Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muslimanom ne verjamem nobene stvari več, sama propaganda

Muslimanom ne verjamem nobene stvari več, sama propaganda

NE VERJAMEM, da je deklico ubila izraelska raketa, prej islamska. To so jo najbrž ubili sami muslimani, za propagando. Ali pa so načrtno teroristi naredili štab pri družini, da bi lahko otroke izkoriščali za propagando.

Ne verjamem tudi ene same stvari ne več, ki pride od njih.

Sicer pa, če bi Hamas hotel končati vojno in rešiti življenja, BI TO LAHKO STORIL TA TRENUTEK.

NAGRAVŽNI SO LE MUSLIMANI, KI RAJE POKOLJEJO SVOJE OTROKE, KOT DA BI KONČALI VOJNO.

Ampak ker ima Hamas reje mrtve otroke kot konec vojne, pa rabi propagando, da se svet ne bi uprl tem neskončno zlobnim in spletkarskim ljudem.

24ur.com/10-letnica-posnela-pesem-ce-moram-umreti-naslednji-dan-ubita-v-izraelskem-napadu.

Po moji zlobni in speltkarski muslimani načrtno delajo teroristične štabe pri krščanski manjšini, da jih pobijejo.
Druge razlage pač ni.
Sicer bi jih itak sami pobili, ko bi imeli absolutno moč, kot v Iranu. Sedaj je pa pač kriv Izrael, muslimani pa podtikajo.

Tudi jaz ne verjamem, da jo je Izrael.

Že muhanamed je zapisal, LAŽITE IN KRADITE IN POBIJAJTE ČE VAM JE TO V KORIST..

Samo to  je pametnemu povsem zadosti.

Matr ste kavsneni ke v glavo res, fak a medicini pa verjamete? No, sej vbolš de ne, da vas čimprej pobere, ker takale gamat ni vredna de se po Zemlji šeta res !

Nimate pojma ni o situaciji na območju, o ničemer, a ven iz svoje Gorenje vasi znate? Krožn veste, kaj je? K če ga naredijo do lidla, ne morte to ane, k to je too much !

Hahahahaha hitr se zapret v bajte, rolete gor, muslimani prihajajo !! Z obrezanimi kurci vas bojo napadal, no une po moje ne k so seljančure po strani pobrite, pa kakšen živo roza odtenek na glavi, te ste varne pred vele polnimi jajci ! Kšne Majči al pa Tanči al pa podoben kmetavzarski frizerski salon, po možnosti zraven štale !

Odgovor na objavo uporabnika
pajo42, 04.08.2025 ob 14:20

Matr ste kavsneni ke v glavo res, fak a medicini pa verjamete? No, sej vbolš de ne, da vas čimprej pobere, ker takale gamat ni vredna de se po Zemlji šeta res !

Nimate pojma ni o situaciji na območju, o ničemer, a ven iz svoje Gorenje vasi znate? Krožn veste, kaj je? K če ga naredijo do lidla, ne morte to ane, k to je too much !

Hahahahaha hitr se zapret v bajte, rolete gor, muslimani prihajajo !! Z obrezanimi kurci vas bojo napadal, no une po moje ne k so seljančure po strani pobrite, pa kakšen živo roza odtenek na glavi, te ste varne pred vele polnimi jajci ! Kšne Majči al pa Tanči al pa podoben kmetavzarski frizerski salon, po možnosti zraven štale !

Pajo, a te niso tvoji musli skrajneži že vrgli dol s strehe (kot islamisti pač s homiči delajo)?

Da te nekaj vprašam, 04.08.2025 ob 14:50

Pajo, a te niso tvoji musli skrajneži že vrgli dol s strehe (kot islamisti pač s homiči delajo)?

Bi me tud tvoji židovski skrajneži prej, teli k vladajo v Izraelu ! Glede pedrov je samo varno območje Tel Aviv, ostalo imate tole gamat ortodoksno, mal se prošetajte po jeruzalemskem Mea sharim območju, pa mejte kratke hlače, babe pa kšne topke z naramnicami, boš takoj dobu kamen v glavo…al pa pejt mal med naseljence na zahodnem bregu, boš vidu svojga boga…

tko da desnuharstvo v vsej svoji veličini ! Zato pa JJ vse tole podpira, sploh pa ker je plačan s strani netanjahuja, isto hDZ, nemški AFD, Orban, Dodik…..k so vsi ful za pedre anede???

Najpomembnejše je verjeti anglosaškim retardom, in židovski propagandi. Pametnemu popolnoma dovolj!

kako tele oprano moraš bit, da ne verjameš, da je deklico Izrael ubil. A slike Gaze niste videli, zravnano vse z zemljo, mislite, da genocidneži preverjajo prej, da deklic ni notri? Še  talcev so pol sami pobombali, ker jim dol visi, samo radirajo

pajo42, 04.08.2025 ob 14:54

Bi me tud tvoji židovski skrajneži prej, teli k vladajo v Izraelu ! Glede pedrov je samo varno območje Tel Aviv, ostalo imate tole gamat ortodoksno, mal se prošetajte po jeruzalemskem Mea sharim območju, pa mejte kratke hlače, babe pa kšne topke z naramnicami, boš takoj dobu kamen v glavo…al pa pejt mal med naseljence na zahodnem bregu, boš vidu svojga boga…

tko da desnuharstvo v vsej svoji veličini ! Zato pa JJ vse tole podpira, sploh pa ker je plačan s strani netanjahuja, isto hDZ, nemški AFD, Orban, Dodik…..k so vsi ful za pedre anede???

Pajo ti si u iber zmešan.

Islam je kuga človeštva. Zato je treba izgnati vse muslimane iz Evrope, dokler je še čas!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close