Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mučenje mladeniča

Mučenje mladeniča

Poglejte si sliko kako polisman muci mladoletnika. Ali je tak nacin prijema primeren? Polismani pretiravajo. Ce polismani niste cepljeni izstopite in podprite protesnike. Drugace boste tudi vi po fu ka ni s steani posiljenega cepljenja. A sem se zmotil?

Polismani vem da vam ni enistavno, ampak tole je pretiravanje. 

Odgovor na objavo uporabnika
Hura615, 13.10.2021 ob 18:27

Poglejte si sliko kako polisman muci mladoletnika. Ali je tak nacin prijema primeren? Polismani pretiravajo. Ce polismani niste cepljeni izstopite in podprite protesnike. Drugace boste tudi vi po fu ka ni s steani posiljenega cepljenja. A sem se zmotil?

Polismani vem da vam ni enistavno, ampak tole je pretiravanje. 

mladoletnika? kako pa ti veš, da je tip mladoleten? si ga nastavil tja? ste spet otroke tja vlekli za živi ščit?

Jaz nobene slike ne vidim.

Je že delal zgago! Policija naj končno naredi red, da ne bomo imeli vsako sredo kaosa zaradi drhali!

kot žarnco!

Ker pa je ta nedonošeni idiot očitno sinko debilinko kakega new age fotra, bo stari še popizdeval po sodiščih.

Kaj češ, generacija ludih staršev z generacijo ludih smrkovcev.

unga migranta ki ga je hrvaški domolub s šibo oplazil so njegovi tudi okronali za mladostnika.ja pa ja.pa tisoči onih ki so se prebili na zahod naj bi bili tudi mladoletni.bulšit.hrvati branijo šengen pred sodrgo.prosto po plemenitem

Odgovor na objavo uporabnika
kaj pa hodi protestirat, 13.10.2021 ob 20:11

Je že delal zgago! Policija naj končno naredi red, da ne bomo imeli vsako sredo kaosa zaradi drhali!

Drhal. Kaj pa je to? A pol lahko recem, da je tvoja mama drhal, ki je rodila drhalnega dripca, sam vprasam?

Za: kaj pa hodi protestirat.

https://media.tenor.com/images/e0132eac9b0acb81e18ab6e25dd2a491/tenor.gif

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close