Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mularijo bejžte cepit!

Mularijo bejžte cepit!

Necepljenim prepovedat šolanje po osnovni. Saj dela bo dovolj tudi za nešolane. Pa naj necepljeni ceste pometajo in kmetom pomagajo na njivah. Ne morejo se vsi samo po pisarnah guzit.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 25.09.2021 ob 17:27

Necepljenim prepovedat šolanje po osnovni. Saj dela bo dovolj tudi za nešolane. Pa naj necepljeni ceste pometajo in kmetom pomagajo na njivah. Ne morejo se vsi samo po pisarnah guzit.

Kok časa boš še gonla to lajno? Smešna že včeraj ni bla…

Gonila bom, dokler bo potrebno. Za otroke gre!

Mja… Si dost pametna, da veš, da lh “pretiravanje” prnese tud kontra učinek?

Kaj zdaj pomeni kontra učinek? Da bodo vsi začeli verjet v teorijo ravne zemlje in bežali od igle?

Tebi je spet popustila tableta ?  Skuliraj se , in nehaj s svojimi debilnimi forami , ki prav nikogar ne zanimajo.   Kdo te placuje, morda Robi ?

Desperadodajka, 25.09.2021 ob 17:58

Kaj zdaj pomeni kontra učinek? Da bodo vsi začeli verjet v teorijo ravne zemlje in bežali od igle?

Ni problem v kaj bomo verjeli. Problem je, da se bomo tebe najedli…. Kkr hočš glej… Ajd

sem ze jaz zadnjic razmisljal nekaj na to foro…

Prav dolivas bencin… Podpaljujes… Suntas… Robi isto zadnjic kar mene  oznaci??. Ne vem kaj je hotel… Da razplamti… Tema je prav ugasala..

Reci lepo dolgcas mi je. Noben se ne ukvarja z mano. A se mi lahko gdo posveti?

Ja, ja, mularijo cepit, mrha grda.

Pol k bojo pa miokarditis fasal bodo pa kje?

Dej zapri že gobec, pa pejt rečt to nekomu na cesti, če si upaš.

Potrebno je obvezno cepljenje za vse, tudi za otroke od 5. leta dalje!

Slovenski domoljub, 25.09.2021 ob 18:11

Potrebno je obvezno cepljenje za vse, tudi za otroke od 5. leta dalje!

Ne vem, zakaj bi bila pet let meja? Če petletnik faše eno rundo, jo lahko tudi štiriletnik. Če jo lahko štiriletnik … Ne mi zdaj iskat dlak po jajcih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close