Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mrtvi, policija in pdb.

mrtvi, policija in pdb.

O beli ne vem nič, o plavi pa še manj, mende je bla pa tud rdeča, ne razumem zakaj ni blo zelene in rumene.

Jaz bi ti lahko marsikaj povedala, tudi iz kakšne knjige bi lahko prepisala, pa vendar bi se v besedah poznal moj prezir in žal ne bi bilo prave objektivnosti. Stara sem pa 24 let….

Nikoli v tardečo, naredu boš nesrečo, če boš v tardečo ril… A ni blo neki tacga? Itak je že pr treh farbah zbrka.

Ksiht: Zelena je utripala.
Polcaj: Prižgala se je rumena, zato boste plačali kazen, ker ste prevozili rdečo.

Pol se pa pejd. Itak so vsi farbnblind.

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

in ti si zdej povedala kaj novega??

logično da policija spizdi a misliš da je neumen da bo svojo glavo nastavljal na prodaj ha ha , sploh pa so mu šefi naročili da naj ob 2 spizdijo.to pa zato ker je lahko ta isti šef teh policistov tudi šef mafijcev ha ha .
kaj ste naivni . največ kriminala itak nardijo policaji pa varnostniki-tudi exs. kriminal dela tisti ki se na to spozna, moj sosed se ne more ,ker je kmet.
ha ha ha .nimate pojma kok se svet vrti.
a veš k so policaji kao lovili enga ki je kradel no in ko je kiflc vidu da je un oborožen je šel ven pa si dva kolesa preluknjal s pištolo.
je reku da je un to streljal, ker se posranček ni upal za njim ha ha

Ah še za v vrtec nisi,ubogi,bogi.

Žani, čakam da boš povedal kaj o beli gardi… Če ne bom kmal dočakal, bom še res začel verjet tisto, kar se naokol govori o tebi…

No ker že tako vztajaš.Slovensko domobranstvo so dopustili Nemci,ker je primanjkovalo vojske.Posebni oddelki so nastali v ljubljanski pokrajini,na Primorskem,(Slov.narodni varnostni odbor) in na Gorenjskem(Gorenjska samozaščita).Prve domobranske enote so pod vodstvom generala Rupnika na prostovoljni osnovi(Nemci niso dovolili mobilizacije),nastale 24.9.1943.Do novembra pa je bilo ustanovljenih 6 domobranskih bataljonov.Decembra pa so pod okriljem Nemcev postale pomožne policijske enote.Prisegli so 20.4.1944,na Hitlerjev rojstni dan.Število domobrancev se je gibalo okrog 13 tisoč.Zavezniki so jih šteli kot kvislinške enote,kajti partizanska vojska je bila tedaj že priznana kot del protifašistične koalicije.Domobranci so se skupaj z Nemci borili proti komunizmu in partizanom…Toliko za informacijo in pogled v zgodovino.

Žani, BELA GARDA, ne domobranci!

Bela garda so bile ustanovljene vaške straže,zaradi partizanskega nasilja nad prebivalstvom.Zadovoljen?

Sej bela garda ali domobranci – to je vse isti ku*ac, isti ljudje.

ko je bela garda razpadla hkrati z kapitulacijo Italije, so pa ustanovili domobrance, ki so razpadli hkrati z kapitulacijo Nemčije.
Bolj podrobno si lahko preberete na

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close