Najdi forum

odločamo se za dopust na otoku Murterju,ali je že kdo dopustoval v teh aparmajih

dobrodošle bi bile vse informacije v zvezi s tem otokom in dopustovanjem na njem…

Ne ne poznam teh app zgledajo pa ok. Če ti cena sede potem reskiraj, saj se je treba v življenju vedno odločat.

mi imamo vikend na murterju, nam je všeč 🙂 v sezoni je pa gužva…. aja, kolikor lahko na hitro presodim kje tole je, tale najbližja plaža ni bog ve kaj.

Na Murterju je ful lepo. Če maš male otroke je ta plaža idealna, ker je mivka in enih 200 metrov ful nizka voda. Je pa res da je mala plaža (mislim za ležat) in bolj malo sence. Bila sem lani tam na kopanju 2 dni. Smo šli pa še malo po otoku pa so bili tudi ježi v vodi, vendar tam so skale za v vodo.

če je tu govora o Slanici? ja je super,je pa v sezoni tu gneča.

ne vem, če je kje v bližini teh apartmajev zaliv slanica , ker nič ne omenja.

jaz bi najprej še vprašala koliko so oddaljeni od zaliva slanice oz. od hotela colentum, ki je v zalivu slanica, da dobiš orentacijo, kje se res nahajajo, ker na murterju je edino v zalivu slanica lepo drugod je tko , tko.

no ja tako nekako sem mislila jaz napisat pa sem si v zadnjem trenutku premislila. čeprav nekateri še hvalijo Betinje, pol s epa že konča. no jaz poznam izključno Slanico in ker se dnevno valijo kopalci na Slanico iz okolice bo njabrž res edini raj na Murterju, sicer take gneče od kampa in družinskega hotela ne bi moglo bit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close