Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje

na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje

Odgovor na objavo uporabnika
malo se izobrazi, 27.09.2021 ob 08:40

že vrabci (strokovnjaki, mediji…) čivkajo, da je cepivo uspešno le okrog 70%. Še nobeno cepivo ni bilo 100%, zato pa želijo doseči visoko precepljenost, ker bi le to pomenilo, da se res zmanjša možnost okužbe na splošno v populaciji. Ne misli, da je cepivo za ošpice, črne koze, paralizo….. bolj zanesljivo, le zaradi precepljenosti je manjša možnost prenosa in je zato zelo zelo malo možnosti, da boš zbolel za temi boleznimi.

@malo
se izobrazi… a to cepivo tako skuri mozgane, da take neumnosti pises…

procent precepljenosti je pomemben pri cepivih s katerimi PREPRECIMO MOŽNOST OKUŽBE… tako torej z dovolj visokim odstotkom precepljene populacije dosezemo izkoreninjenje virusa, ki se tako ne ponavlja in ne pojavlja vec… in tako je priner crnih koz, itd.

pri covidu pa cepivo NE PREPREČUJE OKUZBE, to dokazujejo tudi drzave s skoraj okoli 90 % ali tam okoli precepljene odrasle populacije, virus in okuzbe se vedno imajo… zakaj-zato, ker cepljenje NE prepreci okuzbe…

tako da ne pisi neumnosti in si prvo razjasni zakaj in kdaj je pomemben delez precepljenosti populacije…

v primeru korone bi hipotetično lahko bili vsi ceplheni, pa bi virus se vedno krozil med nami, ker CEPLJENJE NE PREPRECUJE OKUZBE… torej KER CEPIVO NE SCITI PRED OKUZBO

lorna na, 27.09.2021 ob 09:22

meni je grozljivo, da je petina na intenzivni cepljenih.

kakšna zaščita je potem to? en drek od zaščite.

Sem se imela namen cepit, hvala bogu,da se nisem, že par mesecev nazaj, zaradi mojih staršev, da kaj ne prenesem na njiju, čeprav sta cepljena.  Pa so ugotovili,da je prenos rabvo tako možen, če si cepljen, zdaj na zadnje so trdili, da se izogneš težjega poteka, no tudi to počasi ne o več res-

Cepljeni so v bistvu, pa to že vsi čivkamo, samo uradno tega ne bodo priznali, najbolj nevarni predvsem za druge in družbo.

Nikoli se ne testirajo in povsod jih je polno in so večinoma naduti in nadpametni, jaz imam pri cepljenih več dvomov glede nevarnosti prenosa i okužbe kot pri necepljenih.

Glede na to, da je polovica ljudi cepljenih, je to precej dobra zaščita. Če bi bili vsi cepljeni, bi imeli na intezivi samo 40% sedanje številke, kar pomeni, da bi jih namesto 105 bilo 42. Razlika je očitna, kajne?

Ampak v resnici je cepljenih 16% ne 20%, karf pomeni, da bi bilo 36 oseb na intezivi.

Debili kot pravi debili vedno nasedajo debilni fašistični propagandi. 🙂

izobrazi se raje ti, 27.09.2021 ob 09:33

@malo
se izobrazi… a to cepivo tako skuri mozgane, da take neumnosti pises…

procent precepljenosti je pomemben pri cepivih s katerimi PREPRECIMO MOŽNOST OKUŽBE… tako torej z dovolj visokim odstotkom precepljene populacije dosezemo izkoreninjenje virusa, ki se tako ne ponavlja in ne pojavlja vec… in tako je priner crnih koz, itd.

pri covidu pa cepivo NE PREPREČUJE OKUZBE, to dokazujejo tudi drzave s skoraj okoli 90 % ali tam okoli precepljene odrasle populacije, virus in okuzbe se vedno imajo… zakaj-zato, ker cepljenje NE prepreci okuzbe…

tako da ne pisi neumnosti in si prvo razjasni zakaj in kdaj je pomemben delez precepljenosti populacije…

v primeru korone bi hipotetično lahko bili vsi ceplheni, pa bi virus se vedno krozil med nami, ker CEPLJENJE NE PREPRECUJE OKUZBE… torej KER CEPIVO NE SCITI PRED OKUZBO

Da bomo bolj natančni. Cepiva proti covidu ni. Vse te blodnje okrog tega kako je učinkovito, pa kako dolgo bi naj trajalo, pa proti katerim sevom bi naj ščitilo…so bedarije, laži in del lažnive fašistične propagande s katero vas hočejo prisiliti v uporabo strupenega zvarka.

Večer, 27.09.2021 ob 09:29

FB-IMG-1632727569785

ni zdravila, zakaj bi nekdo v bolnici prejemal vse to, razen na intenzivni mogoče??

Ko/če pa bo zdravilo, je pa to enkratno, kot lekadol za glavobol, ali bi se ti raje cepil proti glavobolu, če bi obstajala ta varianta???

Ena je napisala da je mogoce virus v cepivu.

Ja seveda da je,na pol crknjen.

Vsi se bomo mogli testirat,tudi cepleni.

Zdaj nas se pustijo da mamo kao nagrado k smo se cepil.kak bi zgledal,da se morva in jz ceplena in ti neceplen,oba delat v pon zjutri test,sploh k sem se jz cepla da mam mir .ce bi blo ze zdej tk.da se vsi cepmo.bi se jz kurac moj cepla. Njih v glavo bom cepla

Ko vas bo se vec poceplenih, bojo zahteval da se vsi testiramo.

In glih to bo potem dokaz da cepivo ne deluje tolk k bi oni radi nas nalagal.

Res brez veze vse skupi.

pa ravno včeraj smo imeli obiske in mi je  ultra porejen in totalno “anti zdravo življenje” sorodnik,ki poje vse kar leze in gre, težil, da se je treba cepit. PA da ga jaz  ogrožam. Težil vsem nam, ki nismo cepljeni, da odžiramo mesta v bolnici.. to mi je očital, ko si je basal v usta četrti kos torte in se nalival s petim pivom.

Avtor teme, ki je logično anticepilec že v naslovu teme laže seveda se mu takoj pridružijo ostali lažnivi kljukci s svojimi izmišljenimi podatki o cepljenih na intenzivni, nič od tega ni res, do sedaj je hospitaliziranih 3170 NECEPLJENIH in 73 CEPLJENIH oseb to je približno 2% od vseh obolelih, na intenzivni NI cepljenih oseb.

Dokaz o učinkovitosti cepiva so ravno podatki o obolelih saj so v 98% to necepljene osebe, cepivo ne ščiti pred okužbo ščiti pa pred hudo obolelostjo ali celo smrtjo.

Lenka se seta, 27.09.2021 ob 09:46

Ena je napisala da je mogoce virus v cepivu.

Ja seveda da je,na pol crknjen.

Vsi se bomo mogli testirat,tudi cepleni.

Zdaj nas se pustijo da mamo kao nagrado k smo se cepil.kak bi zgledal,da se morva in jz ceplena in ti neceplen,oba delat v pon zjutri test,sploh k sem se jz cepla da mam mir .ce bi blo ze zdej tk.da se vsi cepmo.bi se jz kurac moj cepla. Njih v glavo bom cepla

Ko vas bo se vec poceplenih, bojo zahteval da se vsi testiramo.

In glih to bo potem dokaz da cepivo ne deluje tolk k bi oni radi nas nalagal.

Res brez veze vse skupi.

točno to, vedo, da je treba testirat tudi cepljene, ampak, ne, ker en bombonček je tistim, ki so pridni ubogali in se cepili, treba pustit.

In ja, ko bo več cepljenih, in se boste nekaj ugodnosti kot cepljeni že naužili, bodo pa testirali vse..

robi445, 27.09.2021 ob 09:37

Da bomo bolj natančni. Cepiva proti covidu ni. Vse te blodnje okrog tega kako je učinkovito, pa kako dolgo bi naj trajalo, pa proti katerim sevom bi naj ščitilo…so bedarije, laži in del lažnive fašistične propagande s katero vas hočejo prisiliti v uporabo strupenega zvarka.

Teb se spet blede, daj resno ti svetujem obisk psihiatra, ker še sam ne veš kakšne bedarije pišeš, tolikokrat si že spremenil teorijo zarote okoli virusa in cepiva, da je že smešno.

Neverjetno, 27.09.2021 ob 09:48

Avtor teme, ki je logično anticepilec že v naslovu teme laže seveda se mu takoj pridružijo ostali lažnivi kljukci s svojimi izmišljenimi podatki o cepljenih na intenzivni, nič od tega ni res, do sedaj je hospitaliziranih 3170 NECEPLJENIH in 73 CEPLJENIH oseb to je približno 2% od vseh obolelih, na intenzivni NI cepljenih oseb.

Dokaz o učinkovitosti cepiva so ravno podatki o obolelih saj so v 98% to necepljene osebe, cepivo ne ščiti pred okužbo ščiti pa pred hudo obolelostjo ali celo smrtjo.

To dvoje lahko primerjaš od takrat, ko je bilo na voljo cepivo, ne pa od vsega začetka??? Ne moreš zraven štet ljudi, ki so bili  na intenzivi, ko cepiva še ni bilo.

od takrat, ko je cepivo v uporabi večjem obsegu, pa je to razmerje dosti nižje.

točlos, 27.09.2021 ob 09:52

točno to, vedo, da je treba testirat tudi cepljene, ampak, ne, ker en bombonček je tistim, ki so pridni ubogali in se cepili, treba pustit.

In ja, ko bo več cepljenih, in se boste nekaj ugodnosti kot cepljeni že naužili, bodo pa testirali vse..

IN? se bom pač testiral in kaj potem imaš novo teorijo zarote zaradi testiranja, a je v palčki čip morda mikroantena, ki bo spremljala moje gibanje, daj nas razsvetli kaj naj bi bilo narobe, če se testiram?

odl mam, 27.09.2021 ob 09:55

To dvoje lahko primerjaš od takrat, ko je bilo na voljo cepivo, ne pa od vsega začetka??? Ne moreš zraven štet ljudi, ki so bili  na intenzivi, ko cepiva še ni bilo.

od takrat, ko je cepivo v uporabi večjem obsegu, pa je to razmerje dosti nižje.

Podatki o cepljenih obolelih so vsak dan na straneh NIJZ in od cepljenja dalje obolelost cepljenih varira med 2-3% od vseh obolelih, bo pa procent čisto logično rasel tako kot raste procent cepljenih, to je pač matematična logika, več ko bo cepljenih večji bo procent obolelih cepljenih samo razlika je v stopnji obolelosti, cepljeni imajo blago obolelost necepljeni pač ne.

Težava je ker marsikdo misli, da je dejansko varen, odporen, da ne prenaša. nedolgo nazaj spet slišala od cepljene, da ona itak ne more prenašat, ker je cepljena. Rezultat? Ona pozitivna, jaz negativna. kako za vraga je to možno??

?, ni je čez naravno zaščito.

Čaki zdaj, ko me bo vudu usekal v drugo smer ?, no vsaj p bom imela, da bom lahko IZBRALA to, če že nimam odločitve za svoj svobodni lajf.

in zbolet se je ven zmuznilo

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:05

Težava je ker marsikdo misli, da je dejansko varen, odporen, da ne prenaša. nedolgo nazaj spet slišala od cepljene, da ona itak ne more prenašat, ker je cepljena. Rezultat? Ona pozitivna, jaz negativna. kako za vraga je to možno??

?, ni je čez naravno zaščito.

Čaki zdaj, ko me bo vudu usekal v drugo smer ?, no vsaj p bom imela, da bom lahko IZBRALA to, če že nimam odločitve za svoj svobodni lajf.

V življenju imaš vedno možnosti izbire, tudi zdaj. Mogoče pa ne boš dobila P ampak U.

Tista, ki ti je rekla, da ona kot cepljena ne prenaša virusa je zmešana, cepljeni smo ravno tako nosilci oz prenašalci virusa in lahko okužimo druge, ker večinoma na nas virus nima učinka nevede raznašamo okužbo na necepljene zato je potrebno upoštevati navodila, maska, razdalja, razkuževanje, vse mimo tega je sebična norost.

ne bluzi, 27.09.2021 ob 10:13

V življenju imaš vedno možnosti izbire, tudi zdaj. Mogoče pa ne boš dobila P ampak U.

Uja pa ni v PCT pogoju, zato to ni možnost izbire. Odločitev pa sploh ne, saj za u se ne moreš odločit-te trofne ko je cajt.

Morala bi pa dobit O, pa ga nočejo priznat, barabe denarja lačne.

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 10:16

Uja pa ni v PCT pogoju, zato to ni možnost izbire. Odločitev pa sploh ne, saj za u se ne moreš odločit-te trofne ko je cajt.

Morala bi pa dobit O, pa ga nočejo priznat, barabe denarja lačne.

Če boš dobila U, ne boš rabila PCT, verjemi.

Aja, S je izključen iz U kot odločitev, ker je to izhod v sili in kot tak le izbira in ne odločitev.

ne bluzi, 27.09.2021 ob 10:18

Če boš dobila U, ne boš rabila PCT, verjemi.

Me sploh ne zanima, Uja ni v PCT pogoju zato Uja ne morem izbrat.

Neverjetno, 27.09.2021 ob 10:15

Tista, ki ti je rekla, da ona kot cepljena ne prenaša virusa je zmešana, cepljeni smo ravno tako nosilci oz prenašalci virusa in lahko okužimo druge, ker večinoma na nas virus nima učinka nevede raznašamo okužbo na necepljene zato je potrebno upoštevati navodila, maska, razdalja, razkuževanje, vse mimo tega je sebična norost.

To da virus nima ucinka na cepljene je zmota. Cepivo scasoma popusti, zato ponekod cepijo s 3 dozo.

je pa zanimivo kako vam par procentov v statistiki vseh obolelih (tudi tistih brez znakov in z rahlim prehladom) požene tak strah v kosti (no nekateri pa seveda samo širijo propagando kovida za filanje žepov). A z tujcem/tujko v noči pa pogumno brez kondoma? Eto dvoližneži v skrbi za zdravje.

Cepljeni res širite virus, a ni mišljen tisti mikroskopski delec, ker tisti delec ne ogroža družbe. Cepljeni širite virus v obliki fašistične ideologije, nasilja, genocida…To je edini virus, ki množično ogroža družbo.

Mišljeno za “neverjetno” debilno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close