Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Murter – Slanica

Murter – Slanica

Zdravo!

Zanima me, če ima kdo sveže info o zasedenosti kampa Slanica. Sem jim poslala par mejlov, pa ni nobenega odgovora. najprej sprašujem tu, čepa ne bo odgovorov, mi preostane le še telefonski klic tja.

Hvala že v naprej!

Kolkor sem informirana,je potrebno poklicati dan ali dva prej,ker več kot toliko časa prej ne šparajo placa.Je pa v sezoni potrebno kar malo potrpljenja da se dobi mesto.

Prejšni teden se je kamp praznil, a kar se je dopoldan spraznilo, se je do večera napolnilo.
Za šotor po moje ne bi smel biti problem, za prikolico je pa težje.

Po moje najbolje da jih pokličeš, ker imajo na velikih parcelah oznako- rezervirano.

Ima morda kdo aktualne informacije o zasedenosti Kampa Slanica? Sem jim poslala nekaj mailov pa ni odgovora :(. Če prideš zgodaj zjutraj dobiš parcelo za šotor? Hvala za info!

Čisto zaseden:( Sem zjutraj klicala tja.

včer sem se vrnila iz slanice, pa ni bilo neke sile – probaš it na blef, sej za šotor se skor vedno najde prostor kje … itak če je kriza s prostorom že nekako stisnejo.. jaz bi šla, pa kar bo, bo 🙂 sej se dosti menja pa tko 🙂 3. cona vem da ima usaj 10 praznih mest ..

Že večkrat se nama je zgodilo, da ko sva prišla v kamp, ni bilo prostora, edino če bi imela vnaprej rezervirano, bi nas nekam stišali. Sva pač sedla nazaj v avto in poiskala kje drugje, kjer nama je bilo všeč in fraj. Sedaj z otrokom pa ni za riskirat….

Je že bl kdo v Slanici? Kakšno je stanje glede prosti parcela za šotorenje?

Jaz grem jutri dol, če bom našla wi-fi, ti lahko javim. lani v podobnem terminu je bilo precej frej …

Že kakšna informacija glede zasedenosti kampa Slanica? Odpotujemo v petek in upam, da najdemo kaj. kakšno je vreme?

Ima morda kdo kakšno informacijo glede tranutne zasedenosti? Se se da dobiti kaksno parcelo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close