Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na HR otroci do 12.let

Na HR otroci do 12.let

Ker nam žal za več kot 3 dni na Gorenjskem in 5 dni v kampu na HR letos ne znese, me zanima kako je s tem njihovim odlokom. Midva sva se cepila, otroka pa ne. Mlajši je star 7, starejša je marca dopolnila 12 let. A gre lahko tudi ona brez testa čez ali ne? Ali to zdej pomeni, da se mora samo hčera it testirat za tja in nazaj? Jaz teh odlokov ne razumem več in skoz se spreminjajo.

Do 12. Leta brez testa

Komot še cepiš tamalo pa prišparaš 50eur.

Niti slučajno ne mislimo tamale cepit. Raj ne gremo na HR.

Karel veliki, a to pomeni 11,99 let? Na dan, ko si 12. je pa konc? Al vključno z 12?

Do takrat ko boste šli, bo že vse drugače. Pozanimaj se 3 dni pred odhodom, bo najbolj zihr.

Vsa mularija bo do jeseni pocepljena…..drugace bo spet sola na daljavo.

Odgovor na objavo uporabnika
Odlokiodloki, 03.06.2021 ob 13:39

Niti slučajno ne mislimo tamale cepit. Raj ne gremo na HR.

Karel veliki, a to pomeni 11,99 let? Na dan, ko si 12. je pa konc? Al vključno z 12?

Ne, to pomeni, ko dopolni s točno 13 let, moraš biti cepljen, se pravi do 12, 99 brez cepljenja

Odlokiodloki, 03.06.2021 ob 11:26

Ker nam žal za več kot 3 dni na Gorenjskem in 5 dni v kampu na HR letos ne znese, me zanima kako je s tem njihovim odlokom. Midva sva se cepila, otroka pa ne. Mlajši je star 7, starejša je marca dopolnila 12 let. A gre lahko tudi ona brez testa čez ali ne? Ali to zdej pomeni, da se mora samo hčera it testirat za tja in nazaj? Jaz teh odlokov ne razumem več in skoz se spreminjajo.

Starejša rab hitri test, ga sprintaš iz Zvem in je brezplačn. Hr ima mejo do 11.99.
Ampak sej vidš kako se vse hitr spreminja. ECDC je dans dal celo Hr obalo v oranžno kar pa pomen, da bi že drug tedn Slo lahk dala Hr obalo na zelen seznam in takrat ob povratku v Slo ne boste rabl nič.

Ena južna, 03.06.2021 ob 19:26

Starejša rab hitri test, ga sprintaš iz Zvem in je brezplačn. Hr ima mejo do 11.99.
Ampak sej vidš kako se vse hitr spreminja. ECDC je dans dal celo Hr obalo v oranžno kar pa pomen, da bi že drug tedn Slo lahk dala Hr obalo na zelen seznam in takrat ob povratku v Slo ne boste rabl nič.

SUper, hvala. To je pravi odgovor očitno.

Cepi še otroka pa boste vsi cepljeni.

Odlokiodloki, 03.06.2021 ob 20:12

SUper, hvala. To je pravi odgovor očitno.

Ne očitno ampak tako je im tako bo 😛

Ation, 03.06.2021 ob 14:02

Vsa mularija bo do jeseni pocepljena…..drugace bo spet sola na daljavo.

You wish! Koliko odstotkov maturantov se je cepilo, ko so jim pred kratkim dali priložnost? Otrok se bo po vsej verjetnosti še manj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close