Na dopust v novembru, decembru
Nisem čisto prepričana iz kje leti na Kanarce. Se mi zdi, da iz Milana, mogoče Bologne. Iz Trsta pa ne. Vsaj jaz nisem našla.
Ja, potem pa še prevoz do tja. GOOpti je menda najbolj ugoden za te zadeve. Tu sem že zabluzila, je ceneje, če prej rezerviraš prevoz. Vsaj 30 dni, če pa 60 dni prej, pa je še ceneje.
Hecaš se aneda? :)))[/quote]
Nic se ne hecam. Mrzla 1/4 struce kruha, meso, cebula, pomfri. Izvoli dober tek. Fuj! Itak je kebab turek v nemciji izumil- tak kot ga poznamo pri nas. Ga pa ni cez kebab v nemciji.[/quote]
Jaz sem tam jedla najboljši kebab. :)) Samo mrzel pomfri mi ni bil všeč.
Hecno, res.
Istanbul super.
Malta enkratno. Nobembra se včasih lahko tudi kopaš v morju, če imaš srečo.
Vsekakor za 10-12 dni bi se jaz res podala na Tajsko, Bali, Filipine.
Južna Španija tudi. Barcelona je eno od mojih najljubših mest.
Sicilija ni ravno najbolj poceni, vendar se dobro je in se da marsikaj videt.Če greš na potovanje po Italiji, vlaki niso tako slaba opcija. iz Trsta si v pol dneva z vlakom v Rimu, vmes se lahko ustaviš v Benetkah, Veroni, Firencah, Bologni, kakor si pač zastaviš.
Nad kanarskimi otoki nisem bila nikoli navdušena. Še med poletjem so vlažni, voda mrzla. :/, Ali pa sem jaz imela vsakokrat takšno nesrečo …
Ciper? Letiš s Turkish iz Lj preko Istanbula v Nikosio. Pa se lahko zglasiš še pri vseh najbogatejših Slovencih, ki zdaj živijo tam in se povabiš na kosilo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.