdaj kakšne so penzije? Na koncu bova na istem jaz brez in ti z delovno dobo. No, jaz bom še vedno hodila na več dopustov kot ti, pa še nohte imam zrihtane na kupon, pa še k frizerju sem šla na kupon aveš. Takšno me mož veliko rajši med vsem prostim časom ki ga imava “razveseli”. Ti pa garaj. Pa lep pozdrav.[/quote]

Pa je tole normalna komunikacija opravilo sposobne odrasle osebe? Za crknit, kako primitivno in prostaško izražanje? In taki ljudje vzgajajo otroke??!?!?!?

To, ko se jaz znajdem in bolj uživam na dopustu kot ti. To, da sva midva doma in več fukava kot ti medtem ko sta otroka zastonj v vrtcu, pa ni moj problem. Na koncu ti tvoja delovna doba ne bo koristila nič, vidiš že zdaj kakšne so penzije? Na koncu bova na istem jaz brez in ti z delovno dobo. No, jaz bom še vedno hodila na več dopustov kot ti, pa še nohte imam zrihtane na kupon, pa še k frizerju sem šla na kupon aveš. Takšno me mož veliko rajši med vsem prostim časom ki ga imava “razveseli”. Ti pa garaj. Pa lep pozdrav.[/quote]

Pa je tole normalna komunikacija opravilo sposobne odrasle osebe? Za crknit, kako primitivno in prostaško izražanje? In taki ljudje vzgajajo otroke??!?!?!?[/quote]

Tole izražanje tudi meni ni blizu. Ampak….,očitno edino razumljiv jezik za nekatere, zato toleriram, v zvezi z zgornjim odgovorom.

Moj znanec je s tremi otroki hodil v hotel Alan Starigrad – Paklenica, je bilo zelo ugodno za večje družine – preveri na internetu

[/quote][/quote]

… razlog ja, ko vidim, kaki izmeki komentirajo.

Močno se mi zdi, da moji otroci že zdaj, ko so mali, premorejo precej več kulture.

Tudi pri nas so 3 otroci (1, 3, 5 let – ki sva jih z vso odgovornostjo “naštepala”!) in tudi mi pač iščemo najugodnejše variante 🙂 Do dopolnjenega 2. leta najmlajše bo še šlo, potem bo pa verjetno že malo težje dobiti kaj ugodnega. Sicer smo po duši bolj potovalni kampisti, ampak včasih gremo tudi za par dni v hotel (ponavadi za 1. maj in 1. november).
Dobre izkušnje imamo s hoteli verige Valamar (Rabac), tudi Corinthia v Baški je fajn, splača pa se tudi pogledati na stran hofer-reisen.at, kjer ima večina ponudb zastonj vsaj za 1 otroka do 12 let.
Ja, pa tudi kuponi preko raznih “popustek” strani, se splačajo. Sociala gor ali dol 😉 Verjetno večina nima toliko denarja, da bi ga kar metala skozi okno in če nekaj lahko dobiš pol ugodneje kot normalno, ne vem, zakaj ne bi izkoristil.
Pa lep dopust in obilo veselih trenutkov z otročki!

Punce pozdravljene!

Mi gremo letos na morje v Njivice Depandansa Adria, 2 odrasla, 3 otroci ( 8,5,1) leto stari in plačamo samo 1 x 50% za otroka, dva pa imata gratis, in so sobe zelo velike in imajo 4 velika normalna ležišča, jest pa greš v hotel Beli Kamik 1.

Še se najdejo ugodne variante prek agencije samo malce je treba pogledat in povprašat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close