Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Na hitrem testu se je po treh urah pojavila še ena črtica

Na hitrem testu se je po treh urah pojavila še ena črtica

Kako je to mogoče?! Kolk hitrih testov pa je potem lažnih.Po petih minutah dobiš izvid….teste szran vržejo kasneje se pa pokaže še ena črtica?!!!

Noseča?

ne ,kokain

Resno sprašujem.Saj sem se doma samotestirala in sr je pokazala ena črtica,ko sem pa čez tri ure slučajno spet pogledala na tester je bila še druga črtica.

Jaz ti pa resno povem, tisto je test na kokain, oziroma na droge.

Poglej spet čez tri ure, mogoče takrat spet zbledi, pa pol sept čez tri ure, če bo nazaj…Lahko pa pogledaš tudi navodila, kjer piše, da rezultate testa odčitaš med 15 in 30 minut po testiranu;)

danes na testiranju sem slišala kako je zdravstveni tehnik klical nekam in rekel v čem je stvar, da po 20 min precej testov postane pozitivnih

Nič ne rata čez 3 ure drugačno, take blesave zgodbice lahko širijo socialarski antivaxerji, ki testa od blizu še niso videli.

Pri nas isto. Pcr pozitiven. Hitri test negativen čez par ur pa pokaže pozitiven.

Rata, rata… Pri nas v šoli tako. Najprej negativno, čez pol ure pozitivno.

Si brez skrbi ena črtica en minus si negativna, dve črtici minus in minus da plus si pozitivna, tri črtice minus in minus da plus in dodaten minus je minus torej negativna.

Relax.

Drugače bi bilo lahko mogoče. Tekočina – pufer katero kapneš je za uravnavanje ph. Tudi če delaš test brez te tekočine so večinoma vsi pozitivni – seveda lažno. To je bilo že velikokrat razloženo. Po več urah se ph lahko podre in takrat protitelesa ob neposrednem stiku s snovjo z zelo nizkim pH izgubijo občutljivost na viruse in podivjajo, razpadajo, iščejo nekaj, česar bi se lahko oprijela. Najbližji primerni površini sta zlata trakca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close