Na Debelem rtiču ni mogoče letovati
Avtorica je imela v mislih (sindikalne) počitniške kapacitete Policije:
http://www.policija.si/index.php/component/content/article/127/316%5B/quote%5D
Tudi prej tisti, ki nismo člani policijskega sindikata oz.zaposleni na MNZ, v teh prostorih nismo mogli letovati…[/quote]
Moja teta in stric nista člana, niti zaposlena tam, pa sta se prijavila in dobila. Par let zapored sta letovala tam v višku sezone. Morda so imeli le prednost člani in zaposleni, verjetno pa le teh ni bilo dovolj, pa so dobili tudi drugi.
Saj je tud v Ljubljani polovica migrantov, pa se noben ne pritožuje. Da ne omenim na Jesenicama.[/quote]
Jaz se, ni mi všeč, da je vedno več teh zamurcev in zarutanih babnic.
Po celi državi, ne le v prestolnici.
Rabimo izobražene ljudi, ne pa nepismenih z navadami iz kamene dobe, ki bodo do konca lajfa nezaposljivi.
Kam se jest lahko preselim, da bom zastonj bivala v počitniških apartmajih + zastonj hrana vsak dan + keš… To se pa splača biti migrant. Pa še na morju. Pa kaj češ lepšega.
Hlapčki …. za vedno, životarijo v bedi in revščini, manj hrane od migrantov, manjše stanovanje, daleč od morja. Slovenčki ste hlapčki jugovičev…. Ne, niste rasisti, hlapčki ste in to prostovoljni.
Če “nimam komentarja” ni zaposlena na MNZ, tudi ob praznih apartmajih tam ne bi mogla biti…
Se pa strinjam s tabo.[/quote]
Dajta bit pametni :(!! Migranti so bežali pred vojno?? A res? Dejmo še mi bejžat na Sejšele, Havaje in Monako!
[/quote]
Izvoli, mi te ne bomo ustavljali. Do Monaka ti ne bo težko priti. Malo bo treba peš, ampak nič hudega. Pa piši nam kaj.
Pod pod noge, peš in na štop do tvoje željene destinacije, potem pa malo prosjačit okoli, pa ni vrag da se te ne bo nekdo usmilil. Pa par dni bo treba spat na prostem, tako kot migranti, malo bodo noge tudi včasih bolele. Vsak lahko postane migrant, od foušljivcev bi pričakovali, da prvi začnejo posnemat. Pa kar nič od tega. Je le doma preveč komot.
Forum je zaprt za komentiranje.