Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na kakšne finte padate neumne ženske?

Na kakšne finte padate neumne ženske?

To mi je bilo vedno zanimivo, kako zlahka primitivce spustite med bedresa, potem pa še v gospodinjstvo, kjer vas oni komandirajo. Na koncu pa jamranje, kakšen je. Mislim, kakšen je bil pa primitivec prej, ko ste se primitivno zaljubile v njegovo primitivno pojavo? Kar naenkrat vam pa ni več dober. Kot da je primitivec lahko kaj drugega, kot je? A, ko vas je pecal, je bil vrhunsko inteligenten? Vse zaljubljene v vrhunsko inteligenco, ki se je po jajcih praskala? Ko vas je dvakrat pofu … je pa inteligenca vrhunska izzvenela in ste se našle s primitivcem v postelji kar naenkrat, ki se ga ne morete rešit? Tako nekako, a, moje ajnštajnke z notranjim ženskim čutom?

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 27.06.2021 ob 12:57

To mi je bilo vedno zanimivo, kako zlahka primitivce spustite med bedresa, potem pa še v gospodinjstvo, kjer vas oni komandirajo. Na koncu pa jamranje, kakšen je. Mislim, kakšen je bil pa primitivec prej, ko ste se primitivno zaljubile v njegovo primitivno pojavo? Kar naenkrat vam pa ni več dober. Kot da je primitivec lahko kaj drugega, kot je? A, ko vas je pecal, je bil vrhunsko inteligenten? Vse zaljubljene v vrhunsko inteligenco, ki se je po jajcih praskala? Ko vas je dvakrat pofu … je pa inteligenca vrhunska izzvenela in ste se našle s primitivcem v postelji kar naenkrat, ki se ga ne morete rešit? Tako nekako, a, moje ajnštajnke z notranjim ženskim čutom?

Torej: si female or male? Jz bi reku da moški

očitno si eden izmed tistih, ki ga še povohajo ne. stresaj svojo jezo drugje

Uiiiiiiiiiiii

?

Gledam tlele… Nisem fous!!!

Mal jo pele na sladoled, kupi ji kaksno krpico pa jo ze lahk fuuka. Cheeeap?

Ma kakšen biser od zlajnane ženske ste. Kaj odpirate take teme? A nimate nič za počet? Beda…

Kaj sem ravnokar prebrala?

A muslite, da koga brigajo vaša obrobna mnenja? Cele dneve visite na starševskem čveku (vau), zmerjate ženske o katerih nič ne veste in jih predalčkate.

Očitno imate preveč časa in hude težave. Koga boli k* kaj di ena neizobražena, izcuzana, brezvezna, skompleksana peristaltika misli?

Hahahaha, joke od babe!

Ne vem, kaj pol nism neumna? ?

Wtf, 27.06.2021 ob 18:48

Kaj sem ravnokar prebrala?

A muslite, da koga brigajo vaša obrobna mnenja? Cele dneve visite na starševskem čveku (vau), zmerjate ženske o katerih nič ne veste in jih predalčkate.

Očitno imate preveč časa in hude težave. Koga boli k* kaj di ena neizobražena, izcuzana, brezvezna, skompleksana peristaltika misli?

Hahahaha, joke od babe!

Kao vi ne visite. Anonimne nicke uporabljate da se zdi da ste manj na monu kot ste dejansko. Heh… Pateticno jadno bedno… Meni osebno se jeebe ce vidis da sem gor pa tudi za to kar si mislis. Pac sem. Pase mi, moze mi se in ne cutim nobene zadrege ne sramu.

Pa se nekaj je… S temi anonimnimi nicki prilazite zahrbtno podmuklo hinavsko… Nekaj klosarsko plazece.. Ko kaca…

Prides otvoreno nek se zna ko je napiso.

Jaz ce mam kaj za povedat povem direkt u faco. Kaj bom neki mučku pa spletkaru pa heh…

Mislim res… Pravi ste slovenci.

SI MUŠKO ILI ŽENSKO, 27.06.2021 ob 13:02

Torej: si female or male? Jz bi reku da moški

Ne vem ali je ženska ali je moški, vem pa, da je neumna :). To pa večkrat na dan dokazuje na monu. Tako, da če je ženska, lahko kar sama sebi odgovori.

Radodajc… Samo napred!!!

Somebody705, 27.06.2021 ob 19:14

Kao vi ne visite. Anonimne nicke uporabljate da se zdi da ste manj na monu kot ste dejansko. Heh… Pateticno jadno bedno… Meni osebno se jeebe ce vidis da sem gor pa tudi za to kar si mislis. Pac sem. Pase mi, moze mi se in ne cutim nobene zadrege ne sramu.

Pa se nekaj je… S temi anonimnimi nicki prilazite zahrbtno podmuklo hinavsko… Nekaj klosarsko plazece.. Ko kaca…

Prides otvoreno nek se zna ko je napiso.

Jaz ce mam kaj za povedat povem direkt u faco. Kaj bom neki mučku pa spletkaru pa heh…

Mislim res… Pravi ste slovenci.

Ne, ne visim. Dejansko počnem nekaj v življenju. Anonimni smo pa vsi, z vzdevkom ali prijavljeni.

Wtf, 27.06.2021 ob 19:31

Ne, ne visim. Dejansko počnem nekaj v življenju. Anonimni smo pa vsi, z vzdevkom ali prijavljeni.

Sve je to prolazno.

Ja. Vsi smo anonimni.

Tupis tupis… Res ne ves kaj ti hocem povedat?

Somebody705, 27.06.2021 ob 19:35

Sve je to prolazno.

Ja. Vsi smo anonimni.

Tupis tupis… Res ne ves kaj ti hocem povedat?

Ne, ne vem.

Wtf, 27.06.2021 ob 19:36

Ne, ne vem.

Potem pa pobarvanke v roke in gasa. Good place to start. If u want to find out.

Ce pa noces… Stavi glavu u skoljku i pusti vodu.

Somebody705, 27.06.2021 ob 19:38

Potem pa pobarvanke v roke in gasa. Good place to start. If u want to find out.

Ce pa noces… Stavi glavu u skoljku i pusti vodu.

Se vidi, da niste ravno inteligentni.

Wtf, 27.06.2021 ob 19:50

Se vidi, da niste ravno inteligentni.

Ok…

A ti je dougcas?

Somebody705, 27.06.2021 ob 19:52

Ok…

A ti je dougcas?

Ne.

Forum je zaprt za komentiranje.