Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje

na intenzivni kar 20 procent cepljenih a pol cepivo ne deluje

kak si lahko v najhujšem stanju, če si cepljen. cepiš se pa zboliš. aja, statistika pač. ljudje niste več ljudje ste zgolj statistika in številke. sem mislil, da če se cepiš da ne moreš niti kihnt kaj šele jit na intenzivno. kako stoka, pardon stroka, sedaj razlaga, da je korist ceplkienja večja od rizika. a so to isto vprašanje razložili tudi umrli ženi slovenskega diplomata. mislim  pol, k je bila že v grobu. a ji je to obrazložila osebno dr logarjeva ob molitvi da naj jo sveti peter pošlje v nebesa.

Saj je korist večja. Samo ljudje znova in znova pozabljate, da stoka gleda le iz finančne koristi. Zato je za njih korist vedno večja, saj več jih pobijejo, več zaslužijo.

Trenutno poznam pozitivne samo tiste, ki so cepljeni. Bedast folk pa še kar hodi po svojo dozo.

Na intenzivni so tisti cepljeni: ostareli bolniki, ki so se cepili med prvimi, januarja. Zdaj je cepivo ze popustilo, zato rabimo tretji, osvezitveni odmerek.

Odgovor na objavo uporabnika
Karel veliki, 27.09.2021 ob 08:37

Trenutno poznam pozitivne samo tiste, ki so cepljeni. Bedast folk pa še kar hodi po svojo dozo.

mogoče je pa virus v cepivu, tako jaz razmišljam glede na vso mafijo ki služi v času korone

Kenya, 27.09.2021 ob 08:38

Na intenzivni so tisti cepljeni: ostareli bolniki, ki so se cepili med prvimi, januarja. Zdaj je cepivo ze popustilo, zato rabimo tretji, osvezitveni odmerek.

Prfektna razlaga??? ddddd….

že vrabci (strokovnjaki, mediji…) čivkajo, da je cepivo uspešno le okrog 70%. Še nobeno cepivo ni bilo 100%, zato pa želijo doseči visoko precepljenost, ker bi le to pomenilo, da se res zmanjša možnost okužbe na splošno v populaciji. Ne misli, da je cepivo za ošpice, črne koze, paralizo….. bolj zanesljivo, le zaradi precepljenosti je manjša možnost prenosa in je zato zelo zelo malo možnosti, da boš zbolel za temi boleznimi.

dejstva o intenzivni, 27.09.2021 ob 08:34

kak si lahko v najhujšem stanju, če si cepljen. cepiš se pa zboliš. aja, statistika pač. ljudje niste več ljudje ste zgolj statistika in številke. sem mislil, da če se cepiš da ne moreš niti kihnt kaj šele jit na intenzivno. kako stoka, pardon stroka, sedaj razlaga, da je korist ceplkienja večja od rizika. a so to isto vprašanje razložili tudi umrli ženi slovenskega diplomata. mislim  pol, k je bila že v grobu. a ji je to obrazložila osebno dr logarjeva ob molitvi da naj jo sveti peter pošlje v nebesa.

cepljenih 50%, na intezivni 20% že cepljenih….torej cepivo deluje do določene mere.

malo se izobrazi, 27.09.2021 ob 08:40

že vrabci (strokovnjaki, mediji…) čivkajo, da je cepivo uspešno le okrog 70%. Še nobeno cepivo ni bilo 100%, zato pa želijo doseči visoko precepljenost, ker bi le to pomenilo, da se res zmanjša možnost okužbe na splošno v populaciji. Ne misli, da je cepivo za ošpice, črne koze, paralizo….. bolj zanesljivo, le zaradi precepljenosti je manjša možnost prenosa in je zato zelo zelo malo možnosti, da boš zbolel za temi boleznimi.

Točno tk!! Ponudijo nam (gnil) prst, mi kreteni maloumni pa hlastamo po celi (zdravi) roki!!!

ravno to je ta statistika in številke, ste zgolj še to. to pomeni, da se 30 procent ljudi cepi in vnaša, da ne rečem  strupe , celice fetusov splavljenih otrok za brezveze. Se pravi, do sedaj se je s temi fetusi posililo 150 000 do 200 000 slovencev za ničen učinek cepiva.

a ti bi pustila da te za brezveze posili 200 000 debelih pa grdih moških in to celo prostovoljno.

kaj se sekiraš, saj gre zgolj za statistiko mal boš pa že potrpela za janezov balgor.

O tem čivkate samo debili in lažnivi mediji, ki so plačani za cepilno propagando.

Ker cepiva proti covid ni in ga nikoli ni bilo.

Namenjeno debilu “malo se izobrazi”. Čeprav bi debil lahko upošteval svoj nick, to ne bi pomagalo, ker debil ostane debil.

glede na to, da poznaš samo svojo mamo, ki jo zajedaš v njem flatu sam si pa na socialki ti kar verjamem.

V bistvu rabijo že četrti, peti, šesti, sedmi…odmerek

Saj je jasno, da je vse v zvezi s kovidom loterija, ziv bog ne ve, kako bo kdo reagiral na okuzbo, kako na cepivo in kako na okuzbo po cepljenju.

Imas kup necepljenih, ki prebolijo asimptomatsko, imas cepljene v bolnici in imas ljudi s posledicami cepljenja.

Kje si ti in kako se bo tvoje telo odzvalo, ti pa ne zna nihce povedat.

robi445, 27.09.2021 ob 08:52

Namenjeno debilu “malo se izobrazi”. Čeprav bi debil lahko upošteval svoj nick, to ne bi pomagalo, ker debil ostane debil.

Zakaj ne poveš odkrito, da si že cepljen z dvema odmerkoma?

meni je grozljivo, da je petina na intenzivni cepljenih.

kakšna zaščita je potem to? en drek od zaščite.

Sem se imela namen cepit, hvala bogu,da se nisem, že par mesecev nazaj, zaradi mojih staršev, da kaj ne prenesem na njiju, čeprav sta cepljena.  Pa so ugotovili,da je prenos rabvo tako možen, če si cepljen, zdaj na zadnje so trdili, da se izogneš težjega poteka, no tudi to počasi ne o več res-

Cepljeni so v bistvu, pa to že vsi čivkamo, samo uradno tega ne bodo priznali, najbolj nevarni predvsem za druge in družbo.

Nikoli se ne testirajo in povsod jih je polno in so večinoma naduti in nadpametni, jaz imam pri cepljenih več dvomov glede nevarnosti prenosa i okužbe kot pri necepljenih.

gergor, 27.09.2021 ob 09:19

Zakaj ne poveš odkrito, da si že cepljen z dvema odmerkoma?

Tretjim! Se je že bukiral za četrtega. Dva ni nič??

cepivo NE sciti ored okuzbo, tudi pred zbolevanjem NE SCITI, in tudi pred raznasanjem virusa NE SCITI…   izobrazi se in si preberi zapis strokovnjaka belgijskega virologa in strokovnjaka za cepiva, ki opozarja na veliko nevarnost, ki jo predsravljajo cepljeni posamezniki, ki so asimptomatski turbo raztrosevalci virusa …   nic ga ne zaustavljajo, ampak pospeseno trosijo naokoli in zato iz vec vidikov predstavljajo resno nevarnost

lorna na, 27.09.2021 ob 09:22

meni je grozljivo, da je petina na intenzivni cepljenih.

kakšna zaščita je potem to? en drek od zaščite.

Sem se imela namen cepit, hvala bogu,da se nisem, že par mesecev nazaj, zaradi mojih staršev, da kaj ne prenesem na njiju, čeprav sta cepljena.  Pa so ugotovili,da je prenos rabvo tako možen, če si cepljen, zdaj na zadnje so trdili, da se izogneš težjega poteka, no tudi to počasi ne o več res-

Cepljeni so v bistvu, pa to že vsi čivkamo, samo uradno tega ne bodo priznali, najbolj nevarni predvsem za druge in družbo.

Nikoli se ne testirajo in povsod jih je polno in so večinoma naduti in nadpametni, jaz imam pri cepljenih več dvomov glede nevarnosti prenosa i okužbe kot pri necepljenih.

Meni je grozljivo, ko vidiš te številke in je logično da cepivo deluje, ljudje še vedno čivkajo da ni res.

izobrazi se raje ti, 27.09.2021 ob 09:24

cepivo NE sciti ored okuzbo, tudi pred zbolevanjem NE SCITI, in tudi pred raznasanjem virusa NE SCITI…   izobrazi se in si preberi zapis strokovnjaka belgijskega virologa in strokovnjaka za cepiva, ki opozarja na veliko nevarnost, ki jo predsravljajo cepljeni posamezniki, ki so asimptomatski turbo raztrosevalci virusa …   nic ga ne zaustavljajo, ampak pospeseno trosijo naokoli in zato iz vec vidikov predstavljajo resno nevarnost

Resno nevarnost za necepljene?

Resno nevarnost sami sebi. In pa vsem, tudi necepljenim, ker s cepljenjem podpirajo fašistični režim ter genocid.

FB-IMG-1632727569785

Ne vem do kdaj se bomo slepil, da so cepljeni varni, do kdaj.?

Večer, 27.09.2021 ob 09:29

FB-IMG-1632727569785

Hahahahaha, pa kje najdete te predšolske?????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close