Najdi forum

Na Filipine??

Odločila sem se, da grem leta 2015 na Filipine. Torej bom do takrat dobila še 12 oziroma 11 plačilnih list. Pa me malo zanima, ali je kje kakšna odbita ženska, ki bi se podala na to avanturo. Ne maram hotelov in gledanja na uro, ampak predvsem uživancijo brez kakršnegakoli presinga. Nisem več najmlajša (45) imam odrasle otroke in sem polna energije in volje do življenja.

Če ima katera podobne želje in ni zatežena z opravljanjem pa jamranjem nad življenjem naj se mi javi.

Pozdravljeni popotniki!

Sem Jaka Mohor in živim na filipinih vse skupaj že 3 leta. Nedavno sem postal tudi lastnik turistične agencije tukaj, tako da karkoli bo kdo kaj potreboval, lahko organiziram za slovence seveda s popustom.

Trenutno je internetna stran še v obdelavi, lahko pa me dobite na FB Eco-Discovery Travel and Tours

e-mail: jaka.mohor@gmail.com

LP Jaka Mohor

Živjo,

za nekaj osnovnih informacij pred potovanjem pa moj dnevnik s potovanja po Filipinih:
http://worldthroughandrejaseyes.blogspot.com/search/label/Filipini%202012

Filipini so izjemni! 🙂

Evo, kot da pišem sama….
Pusti mail…..

Če nisem prepozna, tudi mene bi zanimali Filipini. Nekako tako kot opisuješ sebe, sem tudi jaz 🙂
Pusti kontakt….

Pozdravljeni vsi, ki sanjate ali načrtovate obiskati Filipine preko agencije Jaka Moharja, Slovenca ki živi na Filipinih in je lastnik tamkajšnje turistične agencije.

Rada bi vas samo seznanila z nekaj nasveti ali opozorili, ki izhajajo iz najine izkušnje, s ciljem da boste dejansko uživali v tej prelepi deželi.

1. Ko se boste dogovarjali za itinerarij, zahtevajte od agencije naj vnese v načrt vsako podrobnost, ampak res vsako … morda še tako nepomembno, vsako uro ali minuto, vsak prevoz od točke A do Ž in še vmesne ;), vsak zajtrk itd, da se ne boste potem lovili kaj imate vključeno v ceno in kaj ne – zahtevajte vaucherje, ker samo ti so tisti, ki vam zagotavljajo da dobite tisto, kar plačate
Beseda namreč ni konj.

2. Bodite pozorni na menjalniški tečaj in predvsem poglejte kateri je tisti uradni

3. Bodite pozorni na način plačevanja računa storitev, ko plačujete račun iz Slovenije; agencija za naju ni imela on-line plačevanja, z Mastercard ali Paypal in sva morala plačati preko slovenske banke – v tem primeru ne vem kje in ne vem katere banke, vzamejo določen del in prejemnik na Filipinih dobi seveda manj denarja, kot ste ga vplačali … to je lahko že povod za probleme, ki jih boste lahko deležni na potovanju, saj ste vi plačali polno ceno, agencija pa je prikrajšana za ta davek bank!! Nekje se mora torej poznati!

Veliko užitkov vsem na potovanju

Se opravičujeva za par slovničnih napak; “načrtujete” in “Jaka Mohorja”

lp
S&V

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close