Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na kateri HR otok, da ni gužve?

Na kateri HR otok, da ni gužve?

Živjo,

na kateri hrvaški otok naj gremo v juliju/avgustu, da se da najti negužvaste plaže, ki pa niso sama skala? Ni se nam problem voziti gor in dol po otoku na kopanje. Bili smo že na Visu, Korčuli, Molatu, Pašmanu, Ugljanu. Šli bi še kam drugam.

Gledala sem Dugi otok, pa ni ravno plaž v izobilju.

Hvala za nasvete.

Na Dugem otoku, zgornji konec: Verunič, Veli rat, Soline, Božava….je fenomenalno. Plaže super, mi smo bili tri leta nazaj julija v enem zalivčku sami cel teden na plaži. Imaš tudi eno najlepših plaž na Hrvaškem: Saharun. Meni je Dugi otok super za en miren dopust, dogaja se pa ne veliko tam. Nekaj več “življenja” zvečer je v Božavi.

Iž ali pa Lastovo

Gneča ,ne gužva…oprosti, ko zagledam “gužva” me celo strese:)))

nalbolje da greš ta teden . NOBENE GUŽVE.

saharun je res lep, dokler jadrnice ne navalijo 🙂

http://www.google.si/search?q=saharun&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1D05T6GtEc3MsgbcxtHhDA&biw=1600&bih=1068&sei=2D05T-fdH8fOtAakmtHHCA

<b>[b]Sakarun[/b]</b>

saharun je res lep, dokler jadrnice ne navalijo 🙂

http://www.google.si/search?q=saharun&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=sl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=1D05T6GtEc3MsgbcxtHhDA&biw=1600&bih=1068&sei=2D05T-fdH8fOtAakmtHHCA%5B/quote%5D

Sakarun je bil lep, dokler niso peš oz. avtomobilski kopalci navalili.

Samo stran od Dugega otoka! Plaž nobenih, oziroma z avtom sploh ne moreš do njih, ker je povsod rampa ali veriga “privatno”. Sakarun – gneča, pobirajo parkirnino! za kao divjo plažo, na kateri pečejo palačinke za 17 kun eno…. a to je divja plaža? Katastrofa. Ne spomnim se, da bi že kdaj bila tako hudo razočarana nad dopustom. Pa smo bili že skoraj povsod na hrvaški obali, otokih, Italiji…. in ne, nismo zahtevni turisti. Bistvo nam je narava, plaže, morje in ne nastanitev (še najmanj mi je pomembna oprema v apartmaju).

supersuper, mi lahko sporočiš naslov ali kontakt:
mi smo bili tri leta nazaj julija v enem zalivčku sami cel teden na plaži.
piši na rkvoro@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close