Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na Danskem skokovito naraščajo okužbe :D

Na Danskem skokovito naraščajo okužbe :D

Kje ste sedaj tisti, ki tako opevate Dansko? Samo v enem tednu so 3x se povečale dnevne okužbe :))))

Ti se pa hihitaš in smeješ kako ljudje zbolevajo?

Goni se cipa grda tranzvestitska. Mršš.

A je kdo  reku, da cepljeni ne prenašajo virusa? Smrti pa imajo samo polovico od lanskega jesenskega vala. Res pa pri nas imamo smrti samo petino od špice lanskega jesenskega vala, pa smo manj precepljeni od Dancev. Hmmmm

Odgovor na objavo uporabnika
hehehehe, 31.10.2021 ob 14:08

Kje ste sedaj tisti, ki tako opevate Dansko? Samo v enem tednu so 3x se povečale dnevne okužbe :))))

bistveno je, koliko imajo zasedene bolnišnice in intenzivne postelje.

vsi vemo, da cepivo ne zaščiti 100% pred okužbo.

bistveno pa je, da zelo dobro zaščiti pred hudim potekom- sicer tudi ne 100%, ampak precej blizu tej številki!

Ne, noben tega ni reku. Mi smo rekli le, da je smiselno cepit rizične skupine in ne vseh po vrsti. Je vodja stručkov včerej povedala, da pri nas umirajo starejši od 80 let. Čemu torej cepit veliko mlajše in celo otroke, ki ne potrebujejo hospitalizacije v primeru okužbe?  Ajde, kuga boš pa zdej reku?

Odgovor na objavo uporabnika
a je kdo reku, 31.10.2021 ob 14:24

A je kdo  reku, da cepljeni ne prenašajo virusa? Smrti pa imajo samo polovico od lanskega jesenskega vala. Res pa pri nas imamo smrti samo petino od špice lanskega jesenskega vala, pa smo manj precepljeni od Dancev. Hmmmm

seveda so rekli… zakaj potlej pri nas krivijo necepljene in kao neupoštevanje pct za okzžbe… če pa na danskem so cepljeni in upoštevajo vse tako zgledno pa okužbe vseeno rastejo, pa ne samo tam….

če smo pa pri smrtih… poglej si Izrael – zakaj so imeli recimo letos konec avgusta precej večje število smrti povprečno na teden kot pa lani konec avgusta ko ni bilo cepiv…

cepljenje ne samo da ne deluje v nobene primeru z nobeno zaščito pred ničemer, povzroča še krepko tudi dodatne nove okužbe, super prenašalce, da o stranskih učinkih sploh ne govorimo, ker sploh niso tako zeloooo redki kakor laže naša tv dohtarska politična stroka.

Jaz sem 2x s pfizerjem cepljen, pa bolj kot gledam te podatke po državah glede na precepljenost, bolj se mi zdi brezveze, sploh za nerizične skupine. Negativnih posledic sicer nisem imel, razen 2x rahlo boleče rame za 1 dan.

Uvest moramo pogoj SDNJ. Samo da ni Janša.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close