Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Multiprocesorsko dojemanje

Multiprocesorsko dojemanje

v devetinšestdesetki (69) ☺
menda ima veliko ljudi samo monoprocesorske sposobnosti dojemanja, kaj se jim dogaja oz. kaj delajo.
ko ga bejbe vlečejo sploh ne zaznavajo, da jim tip liže svalko.
tipi pa ob lizanju frače ne doživljajo fa.fa ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ti maš pa hudo sušo, že desetletja:).

Dvomim, da ga je ta tip sploh že kdaj namočil.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Dvomim, da ga je ta tip sploh že kdaj namočil.[/quote]

V cviček vsak dan, ne vem, kaj mu to On prodaja. Z divjaka kot šmarnica, da “seka pune kape”. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

če bi ga pri tebi namakal … bi bilo kot, da sem sam na pustem otoku ☺
hint: e sodi drugih po sebi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

rpa … a še vedno nidi mame vprašal koliko nas ji ga je nabijalo vanjo ☺

V cviček vsak dan, ne vem, kaj mu to On prodaja. Z divjaka kot šmarnica, da “seka pune kape”. :)))[/quote]
ne sodi vseh po sebi … btw: od rdečih vin pijem Cabernet sauvignon … s šmarnico pa dojemam, da se sam zadevaš

btw: vsi pri 30 +/- 10 let … kaj za boga milega počnete po 20uri na netu???
imate prazen hladilnik in posteljo???
Nimate družbe v živo???
ste crkovina, ausšus družbe!!
pa ne mi jamrat, da nimate rednih zaposlitev, vsaj 1K neto plače …..

To se ves čas sprašujem zate:).

Ti si še junfer

za 69 je skoda izgubljat besed 🙂 ker je to kr neki. zame osebno.
to nej delajo 15letni mulci pa mulke k jim je wow se hvalit da so pa bli v 69… un k ve kaj je dobr tega ne izvaja ker je waist of time. pika 🙂

Ti tole resno???

Wtf…kaj si ti ena stara mama?

Wtf…kaj si ti ena žaba ?

Šokiran sem.. še enkrat sem šel prebrat, da se prepričam al sem prav prebral ali ne…

Tudi jaz, še kar ne morem verjet…

Dejte me uščipnit:)).

daj rito sem 🙂

veliko telovadbe za malo efekta….

15 letni mulci se grejo položaj 69? Sem vmes svoj life prespala ali preskočila kakšno obdobje, ker se ne spomnim, da bi se tega takrat šli.
69 je waste of time? Bože mili…..

Ti tole resno???[/quote]

100% stojim za temi besedami 😀 men je to krneki, ob vseh moznih izvedbah same orale itd. je 69 ne vreden omembe.

z 15 letnimi mulci sem se pa mal narobe izrazla, ampak glede na nase case ko pri 15ih skor da nismo vedl zakaj jo/ga imamo, zdj je pa pr 15ih ze marsikej konformno, nism usekala dost mimo 🙂

dej me v drevo,kaktus,obesalnik,deep… bilosta, odprta za vse in se vec, ampak zou 69 me ne preprica 🙂

edino ce je tle govora o cem drugem pa sem jz narobe sprocesirala 😀

Ti tole resno???[/quote]

100% stojim za temi besedami 😀 men je to krneki, ob vseh moznih izvedbah same orale itd. je 69 ne vreden omembe.

z 15 letnimi mulci sem se pa mal narobe izrazla, ampak glede na nase case ko pri 15ih skor da nismo vedl zakaj jo/ga imamo, zdj je pa pr 15ih ze marsikej konformno, nism usekala dost mimo :)[/quote]

tole o 15 letnikih me sploh ne gane.. to si pač mal dramatizirala..
ampak da je 69 kr neki, da ni omembe vredna, pa tole pa take… jaooo dober da mi nis na dosegu, bi ti pokazal kaj je 69, ker očitno maš ti nekaj zbrkljane pojme… 🙂

ali ti še na dobrem starem DOS-u funkcioniraš?

ali ti še na dobrem starem DOS-u funkcioniraš?[/quote]
klikor vem so Win tudi še na DOS_u ☺ pravzaprav so okna samo grafični vmesnik!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close