Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Musarjeva razturala

Musarjeva razturala

Poglejte. Ponosna na predsednico. Tudi komentarji spodaj so nam lahko v ponos. Američani nam čestitajo in se sramujejo svojega oranžnega “predsednika”.

.https://youtu.be/YUpK4kVj2UU?si=U79UGlqWSLsiLKe1

Dobra je bla, odlična. Velikokrat sem podobnega mnenja kot ona. Po moje je ona prva naša res prava predsednica, predhodniki so bili bolj priveski, brez vsebine.

Ko sem opazil opis – navedbo govora o preteklosti v sedanjem času sem posumil, da je to prirejena vsebina za reklamo.

Men se je zdel nastop  (vsaj glede na nekatere prejšnje “cvetke”)  zelo korekten, lepo in suvereno povedano, angleščina ok, argumentiranje umirjeno in racionalno, odziv in število ogledov temu primerni, nobenega negativnega nisem videla.

Nič za zardevat in v tla gledati, lepo nas je zastopala. Prav čutiš “težo” za besedami, kar je pri politiku  redko,

Pohvalno, kar se mene tiče, ki nisem fenica….

Bilo je zelo korektno, dobro je govorila. Delovala je kredibilno. Angleščina dobra.  Res o.k.

Zelo podobno je nastopila tudi v evropskem parlamentu in na blejskem forumu .. konstantna, ostra, pove točno tako kot je, lahko smo ponosni da je naša predsednica. V komentarjih spodaj nam to povejo ljude iz vsega sveta.

Take zadeve Sloveniji čisto nič ne koristijo, utegnejo pa ji zelo škoditi. Ampak ja, kdaj je še kak levičar naredil kaj koristnega za Slovenijo?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno459, 27.09.2025 ob 16:31

Poglejte. Ponosna na predsednico. Tudi komentarji spodaj so nam lahko v ponos. Američani nam čestitajo in se sramujejo svojega oranžnega “predsednika”.

A da je Pirc Musarjeva levičarka, za crknt. Dobro, da je liberalno usmerjena, to kot pravnica tudi mora biti, ampak levičarka, ha,ha…  Pa še pri vsem njenem premoženju?  Kljub temu, da nima ravno manekenske postave in da ima baje zelo dolgočasno frizuro ima nekaj kar je večini njenih predhodnikov res manjkalo. Prezenco, možgane in jajca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close