Najdi forum

Murad

Pozdravljeni!

Prosila bi vas če mi lahko kaj več poveste o kozmetiki Murad.
Po naravi je moja koža mastna pore so zelo vidne in občasno se pojavi kakšen mozoljček.
Imam pa zadnje čase, kake pol leta, probleme z kožo predvsem zaradi zdravstvenih težav, po mnenju zdravnika se je porušilo ravnovesje.
Po obrazu, hrbtu in dekolteju se pojavljajo srbeči gnojni mozolji in akne.
Koža na obrazu je ponekod že vidno poškodovana zanimivo je pa predvsem to, da se je mastnost kože spremenila je postala zelo suha in po čiščenju mi kožo kar skupaj vleče in zateguje tako nekako, kot da mi je premajhna.
Kaj mi vi svetujete?
Naj še omenim, da sem že naročena pri dermatologu, seveda samoplačniško, dr.Bartenijev.
Prosim še vaše mnenje o tem dermatologu in če mi lahko priporočate še kakšnega drugega, ki je tudi zelo dober, vam bom zelo hvaležna!
Vsaj za informacijo vas bi prosila koliko okvirno stane dnevna krema za mastno oz. problematično kožo!

Najlepša hvala za vaš trud in lep uspešen dan vam želim!
mojca

Dr. Bartenjev je odličen dermatolog,zato si lahko brez skrbi.Kar pa zadeva kozmetike Murad je dermatološka kozmetika na osnovi glikolne,salicilne kisline in derivatov vitamina A.Za doma ponavadi svetujemo Kite-kompleti za različne tipe kož,ki vsebujejo že čistila ,kreme,skratka vse kar potrebuješ za nego svoje kože od A-Ž.

Živjo, Mojca!

Če se boš odločila za nakup Muradove kozmetike za problemtično kožo ti bodo sigurno svetovali Blemish prone skin formulo, gre za gel na osnovi salicilne kisline…je pa ta zadeva zelo draga in sicer stane 12860 sit. Če želiš ti jo lahko prodam za 9000 sit, je pa praktično nerabljena. Oglasi se.

Lp

Alja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close