Mrtva ljubezen
Preprosto…
Ali se da pbuditi mrtvo ljubezen ?
Še par podrobnosti…
Neznansko sem ga ljubila in on je ljubil mene… Imela sva kopico težav in končno našla pot, ampak problem je, da je od vsega hudega meni umrla ljubezen, njegova pa je na višku.
Naj pustim vsa leta za sabo, naj grem? Ali naj poskusiva obuditi nekaj, kar je bilo nekoč čarobno.
Popoln partner je in vse kar manjka, so moja čustva.
Želim si ga spet ljubiti, ali je kakšna možnost, da spet zasije čustvo v meni, ali je kakšna možnost, da ubijeva te grozne občutke, kadar sem ob njem.
Moram to storiti sama, ali naj to poskusiva skupaj?
In še nekaj… Ali je res, da ko nekomu umre ljubezen in ostanejo samo še neprijetni občutki, da je treba reči adijo, ali se naj še potrudim in poskušam rešiti dolgoletno vezo?
Zakaj vsi mislite, da se ljubezni ne da spet obuditi? Nita, prizadeta si zaradi vsega hudega, čustva niso odšla, le spijo. Tudi zato, ker so njegova v velikem zagonu, ker veš, da se lahko odločiš ostati ali iti. Če veš da je pravi moški se potrudi, ljubezen se bo spet prebudila. Odnos je treba graditi, vidva sta to naredila, ne zavrzi vajinega truda. Z novim boš spet na začetku.
Predlagam ti da pusti času čas in ne hiti z odločitvijo. Morda bo kdo še slabši, morda tudi boljši ampak vedno je tako, da ljubezen po določenem času nekako izgine, ostane pa ( v kolikor je in to je najvažnejše) prijateljstvo. V kolikor si se odločila zgodovino pozabiti le še to : napake odpuščamo, pozabimo pa jih nikoli .
Hiti počasi!
Pomisli na to, zakaj si se na začetku zaljubila v njega. Kaj ti je bilo neznansko všeč na njemu? Kaj vse je znal tako lepo narediti, da te je očaral?
In kaj je njemu bilo všeč na tebi?
Spomnita se skupaj vajinih začetkov, pojdita na kraje, kjer vaju vežejo lepi spomini. Pogovorita se, povej mu, kaj čutiš… Če bo pripravljen poslušati in te razumel, je vderno, če ne ne.
Mogoče se splača potruditi, ampak truditi se morata OBA!
Vso srečo!
Ponavadi so vedno v daljsem zakonu obdobja, ko eden ljubi bolj, drugi manj, če se ta, ki ljubi bolj trudi se za unega, to laufa, če pa ta omaga, zna biti tezko, clovek se navelica, samo dajati in ne dobiti nazaj, se posebno moski, ki si zelijo seksa, me pa smo prevec utrujene ali se ne zavedamo koliko to moskim pomeni, koliko jih prizadene, ko jih odrivamo stran, pa cetudi jih ljubimo,ampak tko je.
V zakonu se je potrebno nenehno truditi za une iskre, kajti ko le tega ni, postane zakon monoton, dolgocasn in ponavadi se kmalu zacne varanje, iskanje tistega kar ni vec doma nekje drugje, skoda, ampak taki smo, to je mislec tisti trenutek baje najlazje, resnica pa je, da si nakopljemo se dodatno sranje.
Ja vse se da resiti, ce sta oba za to…jaz se vedno odkrito pogovorim, postena sem, iskrena, povem kaj cutim, prosim ga za pomoc in ce te res tako ljubi, ti bo pomagal, ti pa se mu pusti voditi, zlij se z njim,naj vama rata!
Forum je zaprt za komentiranje.