Na dnevniku sem videl da se košarkarji niso udeležili sprejema
abnonimno 101, 11.08.2021 ob 23:06
Anonimno 10224, 11.08.2021 ob 12:10
Včeraj sem gledal dnevnik in sem videl, ko je gospod Cerar, bivši gimnastičar kar razočarano rekel, da ni športno, da se košarkarji niso udeležili sprejema/proslave na Kongresnem trgu.
Meni se tudi tako zdi, saj smo vsi navijali za njih in so na koncu dosegli najboljši ekipni rezultat in ob neudeležitvi se potem človek vpraša ali igrajo samo za svoje ime in da podpišejo bogate pogodbe in ali nimajo nobene pripadnosti do države in spoštovanja do navijačev…Kar žalostno da niso prišli.
Mogoče ti košarkarji menijo, da Kongresni trg ni dovolj dober za njih. Mogoče bi pa prišli na sprejem na Trg oktoberske revolucije na Fužinama. Sem prepričan, da tja bi pa zagotovo prišli.
Mnja, jaz sem slišala, da predvsem niso hoteli imeti opravka s politiki, ki so jih zapirali med korono (skupaj z olimpijsko zvezo) in jim mečejo pod nos, da so na ič. V tem kontekstu pa tudi jaz razumem. Ne pozabite, da je bil najprej sprejem pri Kustećki. Najprej polena pod noge, zdaj pa sprejem?
Z navijači so se pozdravili na letališču.
Popay npr, 12.08.2021 ob 07:27
ghšops, 11.08.2021 ob 15:51
Zanimivo, da ob tem nihče še opazil ni, da na Kongresnem trgu ni bilo tudi nobenih predstavnikov vlade. Kakšne oblastnike imamo, kaj? Da še pred navijače ne upajo stopit, da bi čestitali olimpijcem, je bilo treba priredit ločen sprejem za Kustečko, brez naroda, ki bi jo izžvižgal.
Jaz košarkarjem privoščim zabavo, kakršno so si več kot zaslužili. Zabave na gradu Zemono pač ne prestaviš za en dan, budale. Z navijači so se srečali na letališču. Glede na vse obveznosti prek zadost! Naj uživajo pred vrnitvijo v klube. Glede na to, da so igrali za reprezentanco, pa jim ne bi bilo treba, so naredili za to državo prek zadost.
jp, kdo od trenutne vlade se pa upa it med ljudi….
Ta, ki bi šel si bi zaslužil medaljo za herojski podvig.
Ja, saj to že dolgo vemo. Narod je treba zamenjat.
Nihj8ij, 12.08.2021 ob 02:05
LOL
Kako darilo je bila Severina za Cubana???
Ob pa glih ve kdo je ona (sej ni on balkanec ?), niti ne posluša njene muske, da bi mu bila pa ona vizualno všeč, je pa tut čist mimo (ne pozabi, da ima takšen milijarder, če hoče, dostop do res najlepših mladih žensk na svetu), je le borderline anoreksična ženska, in to že v letih. Nema veze, če ima ona dostop do najboljših tretmajev, kirurgov,… what ever. Nikoli ne bo obraz starejše ženske privlačen, kot je obraz mlajše ženske.
Ne vem, če je ona kaj veliko kasirala za ta nastop, si je orng promocijo naredila, saj je ona tista, ki je objavila fotke z Dončićem in ostalimi. Fotk ni objavil Dončić, in upam, da jih tudi ne bo.
No, da ti naredis tak zur, kdo bi pel in zabaval goste?
Helena Blagne? ???
Jahno, 11.08.2021 ob 15:44
Lahko bi prišli na začetku za par minut, pozdravili in potem šli na zabavo. Bi čisto drugače izpadlo.
Tako ja! Lepo 10 minut, pomahali, pozdravili pa je to to. Meni so se zamerili za vedno razen Tobeya, ki ga na Balkan žur v Zemono ni bilo.
Američan žal večji dmoljub od Slovencev.
Forum je zaprt za komentiranje.