Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Na dopust bi šli pa ne vemo kam-prosim za predloge?

Na dopust bi šli pa ne vemo kam-prosim za predloge?

Ste že bili kdaj v Šibeniku? kako se vam je zdelo?
Z možem in dvema skoraj že najstnicama bi odšli dopustovat nekam v tisti konec relacija Zadar-Šibenik, kam dlje že ne.
Vem, da smo že pozni pa vendar bi rada našla nek tak kraj oz punudbe z apartmaji, kjer se vsaj malo dogaja, da ni samo peščica ljudi na plaži ampak malo več, pa kakšen lokalček in da je v bližini samega centra oz večjega mesta.
Tisti, ki ste obšli Dalmacijo mi prosim svetujte kje oz kaj naj iščem.
Hvala!

Pravite, da bi radi gužvo. Vodice so idealne za vas, tam se dogaja na polno. Murter, Tisno… lepi kraji, čisto morje.

Je.bo te hRVATSKA pa vse skup u 3pm! Kaj boš tam v tej greznici hRVAŠKI čefurski?

Bla bla… vtakni si nekam to go.vno hRVAŠKO po.jebano! Ji nemoreš svetovati, da spravi svojo leno rit kam drugam? Če ne druga, jo nap.izdi, da je na hRVATSKI polno morskih psov, pa ilegalcev + oderuške cene (te itaq so)!

Ne vlači folka v to vukoje.bino zakotno hRVATSKO!!!

Za Bangladeš imaš sedaj od Adrieairways akcije. – Kaj čakaš??? – Kupi, in se izogni Hrvaške, ker ti bo žal 100 na uro.

Za Bangladeš imaš sedaj od Adrieairways akcije. – Kaj čakaš??? – Kupi, in se izogni Hrvaške, ker ti bo žal 100 na uro.
[/quote]

Saj bi, ampak nevem kaj bo moj rekel? Jaz bi šla, on pa rine na to Hrvatijo bedno, in moram it zraven.

Imaš prav – se strinjam. Moram mojega prepričat, in gremo drugam. Nocoj mu ga dobro potegnem, pa da vidim kaj bo rekel – javim jutri.

Imaš prav – se strinjam. Moram mojega prepričat, in gremo drugam. Nocoj mu ga dobro potegnem, pa da vidim kaj bo rekel – javim jutri.
[/quote]

Ne kradi moje teme mater ti vidim!

Ne kradi moje teme mater ti vidim!
[/quote]

Kwa je zdj to tlele teletina jedna?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close