Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Muhe, mušice, komarji in vsa podobna golazen. Poln kufer jih imam!

Muhe, mušice, komarji in vsa podobna golazen. Poln kufer jih imam!

A je samo pri nas tako, da je cel kup teh insektov? Sedim zunaj na balkonu proti večeru 1000 komarjev name. Sedim čez dan 1000 muh name. Kako je pri vas? Tudi veliko te golazni?

Kje imaš ptiče, da bi ti to počistili? Vse poberejo.

Mački vse pobijejo. 🙁 Hecam se, hehe. Ne vem, kot kaže ptiči niso lačni, daj je toliko golazni. 🙂

Mački vse pobijejo. 🙁 Hecam se, hehe. Ne vem, kot kaže ptiči niso lačni, daj je toliko golazni. :)[/quote]

Poskusi nekako privabiti lastovke. To čisti nebo ko zmešano 🙂
Naslednje leto, zdaj je malo pozno.

To ste včeraj rojeni, da tako razmišljate in še niste prilezli iz inkubatotja v svet, da bi ga videli v živo?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

To ste včeraj rojeni, da tako razmišljate in še niste prilezli iz inkubatotja v svet, da bi ga videli v živo?[/quote]

Moj je drugačen od tvojega. Na srečo.

Kaj pa ti praviš na vprašanje avtorice, imaš rešitev? Ali samo razlagaš, da smo vsi, razen tebe idioti?
Avtorica, ker jo motijo muhe, jaz pa, ker ne predlagam permetrina v rangu kilometra od balkona?
Ja, saj že vemo, no.

To ste včeraj rojeni, da tako razmišljate in še niste prilezli iz inkubatotja v svet, da bi ga videli v živo?[/quote]

Moj je drugačen od tvojega. Na srečo.

Kaj pa ti praviš na vprašanje avtorice, imaš rešitev? Ali samo razlagaš, da smo vsi, razen tebe idioti?
Avtorica, ker jo motijo muhe, jaz pa, ker ne predlagam permetrina v rangu kilometra od balkona?
Ja, saj že vemo, no.[/quote]
Ja, imam. dobiš dišeče svečke, baklje, vse živo za odganjanje mrčesa, prižgeš in v miru sediš nekje zvečer. Ptičov imam pa tudi veliko, čakam pa na monkljo, da mi jih pride zdresirat in počlovečit, da bodo kljuvali ves mrčes točno tam kjer jaz hočem in to tudi ponoči, mi je obljubila, pa ima menda veliko dela in še nisem prišel na vrsto.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Od letos spomladi imamo rolo komarnike ( narejene po meri, ne tiste iz Lidlov in Hofrov), je zakon. Odpreš, prezračiš protii večeru, se takoj shladi zelo dobro, sediš notri, na kavču pred TV, pa imaš občutek, da si zunaj na terasi – tako prijetno pihlja, ohladi, pa nobene golazni noter. Smo pa v hiši. Pa imamo tudi teraso, pa je prijetneje sedaj tako.

Mene tudi letos napadajo…. Kamorkoli grem, kar za mano letijo. Pa sploh ne odnehajo… In pol se vozim s kolesom in krilim z rokami, da sem videti kot nora…. :)) Sem že vsa popikana… Pa brenclji…. ena žival me je tolk užgala, da mam že en teden otečeno kožo….

S komarniki na oknih ti uspe zluftati stanovanje? Zanimivo.

S komarniki na oknih ti uspe zluftati stanovanje? Zanimivo.[/quote]

Pomagajo že, a kaj ko ni potem nobenega zraka. Morajo biti gosti, da služijo svojemu namenu. Jaz ponoči, ko zaprem luč, potegnem komarnik gor, sicer se ne da dihat.

S komarniki na oknih ti uspe zluftati stanovanje? Zanimivo.[/quote]

Pomagajo že, a kaj ko ni potem nobenega zraka. Morajo biti gosti, da služijo svojemu namenu. Jaz ponoči, ko zaprem luč, potegnem komarnik gor, sicer se ne da dihat.[/quote]

Saj o tem govorim. Če imaš komarnike na oknih, ne zluftaš čisto nič. Pa če je hiša segreta, potem, ko jih spet potegneš dol, spet postane vroče. Se skuhaš notri.

Pomagajo že, a kaj ko ni potem nobenega zraka. Morajo biti gosti, da služijo svojemu namenu. Jaz ponoči, ko zaprem luč, potegnem komarnik gor, sicer se ne da dihat.[/quote]

Saj o tem govorim. Če imaš komarnike na oknih, ne zluftaš čisto nič. Pa če je hiša segreta, potem, ko jih spet potegneš dol, spet postane vroče. Se skuhaš notri.[/quote]
To govorijo le tisti, ki nimajo komarnikov, ker to absolutno ne drži. Naredi prepih, pa ti bo še prehladno, tudi če imaš komarnike.

Samo zunaj, pa ne vem kaj bi ti komarniki prili prav.:-))) Ker avtorico razumem, da je zunaj težava.

Saj o tem govorim. Če imaš komarnike na oknih, ne zluftaš čisto nič. Pa če je hiša segreta, potem, ko jih spet potegneš dol, spet postane vroče. Se skuhaš notri.[/quote]
To govorijo le tisti, ki nimajo komarnikov, ker to absolutno ne drži. Naredi prepih, pa ti bo še prehladno, tudi če imaš komarnike.[/quote]

Čisto res je, da s komarniki na oknih je veliko manj zraka. Imam jih.

To govorijo le tisti, ki nimajo komarnikov, ker to absolutno ne drži. Naredi prepih, pa ti bo še prehladno, tudi če imaš komarnike.[/quote]

Čisto res je, da s komarniki na oknih je veliko manj zraka. Imam jih.[/quote]
Manj že, se pa komot lepo prezrači. Ne bi več bil brez komarnikov, je bilo drago, ampak ena najbolj smiselnih investicij, roleta s komarnikom, dva ločena sistema v enem, zdaj že več let vidim, jih sploh ne dvignem , razen pozimi. Pa magari če bi moral kdaj lepit tiste mrežice, ki jih v špecarijah prodajajo za par evrov.

Komarniki niso nobena novost. Je pa čisto nekaj drugega sedeti zunaj, kot v dnevni sobi.

Pri nas je pa ful malo mrčesa letos. Vsak večer sem na balkonu, en komar me je do sedal pičil in včeraj je moj kuža pokončal eno muho. Nič ne mrgoli.

Pred par dnevi sem se hvalil, da me letos še ni pičil komar, mušica. Včeraj popoldan grem na vrt in …((. Invazija.

Komarniki niso nobena novost. Je pa čisto nekaj drugega sedeti zunaj, kot v dnevni sobi.

Pri nas je pa ful malo mrčesa letos. Vsak večer sem na balkonu, en komar me je do sedal pičil in včeraj je moj kuža pokončal eno muho. Nič ne mrgoli.[/quote]
Odvisnio kje živiš, al bo pa treba nove špegle nabavt.:-))) Al pa pojdi malo delat, da se ti špeh skozi švic malo prečisti :-))), sva včeraj kosila s sinom po hosti, kaj naju komarji kljub avtanu niso pojedli.

Pri nas je pa ful malo mrčesa letos. Vsak večer sem na balkonu, en komar me je do sedal pičil in včeraj je moj kuža pokončal eno muho. Nič ne mrgoli.[/quote]

Imamo tako dnevno sobo, da je podaljšek terase ( steklena drsna vrata so vmes – in z drsnimi komarniki sedaj sedimo res praktično kot zunaj….. Verjetno si težko predstavljaš. 🙂

prednisone pill prices prednisone in canada iv prednisone
https://prednisonet.com prednisone without prescription
prednisone 5084 prednisone 20 mg pill over the counter prednisone pills

Ne mi ga damo spucat z sesalcom vsak let sam prah

Pa deko damo cez da se ne izposkoduje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close