Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na Hrvaško Viso ali Eurocard?

Na Hrvaško Viso ali Eurocard?

Tule med vami zanesljivo kdo ve, kaj se na Hrvaškem bolj obnese, Visa ali Eurocard? S sabo bi rada nosila čimmanj te plastike…

lp,
Ivana

jaz z eurocardom nikoli nisem imela problemov in se je obneslo. za viso pa ne bi vedela (ker je nimam).

veselo dopustovanje!!

urša

Na otoku Rabu nikjer ne jemljejo Eurocarda, razen v avtocampu Padova za plačilo campiranja. Trgovine, samopostrežne… ni šans, razen če greš na bankomat.

Mi imamo slabe izkušnje z obema (Dalmacija in otoki). Tudi če imajo znakec, da lahko plačaš s kartico, ne dobijo veze, čakaš pol ure, se jim je ravno pokvaril aparat, moraš povedati že pred naročilom (gostilna), da nameravaš plačati s kartico, itd. itd…. Najmanj problemov je v marketih (pa ne v tistih v kampih).
Ne izključujem možnosti, da smo edini, ki imamo vedno tako smolo.
Lep dan….

Zdravo!
Tudi jaz imam podobne izkušnje z južno dalmatinskimi otoki. Čakaš in čakaš na zvezo za plačilo. Včasih je ne morejo vzpostaviti in zvisiš. Potem ti zavrnejo plačilo, čeprav vem, da je z mojo kartico in z limitom vse O.K. Njihovi POS terminali pa so tako zmahani, da Bog se jih usmili in še sreča, da jim sploh uspe kakšen prenos.
Sice uporabljam Viso.
LP, MS

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close