Najdi forum

Zanima me naslednje:

imam eno veliko sliko, iz katere želim s Slikarjem izrezati določen del. Ker je vse skupaj večje od zaslona, se moram, če želim izbrati želeni del slike, med uporabo orodja za izbiranje pomakniti navzdol in desno. Kako ta pomik izvedem v Slikarju? Za navzdol sem že ugotovil, da se to naredi z miškinim kolsecem, kaj pa levo/desno?

Hvala

Jaz za izrezovanje delov slik uporabim kar MS Photo Editor-ja (za odpiranje uporabi), ker se ti lepo odpre cela slika, ne glede na velikost, ne tako kot v slikarju. Izrežem in prilepim v “malarja” in se še tam malo poigram. Če nimaš nameščenega si ga namesti iz CD-ja, je zelo priročen.

Kolesce na miški? Jaz se, oz. dokument lahko premikam v vse smeri s koleščkom. Navadno gor/dol, če pa kliknem na kolesce pa tudi levo/desno. Odvisno kakšno miš imaš…

Lp, Lady L

Uporabno je če imaš miško s srednjim gumbom da klikneš na gumb pa se ti pokaže kurzor za vse smeri… Jaz jo na primer imam. Ker pa imaš kolešček ti pa ne morem pomagati, bad luck.

LP
Sim

Bad luck za mene zagotovo ne, sem si zdaj vsaj omislil spodoben program za delo z grafiko. Vseeno hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close