Najdi forum

Munchen-izlet

hey!
konec tedna imam priloznost kratkega izleta v Munchen. pa me zanima ce je kdo ze bil tam? se splaca ostati tam za vikend? kaj pa shopping-obleke? je ok ali se vam zdi npr. boljse v celovcu? pa se to..koliko ur voznje je do muchna iz ljubljane???
hvala vsem za kakrsnokoli informacijo!!

Ojla.
Sem bla že kar dostikrat tam v šopingu, ampak se mi zdi, da zadnje čase tudi pri nas dobiš zelo podobne stvari, pa tudi cenovno ni kake velike razlike. Odvisno kaj kupuješ. samo za šoping se ti ne splača ostati cel vikend tam. Vsaj jaz tako mislim. Cunje se najdejo tudi poceni, vse ostalo je pa full dražje kot pri nas.

Muenchen je najdražje nemško mesto, če ti to kaj pove.

glej, res je, münchen je najdražje nemško mesto, samo jaz sem tam kar pogosto in se mi niti ne zdi. kaj pa vem, mogoče je hrana in po kafičih res drago, sam za shoping se pa kar da kaj dobit. jaz bi rekla, da boš dobila gor veliko, veliko več stvari kot v ljubljani ali pa celovcu. ne vem, veliko večjo izbiro imajo. jaz sem bila gor ravno pred kratkim, so že imeli vse zunaj za pomlad in sem videla nekaj zelo lepih stvari. samo če greš boš seveda šla tudi zato, da si boš kaj ogledala, vsaj predvidevam tako.

munchen ma ful lepe stvari pa tut bl pocen so kokr pr ns… u kafičh je pa res drago
primer: za 3 kapučine in 2 kokakole smo dal 20 €

V Münchnu imajo vse kar imamo mi (glede shopinga), cene so višje vsaj za 30%. Z vlakom traja vožnja nekje 6ur, z avtom pa tudi tam nekje.

ja, res je, imajo vse kar mi in še veliko več. imajo zelo drage zadeve, pa tudi kaj dobrega, lepega in poceni lahko dobiš. z vlakom ne vem koliko traja, z avtom pa 4 urce in si gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close