Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na morje na Koupo!:)

Na morje na Koupo!:)

Preživeli smo en super vikend ob Kolpi. Vsi po vrsti smo bili navdušeni nad mirom, lepoto, kopanjem v jezu. bili smo v Podbrežju, pri gradu ali žagi…veliko prostora za kampiranje, kopanje, roštiljado…nudijo ti hladilnik, ogromen travnik za igre, predvsem pa mir. Ko smo se peljali mimo Podzemlja je bila tam dobesedno gužva, tu pa malo ljudi in s tem mir. Je tudi prodnat del plaže, ki pa je prej zaseden. super je hoja po jezu,(manjše, lažje otroke le trdneje primite, da jih tok ne potegne) ki nas pripelje na hrvaško stran. Seveda si na sosedovo kopno nismo drznili stopiti čeprav so se z one strani tudi prišli kopat v EU…zanimivo, malo drugače, lepota pokrajine, prijazni ljudje…skratka, kmalu se bomo vrnili. Priporočam.

A ste kampirali? Kako je s sanitarijami?

Mi živimo sicer više ob Kolpi, nas v sezoni niti slučajno ne boste videli na morju v tisti gužvi in vročini….pa čeprav imamo eno urco do morja, smo raje na Kolpi…

smo sicer navajeni na malo nižje temperature vode, načrtujemo nakup kajaka in mini rafta (pri treh pobalinih, za katere je voda magnet…)

ravno včeraj smo cel dan kolesarli (Fara – Prelesje – 25 km) z vmesnimi počitki in kopanjem, ter spanjem najmlajšega onb enem krasnem jezu…

še dobro, da ljudje ne vedo, kako lepo je, ker bi bila preveč gužva in ne bi bilo več to, kar je…

no, naš ta srednji sin je pri šestih letih s kolesom brez prestav prekolesaril 50 km!!

Kolpa je zakon!

L

sanitarije pa…se še spomnite tistih lesenih samostoječih hiškic, ki imajo na vratih izrezljano srce? Štrbunk se mu je reklo. Fletno. Niti si tam ne predstavljam beline klasičnih sanitarij po kampih. Jah, narava z napako?:)

purple flag, ne boš verjela, ampak se v bistvu strinjam :=)

Mene v Pobrežju moti to, da je kmalu senca.

Res je. Osvežujoča senčka, ki nam prija. Zato smo ušli iz pregretega ljubljanskega betona. Po jezu se pa kasno popoldne premikaš s soncem vse tja do nasprotnega brega. ko je konec kopanja se preoblečeš v suho, za kasnejše sončenje se pa namestiš na prod.

če je elektrika, pol smo za!

Hej, hej…nisem jaz tista prava oseba:)), elektrika pa je na parcelah za prikolice.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close