Najdi forum

Na kolo!

Skrajni čas, da spet spravimo kolesa na plan. Je kdo za kolesarjenje po Barju, mogoče morju …?
Lep kolesarski pozdrav!

Ja za kolesarjenje na morju ? Mislis ob slo obali upam … tukaj je ena lepa kolesarska steza Parencana ( stara ozkotirna zeleznica ) z oznako D-8, ki gre od trsta do Pule … no mi gremo samo od ankarana do portoroza …

po barju?
kje?

rahlo sem zarjavel, tako da rekordov ne postavljam

lp

bv

Jaz gonim vsak vikend … tudi kakšne težje ture imam že v planu….
A

Kaj pa kkšne ture za začetnike? 😉 Recimo za nabrat kondicijo pa ob kakšnih manj prometnih cestah? Kdo kej pozna?

Takih cest ja na Barju dovolj – Mikena, Podpeč, Ig, Iška vas, proti Škofljici, Notranje gorice, …

lp

bv

Jaz po barju kolesarim skoraj vsak dan

Kaj pa kaksni okoliski hribcki? S kolesom, seveda.

Ko sem odprla tale post, sem bolj mislila ns kakšne kolesarske sopotnike, ker se potem človek lažje spravi,predvsem v klance, ki seveda morajo bit za mal adrenalina! Torej, a je kdo za kako turico v okolici barja(Krim,Kurešček, Sv. Ana ali kaj podobnega)?
T.

S katerega konca LJ pa si?

Tinča napiši mi svoj mail pa se lahko kaj zmenmo. Jaz skor vsak dan kaj tam kolesarim
LP

Potem pojdi čez Horjul na Vrhniko, Ulovka, Planina, …

Meni je bila najbolj všeč pot skozi Horjul

lp

bv

A bi lahko mal bol natancno opisala tole pot (Krim, Kurešček…) mogoče bi se je lahko lotla drugo leto (sem ”na bolniški”)…
Hvala in prijetno kolesarjenje!
Lp
Ada

Če ti popolnoma zmanjka idej za kolesarske izlete, poglej v knjižico S kolesom po okolici Ljubljane, v kateri je poleg zanimivosti ob poti dobro opisana tudi zahtevnost posamezne ture, skica in profil terena. Knjižico, v kateri je opisanih 20 izletov, se je dalo pred časom dobiti v ljubljanskem TICu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close