Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na cem prisparate?

Na cem prisparate?

Odgovor na objavo uporabnika
nakupovalka, 13.10.2021 ob 09:31

Đ_Ana, 12.10.2021 ob 21:33

Žurke mam doma, kofetkamo tudi doma. Oblačila kupujem na SHEIN 😀

Se opravičujem, ker vrivam svoje vprašanje. Kakšna je kaj kvaliteta na SHEIN ? Roki dobave…?

Kvaliteta oblačil je za moje pojme primerljiva s tistimi v btcju (tudi tam sem že večkrat naletela na to “znamko”, le da je bila cena 3x višja)

Oblačila so mi kot ulita (razen 2 jaken, ker ob naročilu nisem bila pozorna na kroj ki mi ne ustreza) – dobro poglej slike (kakšni so npr gumbi, kroj itd..)

Sicer pa za to ceno je meni top. Določene majice so bolj “plastične”, večina jih je pa čisto ok.

Rok dobave je pa nekje 2 tedna 🙂

Danes 6 e na kondomih. Namesto običajne na veliko oglaševane znamke kupil enako velik paket ene meni čist neznane znamke. Filing isti. Pa če grem po fasungo, dam v spinu lahko za pol manj kot za isto drugje. Perem ko je poceni tok. Pa hvala za pct, sem šel končno na hoferjev samopostrežni petrol. Imajo najcenejše.

Drkađija, 13.10.2021 ob 11:04

naravno lepa, 13.10.2021 ob 10:01

Ne kupujem oblačil, dekorativne kozmetike, že dve leti nisem bila na dopustu, na morju, kavo pijem doma in ne zapravljam po nepotrebnem.

To je to.

No,   Na morje pa bi lahko šla, saj ne za cel mesec.

Nisem smela, zaradi zdravja.

Bom šla drugo leto:)

Drkađija, 13.10.2021 ob 08:31

Pri babah. Baba je neusahljivi vir stroškov, ko se jo znebiš, ne veš kam z denarjem.

Čeprav napisano v štosu, še kako drži.

Od kar sem samski, ne vem kam z denarjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close