Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu na hitro napišem, če bi kero punco, žensko tole zanimalo

na hitro napišem, če bi kero punco, žensko tole zanimalo

Moški 38, prijeten, pogovoren, bolj vitek, normalne postave, visok 180, rjave krajše lase, modro zelene oči, danes pop ali jutri enkrat bi šel tam na fkk pr črnučah. Sem tri mesece samski in bi mi prijala ženska družba. Če je kera za  naj napiše. Jaz bom v vsakem primeru šel malo tja, tako da tipi ne se zdej kle pretvarjat da ste ženske pa kako boste šli tja. Če bo kera prišla bo, in fino je vedt, če je kera za družbo. Lahko si precej mlada ali pa tam proti 40. To nima veze za družbo.

Komentarji o fuk fehtarju pa take bedarije so odveč, zadržite to zase.Sem pa iz okolce lj. Lp

Joj čaki, sam šefici sporočim, da sem zbolela. Se vidiva na FKK! Oblečena bom v figov list.

tukaj se oglašal ne bom več, zato napišem mail, če bi katero še kaj zanimalo.

radateimam afna siol pika com

če pa ima katera interese da bi šla za en dan na obalo pa tudi lahko.lp

Odgovor na objavo uporabnika
Smokica832, 11.08.2025 ob 08:57

Joj čaki, sam šefici sporočim, da sem zbolela. Se vidiva na FKK! Oblečena bom v figov list.

Toda figov list mora odpasti na fkk plaži ?

jaz bi šla vendar sem bolj suha, te to moti, imam pa 17 let.

Eh, ja…, zveniš obupano …no, vprašat takle ni greh …samo tile fkk, naturisti so pač special grupa…in za prvič , neke neznanke …xyz…bi jaz raje povabila na bazen recimo, še v kopalkah in se potem menite dalje za fkk, če ste iste sorte ptiči anede…no, upam , da najdeš družbo.

točno to…takole v nage fore vabit…je prav čudaško za dekleta …pa tudi , če sem jaz ljubiteljica naturizma in fkk plaž ne grem takole v neznano …- naga zastopiš…lej, če že tam naletiš na katero, ki je že tam, stalno hodijo na te place ,so domači v tem … in poklepetaš pa to…drugače pa- vabit – v nage sfere …je pa odbijajoče. in kaj bom tam…tvojega curaklja videla in misliš, da se bom kar zaljubila …ali  bom kar hopa cupa …ale, ale …pri teh letih bi pa ja malo elegance sfolgal, …da je fora glih v tem, da si oblačila slačiš in ne , da kar nag nekoga prvič pričakaš…ajej, ajej…šokantno !

Odgovor na objavo uporabnika
Mira305, 11.08.2025 ob 19:11

točno to…takole v nage fore vabit…je prav čudaško za dekleta …pa tudi , če sem jaz ljubiteljica naturizma in fkk plaž ne grem takole v neznano …- naga zastopiš…lej, če že tam naletiš na katero, ki je že tam, stalno hodijo na te place ,so domači v tem … in poklepetaš pa to…drugače pa- vabit – v nage sfere …je pa odbijajoče. in kaj bom tam…tvojega curaklja videla in misliš, da se bom kar zaljubila …ali  bom kar hopa cupa …ale, ale …pri teh letih bi pa ja malo elegance sfolgal, …da je fora glih v tem, da si oblačila slačiš in ne , da kar nag nekoga prvič pričakaš…ajej, ajej…šokantno !

neka poanta je v tem kar si napisala. nasprotna poanta oz protiteza pa je ta, da tudi ko greš na spletne zmenke , greš z istim namenom, da dobiš eno za fuk ali pa ona njega oz za zvezo, kar pač napišeš. tam pa to ni čudno in odbijajoče ali kako.

pred tremi tedni sem na slo plaži srečal nudistko in tipa, ki sta se dobila na baduju, ona slovakinja on anglež, čist normlana človeka. skratka preveč imate nekih slovenskih zavor v glavi. če že kero moti napisano, naj reče, lej naga ne bom v pičkico me ne boš gledal, lahko pa se druživa pa vidiva če bo kaj. saj imate jezik pa povejte kaj vas moti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close