na Hrvaško z malim otrokom
Jaz sem z mislimi že v poletju…..Zato prosim za nasvet, kam gre lahko družina z 2,5 let starim otrokom na dopust na Hrvaško? Moje “zahteve”:nekje od Zadra do Šibenika, hotel blizu morja, plaža primerna za male otroke, naravna senca na plaži, po možnosti prihod sredi tedna (ne v soboto), pa da ni predrago. Hvala že vnaprej za vse predloge.
Letos bo preveč avtomobilov s s SLO tablicami končali v morju, na CRO forumih se že pojavljajo grožnje, ki več niso posamične. Presodite sami, jaz vem, da si na dopustu tisti teden težko prigaranih počitnic ne morem privoščiti, da ga preživim v strahu. Kdor si lahko to privošči naj izvoli. Jaz ne hvala.
Vale30, saj si si že sam/a odgovoril/a na vsa vprašanja. Torej, če boste dopustovali preko agencije, malo prebrskaj kataloge,kaj ponujajo na lokacijah med Zadrom in Šibenikom; izbrane hotele preveri še na internetu, kjer je gotovo kakšna fotka, kako daleč od morja se nahajajo in ali je na plaži kaj sence, izberi paket, ki ti cenovno ustreza in to je to… A ni fletno mal brskat pa iskat pa primerjat pa fantazirat, kako bo fajn, kot da ti že drugi na pladnju servirajo vse podatke… 🙂
Moje vsakoletne izkušnje kažejo, da brskam in brskam po internetu ko malo nora, še vedno pa največ štetejo predlogi, nasveti ipd. tistih, ki so tam že dejansko bili. Predstavitev na internetu je eno (tam je vsak hotel predstavljen v najlepši luči), izkušnje ljudi pa drugo. Forumi pa so menda ravno zato, da dobim kakšen nasvet, ali ne? 🙂
Sicer ste mi pa že precej pomagali. Dejansko sem začela razmišljat, če sploh na Hrvaško??? Čeprav si nekako ne predstavljam, kako bi tako zminimizirali prtljago, da bi lahko šli na letalo….
Če iščeš hotel, potem ti lahko priporočim hotele Solaris zraven Šibenika (http://solaris.hr). Tam imaš vse, kar si napisala (hotel blizu morja, plaža primerna za male otroke, naravna senca na plaži), razen seveda prihoda sredi tedna. To boš pri hotelih kar malce težko dobila, predvsem če greš preko agencije.
Mi sicer v hotelu nismo bili, smo pa bili v kampu, ki je tam zraven, pa je bilo krasno. Kar pa se tiče hotelov pa so imeli razni prijatelji z družinami same dobre izkušnje. Sence na plaži je dovolj, na plaži so tudi otroška igrišča.
Samo še tole v opozorilo: morje v okolici Šibenika zna biti malce hladnejše kot drugod po jadranu. Menda zaradi nekega morskega toka??? Morda še koga vprašaš glede tega. No če bi vas že zeblo, pa imaš v sklopu hotelov tudi notranje in zunanje bazene 😉
LP
daj prilimaj link to teh forumov[/quote]
evo ga eden, sledijo še drugi
http://hr-hr.facebook.com/topic.php?uid=38321854639&topic=7246
No zdaj mi pa še izdaj kje to gledaš? Ne rabim agencij, daj ime app ali hotela, pa bom poiskala
ker imam jaz tudi isto situacijo, 2 in 5 let, pa sem gledala djerbo-AI, v predsezoni (junij), pa ne zvozim pod 1500Eur. Pa še vprašanje kako bi zneslo z dopustom, ker delam v industriji in imamo kolektivni dopust.
Pa če primerjam naselje San Marino-Rab,760 Eur pol penzion (hotel s klimo), brez prevoza. Ok saj stroški nanesejo še cca 500, ampak je to vseeno glavna sezona
Apartmani na pješčanoj plaži,pogodno za malu djecu.
Dobre plaže ali popuste za otroke imajo navedene tukaj:
http://www.hrvaska.net/hrvaska-druzinam-prijazno.htm
Forum je zaprt za komentiranje.