Multiprocesorsko dojemanje
v devetinšestdesetki (69) ☺
menda ima veliko ljudi samo monoprocesorske sposobnosti dojemanja, kaj se jim dogaja oz. kaj delajo.
ko ga bejbe vlečejo sploh ne zaznavajo, da jim tip liže svalko.
tipi pa ob lizanju frače ne doživljajo fa.fa ☻
Dvomim, da ga je ta tip sploh že kdaj namočil.[/quote]
V cviček vsak dan, ne vem, kaj mu to On prodaja. Z divjaka kot šmarnica, da “seka pune kape”. :)))[/quote]
ne sodi vseh po sebi … btw: od rdečih vin pijem Cabernet sauvignon … s šmarnico pa dojemam, da se sam zadevaš
btw: vsi pri 30 +/- 10 let … kaj za boga milega počnete po 20uri na netu???
imate prazen hladilnik in posteljo???
Nimate družbe v živo???
ste crkovina, ausšus družbe!!
pa ne mi jamrat, da nimate rednih zaposlitev, vsaj 1K neto plače …..
Ti tole resno???[/quote]
100% stojim za temi besedami 😀 men je to krneki, ob vseh moznih izvedbah same orale itd. je 69 ne vreden omembe.
z 15 letnimi mulci sem se pa mal narobe izrazla, ampak glede na nase case ko pri 15ih skor da nismo vedl zakaj jo/ga imamo, zdj je pa pr 15ih ze marsikej konformno, nism usekala dost mimo 🙂
Ti tole resno???[/quote]
100% stojim za temi besedami 😀 men je to krneki, ob vseh moznih izvedbah same orale itd. je 69 ne vreden omembe.
z 15 letnimi mulci sem se pa mal narobe izrazla, ampak glede na nase case ko pri 15ih skor da nismo vedl zakaj jo/ga imamo, zdj je pa pr 15ih ze marsikej konformno, nism usekala dost mimo :)[/quote]
tole o 15 letnikih me sploh ne gane.. to si pač mal dramatizirala..
ampak da je 69 kr neki, da ni omembe vredna, pa tole pa take… jaooo dober da mi nis na dosegu, bi ti pokazal kaj je 69, ker očitno maš ti nekaj zbrkljane pojme… 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.