Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na dnevniku sem videl da se košarkarji niso udeležili sprejema

Na dnevniku sem videl da se košarkarji niso udeležili sprejema

Včeraj sem gledal dnevnik in sem videl, ko je gospod Cerar, bivši gimnastičar kar razočarano rekel, da ni športno, da se košarkarji niso udeležili sprejema/proslave na Kongresnem trgu.

Meni se tudi tako zdi, saj smo vsi navijali za njih in so na koncu dosegli najboljši ekipni rezultat in ob neudeležitvi se potem človek vpraša ali igrajo samo za svoje ime in da podpišejo bogate pogodbe in ali nimajo nobene pripadnosti do države in spoštovanja do navijačev…Kar žalostno da niso prišli.

Mogoče če bi bil kakšen slovenski priimek več bi bila pripadnost večja in bi se udeležili. Da se takega sprejema in prireditve ne udeležijo, navkljub izgovoru, ki so si ga (ali si ga pa bodo) izmislili, ni opravičila…

imeli so klubske obveznosti.na oi so igrali v času DOPUSTA.se vam vidi da niste košarkarski navdušenci.ko končajo z uradnimi tekmami imajo par dni frej nato pa je nova sezona.

Našo šampioni so izčrpani od garanja in zmag. Treba je razumet, da se ne morejo zdaj kar udeleževati vsake kmečke veselice. Oni so mestjani, ki živijo in igrajo v velemestih, niso oni eni kmečki runklji, da se bodo z vaškimi pijandurami objemali in tulili “Kdor ne skače, ni Slovenc”.

Po mojem je to njihov odgovor na vse pljuvanje in žaljenje s strani nekaterih levičarjev na tw in fb, medtem ko so oni igrali za slo v Tokiu

pa drugače nisem nek navijač, ampak še vseeno se mi zdi, da bi se morali udeležiti sprejema

ja kaj pol, imeli so žurko po svoje v dvorcu Zemono s Severino,  a tam so trenirali al kaj

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 11.08.2021 ob 12:23

Našo šampioni so izčrpani od garanja in zmag. Treba je razumet, da se ne morejo zdaj kar udeleževati vsake kmečke veselice. Oni so mestjani, ki živijo in igrajo v velemestih, niso oni eni kmečki runklji, da se bodo z vaškimi pijandurami objemali in tulili “Kdor ne skače, ni Slovenc”.

Sarkazem, zadet v nulo!

Ti si eno tako simpatično bitje.

Like.

nisem gledal ampak, oder je bil za tiste, ki so dobili medalje. Oni medalje niso dobili, v čem je pol problem…

Ni bil oder samo za tiste z medeljami, ker so njih tudi povabili. Osvojili so najvišje mesto v zgodovini in so bili g. Cerar, novinarji, pa tudi navijači kar malo jezni/užaljeni, da niso prišli.

#Popay npr

Pod odrom pa so se zvrstili  vsi tisti, ki niso dobili medalj (športniki ali njihovi trenerji) – odgovorno in spoštljivo.

Mene najbolj od vsega skrbi glasbeni okus košarkašev….Severina WTF?

Tisti ki pa pravi navijačem, da so pijančki in da niso dovolj dobra družba za njih, je pa nespoštljiv.

Popay npr, 11.08.2021 ob 12:47

nisem gledal ampak, oder je bil za tiste, ki so dobili medalje. Oni medalje niso dobili, v čem je pol problem…

VSi so bili, razen kolesarja, ki ste že v španiji na pripravah in je razumljivo. Sta se pa oba javila z videosporočilom. Samo košarkarji niso nič dali od sebe. Lahko bi prišli za 10min in potem na žur.

Nitine, 11.08.2021 ob 13:09

VSi so bili, razen kolesarja, ki ste že v španiji na pripravah in je razumljivo. Sta se pa oba javila z videosporočilom. Samo košarkarji niso nič dali od sebe. Lahko bi prišli za 10min in potem na žur.

to so pokazali da so navadni egoisti. Isti je bil hecen tisti intervju Dragiča, da se ni udeležil reprezentance, ker je dal “prednost” mlajšim, pa da ni pripravljen in podobno… Če bi bila poškodba ne rečem, tako pa da ima večmiljonsko pogodbo v NBA, je že to pokazatelj da igra na zelo visokem nivoju in bi vsekakor lahko pomagal. Pa verjetno enostavno ni hotel… Mogoče če bi bil zraven on in bi malo bolj kolektivno igral kot sicer, bi bili v finalu…

Sem videl danes v prispevku da so bili vsi športniku na Kongresnem trgu, tudi tisti ki niso osvojili medalje, razen košarkarji niso bili.

pri kolektivnih športih je tako, košarkaši so bili  skupaj 2 meseca. Včasih so bile celo karantene in njihove ženske niso smele v kontakt s temi fanti, ki  so igrali…

Znano je pa, da so fantje v kolektivnih športih dosti večji ljubitelji užitkov z ženskami kot ostali solo športniki. Verjetno so se tudi naveličali gledati en drugega v teh dveh meseci brez take konkretne akcije z žensko in so raje ostali v toplem ljubezenskem objemu svoji žensk kot to  recimo omenja Severina v enem njenem komadu, poslušejete, sej je zastonj..

..https://youtu.be/watch?v=nxLJO-_Nam4

Popaj, neumnosti kvasiš.;)

Verjemi, če bi naši košarkarji dobili medaljo, da bi se prikazali na tistem odru. Verjemi. Tudi sama sem razočarana da jih ni bilo.

jajajajaa, 11.08.2021 ob 13:57

Popaj, neumnosti kvasiš.;)

Verjemi, če bi naši košarkarji dobili medaljo, da bi se prikazali na tistem odru. Verjemi. Tudi sama sem razočarana da jih ni bilo.

Sedaj je znano zakaj jih ni bilo. Tole piše na Siolu:

Potem ko je popoldne podpisal petletno pogodbo, vredno kar 176 milijonov evrov, je Luka Dončić zvečer to proslavil v velikem slogu. Pela je Severina, jedlo se je v michelinovi restavraciji, manjkal ni niti ognjemet.

Tako je Luka Dončić proslavil zgodovinski podpis – siol.net

Lahko bi se včeraj udeležili proslave, pa bi danes imeli privatno zabavo ampak egoizem je kar problem in očitno uradne prireditve Olimpijskega komiteja Slovenije niso tako pomembne kot privat zabave… Pa še niti slovenskih pevcev ni imel.

Saj naši politiki so isti, še na 30 obletnico države se eni niso udeležili. Potem se pa sprašujejo zakaj je nizka narodna zavednost oziroma nizka pripadnost državi in so ljudje do vsakega tujca bolj prijazni kot do soseda…

Popay npr……..z vsakim naslednjim zapisom se zapletaš sam s sabo in izpadeš samo še večji bedak. Samo svoje prispevke preberi in jih poveži v neko logično celoto, če moreš seveda

Cela ekipa je bila na privatni zabavi…

Če Dončiča, Dragiča, Prepeliča, Tobyja in vseh fantov ne bi bilo, se nebi sploh pogovarjali o košarki na OI!!
in fantje bodo še igrali za reprezentanco!

Je Cuban lepo povedal, da pri mlajših igralcih še tolerira igranje izven kluba! Človek v našega vloži 176mio € in znanje! Seveda bo čuval svojo investicijo. Za košarkaše je bil pa žur idealna priložnost spoznati ene glavnih ljudi v njihovem biznisu! To so klubske obveznosti! Zakaj pa ni bil sprejem dan prej?
Pogačar in Roglič sta tud manjkala pa sta zlata!!!

Še enkrat zapišem. Če bi naši košarkarji domov prinesli medaljo, bi zagotovo stali na tistem odru, privat žurko pa prestavili na naslednji dan recimo. Že vsak zaradi zvestih navijačev bi blo fer, da bi prišli vsaj za nekaj minut.

Anonimno 10224, 11.08.2021 ob 12:10

Včeraj sem gledal dnevnik in sem videl, ko je gospod Cerar, bivši gimnastičar kar razočarano rekel, da ni športno, da se košarkarji niso udeležili sprejema/proslave na Kongresnem trgu.

Meni se tudi tako zdi, saj smo vsi navijali za njih in so na koncu dosegli najboljši ekipni rezultat in ob neudeležitvi se potem človek vpraša ali igrajo samo za svoje ime in da podpišejo bogate pogodbe in ali nimajo nobene pripadnosti do države in spoštovanja do navijačev…Kar žalostno da niso prišli.

valda so šli na Zemono, na fešto, kjer jim pela Severina…kaj bo en kongresni trg

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close