Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na FKK plaži so me preganjali

Na FKK plaži so me preganjali

Odgovor na objavo uporabnika
to prisvajanje je barbarsko, 10.07.2022 ob 19:37

Kokoši ??????, 10.07.2022 ob 15:49

to prisvajajenje je barbarsko“, 

Se spravljam nate ker mi ni všeč resnica? Daj preberi še enkrat temo in pri sebi razčisti zakaj si agresivna in me ti napadaš me da bi prebrala moja sporočila.

KER ŽE NA ZAČETKU SEM TI NAPISAL DA SE STRINJAM S TABO IN DAL VEDETI, DA SEM GEJ. 

Očitno me ne maraš že odprej in je to sprožilo tak neracionalen in agresivn odziv s tvoje strani.

Poglej lepo sem te podprl, da se strinjam s teboj in tudi to, da sem gej je razvidno:

Kokoši ???????, 10.07.2022 ob 14:15

“to prisvajanje je barbarsko”, 

no avtor ni nikjer povedal za kero plažo se gre. To si določila sama. Mislim da avtor sovraži nudiste nasplošno.

Drugače se pa strinjam s teboj.

Ker pri nudistih je tako, da so nudisti zato ker imajo naraven odnos do telesa. In nudistični kempi so družinsko naravnani.

Medtem ko na seks plaže ponavadi hodijo ljudje, ki niso nudisti in so ponavadi iz okolja, ki ni naklonjeno goloti, kjer je golota moralno vprašanje in sramota. In zato jim tako ven udari, da imajo potrebo da naskrivaj hodijo na take plaže kjer jih nihče ne pozna.

Tudi kar se tiče parkov kjer se ponoči dobivajo geji, so to moški, ki so poročeni ali pa starejši moški, ki so živeli še v časih ko se gejov ni sprejalo in zato se dobivajo ponoči na takih krajih kjer se skrijejo v intimnosti noči.

Se pa strinjam, da morajo biti tudi take plaže. Jaz sem bil na neki gej plaži v italiji. Pač več kot polovica ljudi se je prišla družiti ali plavati, nekateri pa so iskali tudi seks. Meni je bilo prijetno, ker je bilo odprto vzdušje. Ker to, da se ponoči ljudje dobivajo v parkih mi je grozljivo. Tam na plaži pa je bilo veliko možnosti za odprto spoznavanje. Je pa ta plaža taka menda že 100 let. In ker je lepa imajo tudi drugi interes zanjo. Samo če je postala že tradicija naj jo pustijo pri miru.

Kar se pa mene tiče bi pa vse plaže sveta spremenil v nudistične in pač tisti ki bi želeli biti v kopalkah bi imeli izbiro, da so v kopalkah. Posledica tega bi bilo da bi imeli bolj normaln odnos do svojega telesa in tudi manj bi bilo objektiviziranja ljudi in manj bi se ljudi videlo kot seksualne objekte.

dej  čiuše matre – odšivšaj z mene dol…..

Očitno imaš psihične probleme, da si me šla napadati, kljub temu, da sem se strinjal s teboj. Potem pa mi bluziš, da ti jaz težim. ?

Glede ma to, da si popadljiva do ljudi brez razloga to razrešuj z psihologinjo.

Načeloma nimam nič proti goloti. Vseeno pa mi nudizem ni blizu iz nekaj razlogov.
Kot je znano, ribe najbolje grabijo na črve 🙂 Zato v vodo ne grem nag, sploh ne z jadrnice na odprtem morju.
Na kopnem pa tudi ne, saj nočem, da me sonce ožge po najobčutljivejših mestih.

plaža, 10.07.2022 ob 13:38

Na FKK (kratica verjetno pomeni fu.. in kur…) en kup potrebnih nagcev, ko pa me opazijo da sem normalno oblečen so me začeli preganjati. Ali res ne more nekdo pregnat teh nagcev in jih zapret v primerni inštitucijo?!

Niso ti nagci krivi, da te starši niso naučili reda. Tako kot npr. na upravno enoto ne greš nag, tako se na FKK ne hodi oblečen . Amen. ?

Anonimno 1746, 10.07.2022 ob 19:43

Načeloma nimam nič proti goloti. Vseeno pa mi nudizem ni blizu iz nekaj razlogov.
Kot je znano, ribe najbolje grabijo na črve 🙂 Zato v vodo ne grem nag, sploh ne z jadrnice na odprtem morju.
Na kopnem pa tudi ne, saj nočem, da me sonce ožge po najobčutljivejših mestih.

ANONIMNO kaj pa če bi se midva dobila na strunjanski plaži in se igrala ribiča s črvom in ribico?

Čisto tako, da opravičiva sloves te plaže.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close