Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Myprotein nateg ne naročajte pri njih!

Myprotein nateg ne naročajte pri njih!

V opozorilo vsem, ki naročate na Myprotein. Stroške vračila krijete sami. Customer service je popolnoma neodziven in tam delajo ljudje, ki ne znajo odpreti niti datoteke. Tako reklamo delajo Slo.”vplivneži”, pa te na koncu tako zas***, da niti ne veš kje si in če boš dobil denar nazaj.

Normalno da vas nategnejo nepismene in glupe. Oni že vejo koga nategniti.

Men je vseeno, če nobene reklamacije ne obdelajo nikoli, jaz tam kupujem proteinske praške, ker so najbolj ugodni, potem jih pa požrem, ne da jih bom nazaj pošiljal

Pri hoferju tudi kruha ne reklamiram, ampak ga požrem, tako da mi je vseeno za reklamacije

ne, samo nepismen/a si – v njihovih pogojih jasno piše:

Stroške poštnine za vračilo blaga vam lahko povrnemo le, če: smo vam poslali napačen predmet ali je predmet poškodovan ali okvarjen; ali če vračate nadomestni ali zamenjani predmet, ki ga ne želite obdržati. Poštnine za izdelke, za katere je bilo ugotovljeno, da so v dobrem stanju, in jih vračate ker vam ne ustrezajo, ne bomo povrnili.

sicer mi gredo pa res na k***** taki ljudje, kot si ti, ki na javnih forumih pljuvajo čez neko firmo (čeprav so problemi nastali zaradi tvoje nepismenosti/nesposobnosti), + verjetno si se še grdo obnašal/a po telefonu o njih, tako da sploh ni čudno. Če bi nategovali, ne bi bili na sceni že toliko let.

Pa sploh ne kupujem pri njih, razen proteinskih tablic.

ITS YOU, YOU’RE THE PROBLEM, ITS YOU.

To kdo plača ptt ne vem, ker ne vem točno o tem primeru.

Ampak, če nekaj piše v njihovih pogojih poslovanja to še ne pomeni, da je prav in po zakonodaji. Npr. z customer care lahko stopiš v stik samo tako, da se registriraš kot uporabnik (čeprav je nakup možen kot gost) ali da, jih pokličeš na tujo telefonsko številko. Nikjer ni maila za kontakt v primeru nezadovoljstva. In to ni prav ter je zrelo za prijavo.

Po zakonodaji imajo pravico zahtevati, da je vračilo na tvoje stroške.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close